Mötes- och festvåningen i Radisson Blu Marina Palace förnyas

Mötes- och festvåningen i Radisson Blu Marina Palace Hotel renoverades och blev en upplevelseoas i toppklass.

Ännu finare lokaler invid Aura å i Åbo
 

- Ombyggnaden av mötes- och festvåningen i Marina Palace är en del av de stora investeringarna i Turun Osuuskauppas hotellaffärsverksamhet som gör att vi starkt bidrar till att göra Åbo mer attraktivt både som resemål och då det gäller evenemang, säger hotelldirektör Sanna-Liisa Byskata.

Radisson Blu Marina Palace Hotel har under sin över 40 år långa historia varit ett av de mest kända och uppskattade hotellen som erbjuder lokaler för möten och evenemang i Åbo.

- För oss är det viktigt att vi förblir ett modernt hotell som kan erbjuda våra kunder fina lokaler för deras tillställningar. Därför förnyade vi all teknik, inredning och möblemang i våra mötes- och evenemangslokaler så att det blir ännu lättare och säkrare att arrangera evenemang hos oss. Färgerna och det stilfulla möblemanget i mötes- och festvåningen kompletterar den redan genomförda förnyelsen av entrévåningen och hotellrummen och skapar ett enhetligt och harmoniskt utseende för hotellet som helhet. Lokalerna kan i fortsättningen ännu lättare utnyttjas parallellt och tack vare flyttbara väggar kan mer komplexa helheter skapas för upp till 400–1 000 personer, fortsätter Byskata.

Närheten till naturen och strömmande vatten är viktiga för Marina Palace och har därför även varit en viktig inspirationskälla vid förnyelsen av hotellets mötes- och evenemangslokaler. Radisson Blu Marina Palace blir i och med detta en helhetsmässig upplevelseoas och partner som erbjuder sina gäster en möjlighet att även bekanta sig med och fördjupa sig i den äkta lokala miljön. Strömmande vatten har även inspirerat den visuella miljön i de nya lokalerna. För planeringen av mötes- och festvåningen i Marina Palace svarar Inredningsarkitektbyrå dSign Vertti Kivi & Co.

- Vi på dSign utgår alltid från stämningen och satsar på belysningslösningar. Det strömmande vattnet framför hotellet inspirerade såväl våra visuella val som flexibla lokallösningar som lätt kan anpassas enligt behov. Vi moderniserade det klassiska hotellet genom att introducera accentfärgerna rosa och smaragd och glansiga material i den eleganta mörka inredningen. Typiskt för modern inredning är även de audiovisuella lösningarna i toppklass som är en naturlig del av inredningen, säger Head of design Samuli Hintikka på dSign Vertti Kivi & Co.

Mer information:
Hotelldirektör Sanna-Liisa Byskata, tfn 010 764 4951

 

TOK är ett handelslag som ägs av över 150 000 hushåll i Egentliga Finland. Turun Osuuskauppa har verksamhet inom dagligvaruhandel, specialvaruhandel och varuhushandel samt i trafikbutiker och rese-, hotell- och restaurangbranschen i 20 kommuner i Egentliga Finland. Handelslaget producerar tjänster och förmåner för sina ägarkundhushåll.