DELTA I TRAPPRACET!

Vi på Original Sokos Hotel Vaakuna i Helsingfors firar 65-årsjubileum och därför utmanar vi vår personal och våra gäster i ett må bra-evenemang, nämligen trappracet!

Original Sokos Hotel Vaakuna som öppnades inför OS i Helsingfors 1952 firar 65-årsjubileum i år. Vaakuna har skyddats av Museiverket och har med sina designföremål och konstverk en alldeles unik stämning. Med anledning av 65-årsjubileet utmanar Vaakuna sin personal och alla sina gäster att delta i ett må bra-evenemang, nämligen trappracet! Om vi lyckas få ihop 65 000 steg under 2017 donerar vi 650 euro till HelsingforsMission för rekreation för seniorer.

 

Trappracet äger rum varje onsdag kl. 17.00 och starten sker vid receptionen på första våningen! Du behöver inte anmäla dig i förväg. Någon från vår personal deltar alltid och hejar på de andra deltagarna. Trappracet är 191 trappsteg långt nerifrån och upp, och du bestämmer själv hur många gånger du spurtar upp till tionde våningen under racet.

 

HelsingforsMission, vår samarbetspartner inom välgörenhet, är en organisation inom socialsektorn som arbetar med seniorer, barnfamiljer och specialgrupper samt bedriver krisarbete för unga. Organisationens mission är att mana finländarna att kämpa för de bortglömda i samhället – mot ensamheten. Vi har antagit utmaningen och ordnar utöver trappracet två gånger om året ett evenemang för seniorer från Helsingfors.

 

Vi har antagit utmaningen, kom och delta!