Amarillo återigen öppen i Tallinn!

Den nästan två månader långa renoveringen av restaurang Amarillo i Original Sokos Hotel Viru är nu färdig och den uppfräschade restaurangen är återigen öppen för gäster.

Den nästan två månader långa renoveringen av restaurang Amarillo i Original Sokos Hotel Viru är nu färdig och den uppfräschade restaurangen är återigen öppen för gäster. Tonvikten i nya Amarillo ligger på härliga matupplevelser som kan avnjutas i trevligt sällskap i färgglad miljö. Alla rätter på menyn kan delas med vänner. Utbudet för gäster med olika matpreferenser, bl.a. veganer är större än tidigare.

Den variationsrika matsedeln innehåller favoriträtter för alla smaker. Trogna Amarillovänner kan se fram emot välbekanta tacos, fajitas och nachos från MadMex menyn. Specials menyn innehåller goda grillrätter som kan delas med vänner. Bland klassikerna finns Amarillos populäraste kött- och kycklingrätter genom åren, där även burgare har en säker plats på listan.

Serveringsteamet i den nya restaurangen har en special roll att fylla. Som servitörer och servitriser har Amarillo numera anlitat underhållare – entertainers. Vi vill erbjuda våra gäster en utekväll som innehåller en rejäl dos underhållning och upplevelser, ända från första drinken till middagens slut. Vi mixar ihop en härlig stämning med "musik" vars toner bestäms av gästen själv.

Vi välkomnar även våra matgäster till upplevelsen The Table, ett middagsformat som erbjuder fina möjligheter till glatt umgänge. The Table låter upp till åtta gäster – antingen bekanta eller vilt främmande – sammanstråla vid middagsbordet. Tillsammans njuter man av en överraskningsmeny där alla rätter kan delas med övriga sällskapet.

För bokning av bord skriv till viru.reservation@sok.fi eller ring +372 5680 930.