Allt utom vin är onödigt

Vi vill erbjuda våra ägarkunder endast det bästa. Därför har vi till vårt nya sortiment valt fantastiska viner, som våra ägarkunder får förmånligare än andra.
Vi vill erbjuda våra ägarkunder endast det bästa. Därför har vi till vårt nya sortiment valt fantastiska viner, som våra ägarkunder får förmånligare än andra. Vi har betonat kvaliteten och en smakernas harmoni i valet av de nya vinerna, utan att förglömma en hållbar utveckling. Framför allt erbjuder vi våra ägarkunder högklassiga viner till ett fördelaktigt pris. Viner bland vilka alla säkert hittar något som faller dem i smaken.
 
Vinerna fås på alla S-gruppens restauranger runtom i landet 19,95 € med S-förmånskort (norm. 29,95 €) / 75 cl 

Champagne 39,95 € med S-förmånskortet (norm. 69,95 €) / 75 cl 

 
 

Gato Negro Nine Lives Reserve
Cabernet Sauvignon  

 

Rubinrött vin med mogna bärtoner och mjuka tanniner samt generösa toner av jordgubbe och körsbär. De fruktiga smakerna är i harmoni med tonerna av peppar, svart te och vanilj. Passar utmärkt för att betona smaken hos grillad mat, rött kött och lagrade ostar.
 
Nine Lives Reserve Cabernet Sauvignon är tillverkat av de bästa druvorna hos Finlands kändaste vinvarumärke. Viña San Pedro grundades 1865 och är en av de äldsta vingårdarna i Chile och överlag ett av de äldsta företagen i Chile. Vingården inledde 2010 sitt 360° Sustainability-program och har belönats för sina insatser kring miljöfrågor och hållbar utveckling. Hållbar utveckling har antecknats som ett av koncernens sex strategiska mål och den har även antagits som en av företagets värderingar. 
 


Gato Negro Nine Lives Reserve  
Sauvignon Blanc
 

 
Den intensiva doften av det grönskiftande gula vinet är fylld med citrus och grape. Den mjuka och balanserade smaken har en fräsch syrlighet. Vi rekommenderar vinet till mager fisk, skaldjur, sallader och milda ostar. 

 
Denna Cabernet Sauvignon är också tillverkad av Gato Negros bästa druvor. Gato Negro var en av de första chilenska vingårdarna i Finland och är såväl det kändaste som mest sålda vinvarumärket i Finland. Globalt säljs Gato Negro i över 70 länder och på sju kontinenter.
 
Nederburg 1791 Rosé  
 

Sydafrikanska Nederburg erbjuder ett känsligt rosa, fräscht och fruktigt rosévin. Nederburg kan väl avnjutas som sådant eller till rökt lax, en fräsch sallad eller vegetariskt. 
 
Vinstockarna har planterats för över 30 år sedan, och de växer 50–150 meter över havet i varierande jordmån. Vingårdarna ligger i distrikten Paarl, Wellington, Durbanville, Stellenbosch och Darling. Druvorna plockas alltid under årets första månader.
 
FÅS UNDER EN BEGRÄNSAD TID.
  

 


Carrington Vintage Brut  
 

För den som vill ha bubbligt är australienska Carrington ett elegant alternativ. Det mycket torra mousserande vinet har medelhög syra och mogna citrustoner och är ett ypperligt dryckesalternativ till matiga sallader, fisk samt skaldjursrätter och lätta kötträtter. Passar utmärkt som sällskapsvin eller aperitif. 
 
Till Carrington Vintage Brut används endast noga utvalda druvor som garanterar att vinet är fräscht med aromer av citrusfrukter. Druvorna pressas omedelbart när de hämtas till källaren, varefter den traditionella jäsningen kan börja.
 

 

 

 

 

 

 

Nicolas Feuillatte Champagne Brut  
 

Vinkavalkadens eleganta drottning är definitivt Nicolas Feuillattes champagne, som fungerar som aperitif, för samvaro eller varför inte till hela måltiden. Nicolas Feuillatte Champagne Brut är mjukt och fruktigt, och du kan känna en nyans av äpple, sött päron och fräsch citron i smaken. Långt, elegant och livligt avslut.
 
Nicolas Feuillatte ärvde på 1970-talet en vingård och grundade företaget Champagne Nicolas Feuillatte. I dag är Nicolas Feuillatte den tredje största champagneproducenten i världen.