Laituri

Den avslappnande, fridfulla atmosfären i Laituri tillsammans med en riktig eka passar perfekt för till exempel en brainstorming eller ett trevligt teammöte.

Laituri är utrustad med modern teknik. Lokalen är försedd med en 55 tums bildskärm och ett trådlöst InstaShow presentationssystem som ger flexibiltet för möten och gör det möjligt för deltagare att ansluta till presentationen med bara ett knapptryck. Ni har naturligtvis också tillgång till pennor, kollegieblock samt WLAN.

Lokalen består av två delar.

Den ena delen (30 m) är för max. 8 personer. I lokalen finns 4 "båtsoffor" för 2 personer och stockar med marin atmosfär som bord. Båtsofforna har hjul så de kan flyttas efter behov och önskemål. Den andra delen av lokalen (23 m) är för max. 8 personer. Här finns två fyrapersonersbord. Borden har fixerad form. Lokalerna kan delas av med ett draperi som inte är ljudisolerande.

Alla konferenslokaler i Wirta kan bokas på webben.

*) På kaffetorget kan du njuta av nybryggt kaffe/te. Hos oss ingår säsongens frukter, nötter & torkad frukt, rågchips, kex av olika slag, godis samt saft och sodavatten i konferenspaketet.

Vänligen kontakta vår försäljning för tilläggsinformation.

Lokal

big4_outline16 personer
arrows-6Created with Sketch.53 (30+23) M2
Internetuppkoppling
TV/Skärm

Bordstyper

Diplomat
Diplomat 8 personer
Grupparbetsbord
Grupparbetsbord  personer