Huvila

Huvila är en del av Wirta-lokalerna i Original Sokos Hotel Wiklund som erbjuder lugn och en inspirerande inramning mitt i stadskulturen.

Huvila har modern teknik. Lokalen är försedd med en 55 tums bildskärm och ett trådlöst InstaShow presentationssystem som gör mötena mer flexibla och ger deltagare möjlighet att ansluta sig till en presentation med ett enda knapptryck. Ni har naturligtvis också tillgång till pennor, kollegieblock samt WLAN.

Lokalen består av två delar. Den ena delen (30 m) är för max. 10 personer. Lokalen har fem tvåpersoners gungor som hänger ner från taket och låga bord fungerar som bord. Den andra delen (25 m) är för max. 12 personer. Lokalen har ett långt fast bord för 12 personer. Bordet har fixerad form. Lokalen är avdelad med ett draperi som inte är ljudisolerande.

Under inspirerande möten i Original Sokos Hotel Wiklund har ni tillgång till vårt *kaffetorg under hela mötet. Lokalerna är kreativa med verkligen speciella inredningslösningar.

Alla konferenslokaler i Wirta kan bokas på webben.

*) På kaffetorget kan du njuta av nybryggt kaffe/te. Hos oss ingår säsongens frukter, nötter & torkad frukt, rågchips, kex av olika slag, godis samt saft och sodavatten i konferenspaketet.

Vänligen kontakta vår försäljning för tilläggsinformation.

Lokal

big4_outline22 personer
arrows-6Created with Sketch.55 (30+25) M2
Internetuppkoppling
TV/Skärm

Bordstyper

Diplomat
Diplomat 12 personer
Grupparbetsbord
Grupparbetsbord 10 personer