Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lätt att hitta restaurangen. Snyggt upplägg på restaurangen. Mat som passar när som helst. Smakade jättebra!”
“Ihanan rauhallinen ja hyvä tunnelma. Hyvä asiakaspalvelu, joka yllätti odotukset. Ruoka visuaalisesti kauniisti esillä.”
“Ihan asiallinen perusravintola”
“Kiva konsepti ja falafelit oli superhyviä”
“Hyvää ruokaa, etenkin gluteeniton kasvisburgeri on todella hyvä. Hyvä palvelu, viihtyisät tilat.”
“Kiva paikka!”
“Mennessämme ravintolaan, ilmaisimme nopeaa palvelua aikataulun vuoksi. Kuitenkin jouduimme odottelemaan suht pitkään palvelua listojen tuonnin jälkeen.”
“Helppo löytää, ei liian ahdas, mukava tunnelma”
“Käynnistä jäi kaikenkaikkiaan hyvä maku suuhun ;) Tilaamani ruoka oli herkullista!”
“En finare restaurang”
“Herkullinen menu”
“Kohtuu hintainen, hyvää ruokaa”
“Kiva paikka töiden jälkeen.”
“Viihtyisä ja rauhallinen paikka. Palvelu oli hyvää ja erityisruokavalioni huomioitiin hyvin ja ystävällisesti.”
“Korona aikana turvallisen tuntuista asioida. Ruoka suhteellisen ok. Palvelu nopeaa.”
“Sisääntulon ruokalistalta pystyin katsomaan erityisruokavalioitteni mukaiset ruuat ja juomat.Tarjoilija oli miellyttävä ja osaava.Sali oli kodikas,tyylikäs ja viihtyisä.Pöydät olivat korona-aikaan ja muutenkin mukavan etäällä toisistaan.Musiikki soi sopivan hiljaa.Saimme siis rauhassa seurustella.Tarjottavien esillepano oli kaunista,astiat osin yksinkertaisen tyylikkäitä osin itämaisen kauniisti kuvioituja.Tarjottavat maukkaita.Viihdyimme todella hyvin.”
“Ruokalista on suppea”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ravintolaan tultuani minua ei huomattu, mutta sen jälkeen kaikki meni loistavasti.”
“Venn on erinomaisella paikalla, terassi aivan ihana, sisustus rennon mukava, ruoan hinta/laatusuhde hyvä. Henkilökunta aidon ja ystävällinen. Viime kerran käynnillä oli nuori tarjoilija mies todella hyvä ja osasi palvella luonnollisesti, ei ulkoaopitusti peruskysymyksiä toistaen. Ruokalista riittävän laaja, MUTTA lista vaihtunut juuri hijattain ja aiempi listan vegaanilankku oli poistunut. Palauttakaa sama lankku listalle!”
“Rauhallinen lounaspaikka, ruoka oikein hyvää ja annoksen sai nopeasti. Wc ovi ei aukea s-kortilla - korjaus tai hlökunta voisi antaa ovikoodin laskun maksun yhteydessä (oli jo toinen kerta ja käyntien väli oli lähes vuosi)..”
“ok ravintola”
“Vähän sekava fiilis: kaksi ravintolaa vierekkäin (sama keittiö ilmeisesti) eikä täysin selvää onko pöytiin tarjoilu vai ei.”
“ruoka oli hyvää ja fiilis ylipäätään hyvä”
“Rauhallinen paikka jossa taustamusiikki ei pauhannut täysillä ja pystyi keskustelemaan ystävän kanssa eikä tarvinnut huutaa musiikin yli”
“Kaikki ihan ok”
“Kaikki meni moitteetta ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvä hintataso sekä ruoka oli todella hyvän makuista ja palvelu erinomaista.”
“Ystäväni tuntevat jo paikan ja käyn yhdessä heidän kanssaan.”
“Palvelu oli oikein ystävällistä. Hyvä sijainti.”
“Hyvä palvelu, siisti paikka”
“Mukava ja rento paikko”
“Kaikki toimi, lankku oli hyvä”
“Viihtyisä ravintola,muut palvelut mm.ostokset”
“Siisti miljöö. Ystävällinen henkilökunta. Viihtyisä. Kiva tunnelma. Tarjousviinit.”
“Ruoka ja viini oli hyvää.”
“Hyvä lankkuleipä ja kiva parveke, josta tulevaisuudessa tulee olemaan huikeat näkymät.”
“Mukavat istumapaikat, tilaa on riittänyt joka kerralla ja ilmapiiri on täydellinen rentoon jutteluun ystävän tai kumppanin kanssa. Myös yksin istuskelisi ja rentoutuisi Vennissä mielellään!”
“Venn on tosi mukava paikka ja kivasti erilainen. Olen ollut joskus myös viinijoogassa. Voisin osallistua muihinkin tapahtumiin.”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Muu asiakaskunta kuitenkin oli erittäin törkeää ja tuijottivat meitä nuorempia kävijöitä koko ruokailun ajan. Ei tuntunut nuorille (n. 20v) kohdennetulta paikalta.”
“tykkään paikasta paljon, mutta ruokalista voisi olla hieman laajempi/enemmän kasvisvaihtoehtoja”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Kaikki toimi moitteettomasti”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan, ruokaa saa myös noudettuna, kiva paikka.”
“Helppo tulla ja miellyttävä olla”
“Vennissä olin itse päivällä opiskelemassa, mutta se soveltuu myös kavereiden kanssa istuskeluun. Kiva liikkumavara kahvilan, ruokapaikan ja baarin välillä.”
“Kiva sijainti ja idea, mutta oli vaikea hahmottaa, onko itsepalvelu vai pöytiin tarjoilu.”
“Kiva paikka ja miljöö”
“Kävin aikaisemmin sittemmin suljetussa ravintolassa lounaalla. Siellä valittiin ruoka lautaselle, joka punnittiin ja hinta oli sen mukainen. Se oli nopeaa ja samalla voi seurata toriparkin rakentamista. Valokuvasin työmaata ja lähetin kuvia entisille turkulaisille, jotka asuvat Kuopiossa, Sastamalassa ja Tuusulassa. Olin 1957-8 Turun Osuuskaupassa liikkeenjohdon koulutuksen osuuskauppavaiheessa ja mm torin varrella olleissa toimipaikoissa.”
“Hyvä sijainti, ei ollut liikaa valinnanvaraa ruokalistassa, henkilökunta huumorintajuinen ja osaava.”
“Viinit hanassa jäivät vähän epäselviksi, olin jostain saanut käsityksen, että viiniä saisi jopa itse hakea hanasta. Mutta ehkä tämä on jokin iltajuttu / kokonaan väärä mielikuva, eikä tämä vaikuttanut siihen, miksi tulin ravintolaan.”
“Minut huomioitiin ja tunsin että olin tervetullut.tulen poikkeamaan turku reissulla.kahville ja pienelle syömielle”
“Miellyttävä ilmapiiri, maukasta ruokaa ja juomaa”
“Mahtavat tankkiviinit ja helppo ruokalista!”
“Kaikki sujui helposti ja hienosti. Ainut miinus oli, että popparit piti käydä itse pyytämässä, ne unohtui. Mutta sekään ei kokonaisuutena haitannut. Iloinen vuoropäällikkö palveli meitä illan ajan ??”
“Ruoka oli hyvää ja nautin tunnelmasta!”
“Miellyttävä kokemus, olin jo kolmatta kertaa.”
“Hyvä ruoka, helppo mennä”