Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,4

Mat (4,4)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä ravintola, hyvä juomavalikoima. Popcornit ja irtokarkkibaari ovat mahtavat lisät. Maukasta ruokaa.”
“Odotettiin laskua 45min”
“Ravintolakokemukset Wiklundilla sijaitsevista ravintoloista kaikkiaan hyvät (kaikissa käynyt 1-3 kertaa). Sijainti upea, varsinkin, kun tuo murheenkryyni toripakki joskus ummistetaan. Muuten Wiklundilla kauppana kaipaisi ammattiatioista palvelua. Kosmetiikkaosasto on hyvä, mutta siellä ei juurikaan saa palvelua, muuten, kuin merkkien omilta myyjiltä. Olen siksi väehntänyt käyntejäni talossa. Se että myyjät seisovat kassalla ei ole sitä palvelua mitä etsin. Ravintolat kuitenkin ok ja henkilökunta siellä ok.”
“Kodikad ja kiva tunnelma”
“Hyvä terassi; näköala torille!”
“Kalliit juomat. Cokis 4,90”
“Paikka on valoisa ja viihtyisä. Hinta/laatusuhde viinille on hyvä. Halutessaan saa sekä pieneen että suurempaan nälkään annoksia. Alkupopcornit hyvä!”
“Kaikki sujui muuten hyvin, mutta tarjoilijan tulisi olla koko ajan näkyvillä. Odotimme melko kauan tiskillä, sillä emme tienneet miten kuuluu toimia. Tarjoilijaa ei kuitenkaan näkynyt, niin menimme pöytään istumaan. Hetken istuttuamme näimme tarjoilijan ja vinkkasimme, että olemme tulleet. Asiakkaiden vastaan ottamiseen tulisi siis kiinnittää paljon enemmän huomiota. Muuten kaikki sujui hyvin.”
“Kaikki meni hyvin”
“Hyvää perusruokaa, kiva ilmapiiri ja ystävällinen henkilökunta”
“Söin brunssilaudan joka oli kiva kokonaisuus, ravintolassa on rento tunnelma, kivat sohvat.”
“Om man vill äta något lättare passar Venn. Men vil lman ha biff så måste man gå till Trattorian.”