Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,2)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava viihtyisä, siisti ja rento paikka, ruokavaihtoehtoja tosi niukasti.”
“Paikka oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Mikäli kuitenkin on enemmän viinejä harrastava, niin valikoima oli aika suppea.”
“Todella viihtyisä paikka ja erinomaista ruokaa! Hyvä tunnelma ja palvelu”
“Ihana brunssi!”
“Lounasta tarjotaan klo 15, hyvä. Hinta/laatu kohtuullinen. Sijainti”
“Mukavan rento ja rauhallinen paikka, erittäin mukavat ja asiakasystävälliset tarjoilijat, hyvä ruoka ja juoma.”
“Hyvä, nopea, iloinen ja ystävällinen palvelu. Ravintolalla raikas, moderni ilme. Ruoka (brunssilautanen) oikein hyvää!”
“olin hyvin tyytyväinen kaikkeen, ehkä tilaus kesti kauan n.30-40 min. kana pekoni salaatti oli 10 arvoinen”
“se on mukava paikka treffata ystäviä, hyvä ruoka ja juoma ja loistava henkilökunta”
“Miellyttävä kokemus ja ympäristö sekä hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka, rauhallinen ja tyylikäs paikka, hyvä sijainti, joka paranee entisestään, kun toriparkki valmistuu.”
“Miljöö oli viehättävä: kauniit astiat ja hauskoja tekstejä esillepanossa. Kun terassilla tarkenee, on se kiva. Söimme lounasta. Meitä palveli vain kassahenkilö, muuta kontaktia ei ollut. Kaksi, ehkä työharjoittelijaa?, haahuili edestakaisin ilmeisesti omien lounaidensa kanssa. Se oli vähän outoa.”
“Suosittelin jo! Helppo asioida, ystävällinen palvelu ja rauhallinen tunnelma vaikka ollaan keskellä tavarataloa. Oikein hyvä brunssi, tuotteet maistuvia ja laadukkaita.”
“Loisto paikka”
“Ravintola oli viihtyisä ja näköalat erinomaiset. Ruokapuoli oli minulle pettymys, oli aika 'vaatimatonta'. Ystäväni kyllä pitivät ruuasta (otimme kaikki brunssit).”
“Hyvällä paikalla, hyvä tarjoilija”
“Perusasiat kunnossa, viimeinen silaus puuttuu. Enemmän huomiota annoksen asetteluun ja viimeistelyyn, suolaakin voi laittaa jo keittiössä.”