Trattoria är glädje till mat och gemenskap, lycka över samvaro och gemensamma stunder som ger kraft i framtiden. Smakerna och stämningen på Trattoria bjuder dig och dina vänner på fulländade gemensamma upplevelser.
 

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (3,9)
Stämning (4,1)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.07.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, asiantunteva henkilökunta, hyvä atmosfääri”
“Saapuessamme ravintolaan henkilökuntaa ei ollut vastassa ja hetki meni että saimme ketään nykäistyä hihasta ja kysyttyä pöytäänohjausta”
“Ruoka todella hyvää ja maistuvaa. Tunnelma ravintolassa hyvä ja palvelu ammattitaitoista. Ensimmäisen kerran kävin, mutta ei todellakaan viimeinen.”
“Hyvä ruoka. Palvelu oli nopeaa ja ystävällisen rentoa. Sijainti hyvä.”
“Hyvä noutopöytä”
“Vähän kasvivaihtoehtoja pääruuan osalta”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä ruoka ja yllätyksenä laskun jälkeen tarjottiin Limoncelloa, toki kysyttiin ensin haluammeko ottaa sitä . Ja tietysti ravintola oli siisti ja viihtyisä .”
“Ei tilattuja juomia”
“Mukava keskusteleva iloinen henkilökunta.”
“Ei löydetty nettihaussa.”
“Alle kouluikäinen sai yhdistellä kahdesta annoksesta mieleisensä, mikä auttoi viihtymään ja syömään koko annoksen. Siitä keittiölle (ja tarjoilijapojalle) suuri kiitos.”
“Pikku harmi oli se, että vuoron vaihtuessa? tai tarjoilijan ruokatauon alkaessa, seuraava tarjoilija ei käynyt kurkkaamassa kulman taakse, joten pikkumies kävi itse pyytämässä lisää vettä pöytään. Lisäksi musiikki huutaa niin kovin, että ihmiset, joilla on esim. kuulolaite, eivät pysty keskustelemaan normaalilla äänellä eikä huutaakkaan viitsi, joten seurustelutravintolaksi tästä ei ole ainakaan ikäihmisille. Muutenkin koko talossa soi musiikki liian kovaa. sehän on tarkiotettu taustamusiikiksi, ei konsertiksi!”
“Ihana henkilökunta, maukas ruoka”
“Hinnat, liian päihtyneet asiakkaat”
“Kiva sisustus, maistuva & runsas lounas”
“Sijainti, sisustus ja hintalaatusuhde”
“Hieman ahtaat pöytävälit. Tylsät veitset.”
“Ilmapiiri, ruoka, esillepano, henkilökunta. Tämä ekakäyntini oli varsin onnistunut kokemus??”
“Lounaan salaattipöytä yllätti positiivisesti. Oli monipuolinen ja maukas. Myös syömäni liha oli hyvää.”
“Erittäin viihtyisä sisustus, ruoka maistui erinlmaisesti sekä henkilökunta oli iloista ja asian osaavaa.”
“Hyvä sijainti, ruoka oli hyvää.”
“Henkilökuntaa jouduttiin odottamaan todella kauan, pöytiin ohjaus kesti, eikä kukaan tarjoilija tuntunut tietävän missä voi istua”
“Hyvä salaattipöytä.Nopea asioida”
“Tiskissä oleva/harjoittelija joka korjasi pöydisgä laseja ym.oli kyllästyneen oloinen ja näpräsi juomatiskin takana kuin myös toinen 'juomatarjoilija'kännyköitään.Oli kyllä ruisrock perjantai”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan. Ja vaikka asiakkaita on yleensä ollut paljon, ei häiritsevää hälyä.”
“Siisteys, ystävällisyys, maisemat.”
“Enemmän salaattivaihtoehtoja.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Listalta löytyi muutamia vaihtoehtoja keliakiaa sairastavalle. Enemmänkin voisi olla:) Lohkoperunat olivat parhaita koskaan syömäni lohkoperunoita!”
“Isolle joukolle keliakiaa sairastavaa ystäväpiiriäni olen joutunut mainitsemaan ettei gluteenittomia vaihtoehtoja ollut niin paljon kuin olisi toivonut, se oli pieni pettymys!”
“Lounaspöytä monipuolinen ja ruokaa tarjolla hyvin hintaan nähden.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“ruoka ja upeat näköalat.”
“God mat o trevlig inredning”
“Lång kö lunch tid vid kassan Huvudrätten kan kännas som en liten portin för människor som äter stora portioner”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, ulkonäkö siisti ja mielyttävä”
“hieman suppea valikoima”
“Hyvä palvelu”
“Ruoka oli äärimmäisen hyvää ja kun tarjoilija ”oikea’ tarjoilija huomasi meidät saimme myös erittäin hyvää palvelua. Tullessamme meille viitottiin pöytä ” tuonne suuntaan” . Paikka oli tuolloin aika tyhjä. Mutta kyseiset tarjoilijat eivät koskaan tajunneet tulla palvelemaan. Vihdoin , pitkän ajan kuluttua eräs tarjoilija huomasi meidät ja saimme loistavaa palvelua, minkä hän kiireeltään ehti. Ruoka 10. Erit gluteiiniton jälkiruoka:)! Kesti, mutta kannatti.”
“Ks edellinen teksti.”
“Esim. toivomus ikkunapöydästä oli huomioitu. Miellyttävä paikka ja ruoka oli hyvää.”
“Tyylikäs viimeistelty sisustus ja pienet yksityiskohdat, esim. alkupala peltilautasella ja kangasservetit, vesi kivennäisvettä, pizza puualustalla, runsaat täytteet.”
“Lounas ruoka oli kyllä surkea vain yksi lämmin ruoka vaihto ehto ja vain ranskanperunat tarjolla.”
“Runsas ja raikas salaattibuffet ja miellyttävä tunnelma”
“Rahastus välillä hidasta ja jonon muodostuminen keskelle sisääntuloaulaa”
“Sijainti keskustassa ja taas jotain uutta Italialaisttain.”
“Asiallinen, reipas ote toiminnassa. Mukava ja siisti miljöö.”
“Ostamani Pizza Funghi oli hyvin perusmakuinen. Olisin halunnut mahdollisuuden esim. valkosipulin lisäämiseen.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu ja siisteys”
“Hyvä ammattimainen henkilökunta ja laadukas ruoka.”
“Taustamusiikki ei sopinut ravintolan tunnelmaan. Italialainen musiikki olisi sopinut huomattavasti paremmin kuin suht kovalla ollut tarjonta. Sama musiikki oli Valossa eli ne voisi mielestäni jatkossa erotella.”
“Hyvä ruoka”
“Lounaalla, salasttipöytä välillä tyhjä”
“Miellyttävä miljöö ja rento ote palvelussa”
“Osalla tarjoilijoista hieman ontuvuutta palvelussa, mutta sekin toki on ihan ymmärrettävää”
“Palvelu oli hyvää ja joustavaa.”
“Erinomainen salaattipöytä”
“Asiantunteva, ystävällinen palvelu. Yllättävän edullinen hintataso.”
“Ruoka oli todella hyvää ja monipuolisesti salaattipöydässä valinnanvaraa, kaikki kolme pidimme paikasta ja ruoasta ja totesimme, että tästä tuli meidän uusi tapaamispaikkamme. Tapaamme muutaman kerran vuodessa, ja toivomme toki tulevaisuudessa yhtä täydellisesti onnistunutta lounashetkeä.”
“Ei kerrassaan mitään negatiivista, hyvää sanaa levitämme.”
“Erityisesti lounaan salaattipöytä!”
“Erinomainen salaattipöytä! Marinoinnit ovat kokeillä hyvin hallussa! Rauhallinen tunnelma, vaikka lounasaika (ei liian meluisaa). Pieni makea kahvin kanssa on mukava yllätys ja toscakakku omi erittäin hyvää!”
“Lämmin pääruoka-aines (paistettu lohi) todella pieni; paloja ei liene kiireessä punnittu. Kaikkien työntekijöiden ei kannattaisi 'kohentaa' buffettia, ainoastaan kokkien.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Viihtyisä, nykyaikainen ja miellyttävä sisustus.”
“Henkilökunta ei ollut tilauksista ajan tasalla ja eivät tienneet mitä asiakkaiden ruoka/juoma tilanne oli ruokailun kuluessa. Henkilökuntaa oli vaikeahkoa tavoittaa.”
“Ruoka ja mukavat tarjoilijat. Työntekijöiden sijoittelu keskelle ravintolaa oli hieman outoa ja heidän keskinäiset juttelunsa kuuluivat turhan hyvin. Pöydät olivat turhan ahtaasti ja tuolit epämukavahkot. Muuten oikein kiva paikka.”
“Mukava, viihtyisä sisustus. Isot ikkunat: valoisa ja näkymä.”
“Kuulemma vessassa ei ollut pottaa tms. Myös lapsiystävällisit aterimet, lautanen ja lasi/ muki olisi tullut tarpeeseen. Mukin saimme pyynnöstä. Mutta ruoka-annos tuli lankulla, mikä hieman vaikeutti arviointia.”
“Ihana että huomioitiin tosissaan ruokaaine allergiat.jotks vakavat.”
“Viihtyisä paikka, hyvä ruoka, runsas salaattipöytä”
“Bra service på svenska och god mat i trevlig miljö.”
“Todella hyvä palvelu ja erittäin hyvä ruoka.”
“Rauhallinen ilmapiiri ja hyvä tunnelma”
“Hyvät näkymät toriparkin työmaalle.”
“Hyvä ruoka”
“Sisääntulo ja varatun pöydän löytäminen takkuili”
“Ruoka oli hyvää ja ympäristö oli miellyttävä”
“Palvelu oli tosi hidasta, vaikka paikalla oli suht vähän asiakkaita. Lisäksi annosten koon ja hinnan suhde oudoksutti oman ja kaverin annoksen välillä”
“Viihtyvyys, Henkilökunta.”
“Tunnelma oli alusta asti erittäin hyvä. Tunsimme itsemme lämpimästi tervetulleiksi ???? !”
“Ruoka oli puhdasta maultaan ja maustettu juuri niin, että eri ruoka-aineiden maut vahvistuivat.”
“Mukava ja iloinen miestarjoilija”
“Mukavan avarat tilat, oma rauha, hyvät salaattipöydät.”
“Vähän sähläystä ilmassa, esim.meille piti tuoda lasku jossain vaiheessa syömistä kun olisimme olleet valmiit maksamaan lounaan heti tullessamme. No, olimme pitkään mutta lähtiessämme jouduimme kyselemään useammalta henkilökunnan ihmiseltä mitenkä olisi maksun laita! Olisimme pystyneet vaivatta kävelemään ulos maksamatta lainkaan...”
“Keskeinen sijainti.”
“Pöydät voisivat olla Eerikinkadun puoleisen ikkunan ääresssä. Nyt yleisilme on siltä osin huono.”
“salaattipöytä herkullinen ilo oli saada lämminruokapöydässä palvelua: kokki tarjoili kalan lautaselle ja ojensi sen minulle. Muut lämpimät tarjottavat keräsin itse lautaselle. Salihenkilökunta loi iloisen ja ammattitaitoisen vaikutelman. Jopa kyseltiin maistuuko ruoka ja onko kaikki hyvin ja suositeltiin tutustumaan katon näköalabaariin. Merkille pantavaa ja kiitettävää, että salissa oli pöytiä hyvin erikokoisille ruokailijaryhmille. Viihtyisä paikka.”
“Hinta-laatu,sijainti”
“Saisi olla enemmän paikkoja ikkunoiden äärellä. Hieman pimeä.”
“Palvelu oli hyvää, tila viihtyisä ja ruoka hyvää. Pienenä kehitysajatuksena: henkilökunta voisi esitellä tarjoilemansa annokset, me esimerkiksi otimme antipasti-lajitelman alkuun, niin olisi todella pro, jos tarjoilija esittelisi lajitelman sisällön, vaikka se toki menustakin käy ilmi, mutta toisi ruokailuun enemmän ”fiilistä”.”
“Sisustus ja istumajärjestys”
“Salaattipöytä nom nom !”
“Hyvä ruoka, sijainti, helppo mennä, edullinen lounas, ja erityinen kehu siitä, että lounasruoat ovat usein gluteenittomia ja laktoosittomia!”
“Paikkoja oli melko vähän, sillä moni paikka oli varattu. Pieniä pöytiä (2 hengen) olisi mukavaa saada lisää, jotta ei tarvitse jakaa pöytää.”
“Palvelu oli loistavaa, ruoka ja juoma oikein maistuvaa. Lopussa tarjoilijan kanssa tuli puheeksi viinit ja hän antoi maistaa oranssia viiniä mistä ei aiemmin ollut itsellä tai seuralaisella mitään kokemusta. Jäi loistava fiilis ravintolasta.”
“Hyvä ruoka ja mukava miljöö”
“Saapumisen huomioitiin huonosti. Jouduin liikaa kyselemään enkä saanut hyvää palvelua aluksi.”
“Maukas ruoka”
“Ystävälleni unohdettiin antaa rahasta takaisin, joutui pyytämään.”
“Näköala”
“Korkeat hinnat”
“Hyvällä paikalla”
“Kasvisruokavaihtoehdot huonot.”
“Hyvää ruokaa, hyvällä paikalla, monipuolinen lista”
“Musiikki oli aivan liian kovalla niin että oli vaikea kuulla ison neljän hengen pöydän toisella puolella olevien puhetta.”
“Likaiset viini lasit”
“Ns. 9. kerros antoi hienot näköalat. Sijainti keskustassa on helppo, joskin torikaivanto tuo parkkiongelmia.”
“Lounasaikaan maanantaina ravintola oli täysi; onneksi meille oli jo varattu pöytä.”
“Ruoka on ollut maistuvaa ja ympäristö on viihtyisä.”
“Lounaan hintataso on noussut. Maksukorttien toimivuudessa on usein ongelmia.”
“Hyvä ruoka. Tilava ravintola.”
“Tyylikäs yleisilme, ruoka ja palvelu erinomaista”
“Keskeinen sijainti Miellyttävä palvelu Hyvä ruoka Asiakasomistaja viinit”
“Ruoka oli hyvää”
“Palvelun hitaus”
“Hyvässä paikassa!”
“Upeat puitteet ja loistava ruoka”
“Palvelu paikoitellen hidasta”
“Koko uusittu Wiklund on todella hyvin onnstunut kokonaisuus (hotellista minulla ei ole kokemusta, tieto ettei ole saunaa...????). Torin valmistuttua vielä paranee. Nyt ikkunapöytänäkymät eivät ole kaksisia :)”
“Asiat tulivat esille kyselyssä;ystävällinen ja palveleva henkilökunta sekä maistuva ruoka.”
“Kaikki oli erittäin hyvää sujuvaa ja miellyttävää”
“Henkilökunnan joustavuus ja ystävällisyys”
“Ilmapiiri 'aurinkoinen' , näkymät kadulle,jos pääsee istumaan ikkunapöytään Pöytiä ei liian tiiviisti, väljän tuntua maistuva ruoka ,hyvin maustettu Lounas oli hintansa väärtti”
“hankala löytää , nyt remontin jälkeen Parempi opastus olisi paikallaan”
“Hienot näkymät ja sisustus.”
“Lounas aikaan oli todella pitkä jono kassalla ja myös ruuan hakeminen oli melko hidasta.”
“Tunnelma, viihtyisyys, siisteys - hyvä kokonaisuus.”
“Loistava palvelu.”
“Valoisa.”
“Salaattipöytä oli hieman liian pieni. Perunamuhennos oli aivan liian mautonta. Salaattipöydässä pitä'ä olla ehdotomasti mitä kukin 'astia' sisältää.. Selkeä lappu astian taakse, isolla, jotta lapua ei tarvitse ottaa käteen..KIITOS:.”
“Miellyttävä sisustus ja hyvää ruokaa, erityisesti pistaasijäätelö oli ihanaa, toivottavasti sitä saa myös jatkossakin”
“Löytyy varmasti jokaiselle jotain. Kiva terassi/ parveke. Mukava henkilökunta.”
“Hieman sekainen ja sisääntulo oli hankala/ epäselvästi merkitty. Ruokatuote olisi voinut olla vielä hieman nykypäivää.”
“Todella siisti ja viihtyisä paikka, josta saa laadukkaita tuotteita.”
“Sijainti, palvelun sujuvuus, tuotetarjonta”
“Siisteys ja maittava ruoka.”
“Tarjoilija ei osannut esitellä tarjolla olevia ruokajuomia. Oli ensimmäistä päivää töissä. Toki hyvin ymmärrettävää. Aika ahdas sisustus. Pöytien väli todella pieni.”
“Lounaspizza oli todella hyvä, salaattitarjonta erinomainen”
“Pöytien sijoittelu sekavaa, hälyisää”
“Erinomainen, ystävällinen ja avulias tarjoilijatar.”
“Ryhmämme ei saanut ruokia yhtä aikaa. Toiset olivat jo syöneet, kun toiset vielä odottivat ruokaa. Keskustelu onnistui vain samassa pöydässä olevien kanssa”
“Bra Service . God mat”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Todella hyvä palvelu, ruoka oli hyvää ja kuumaa (yleensä Suomessa saa haaleaa ruokaa ). Miljöö siisti ja taustamusiikki saa kymmenen + ?? ihanaa jatsahtavaa musiikkia juuri sopivalla volyymillä ??”
“Ruoka ,palvelu ,sijainti ,viihtyvyys esim.pöydät eivät ole vieri vieressä ,on tilaa”
“Olin lounasaikana, ravintolassa oli kaaos, pitkät jonot; ensin kassalla, sitten ruokajonossa, salaattiin ja sitten lämpimään. Kahvipaikalle ei ollut jonoa. Pöytä jonon vieressä oli aika kurja, koko ajan joku kulki läheltä ohi. Kanaruoka oli ihan ok. Ehkä joku toisenlainen pöytäjärjestely voisi auttaa.”
“Katso ed sivu”
“Haluaisin antaa palautetta Trattorian lounasajasta. Lounas korjattiin pois jo klo 14.00. Olisiko mahdollista pidentää aikaa tunnilla ad 15.00?”
“Keskeisellä paikalla, selkeä menu, hyvä ja huomioonottava tarjoilija”
“Lauantai ilta ravintolaksi ehkä vähän arkinen / kahvilamainen sisustus”
“Trevlig stämning. Terrassen mot torget var trevlig. Maten var god.”
“Jag besökte restaurangen under lunchtid och det var råddigt och svårt att förstå var man skulle betala samt om man skulle betala förer eller efter att man ätit. Jag märkte att det var andra besökare som också hade svårt att hitta kassan. Det var också lite råddigt och svårt att hitta fat och glas. Jag ville gärna ha mera vatten till bordet, men det var svårt att få kontakt med servitörerna.”
“Italialainen tunnelma vahvistui, kun juomana tarjottiin mm. italialaista olutta (Moretto) ja iki-ihanaa Limoncelloa.”
“Lehmänmaidotonta ruokaa oli mielestäni hankala saada. Esimerkiksi pöytään tuotiin alkupaloina leipää, jonka maidottomuudesta ei ollut varmuutta. Maidotonta leipää joutui odottamaan melkoisen tovin. Olimme sopineet ryhmämme kanssa, että menemme viereiseen Venn-ravintolaan (jossa olisi ollut maidotonta minulle), mutta muut päättivätkin tulla Trattoriaan. Kysyin voisiko Venn-ravintolasta tilata samaan pöytään annoksen, ja se ei kuulemma käynyt. Ryhmästämme johtuen olin valitettavasti hankala maidoton asiakas, jonka henkilökunta varmasti huomasi.”
“Sisustus ja näkymät”
“Epäselvä tarjous, joka käsitettiin eri tavalla niillä kerroilla kun kävin. Pöydät täynnä likaisia astioita. Muuten ei moitittavaa.”
“uudet ravintolat ja näkö-alat - tavaratalon palvelut siinä samassa”
“Ruoka kesti kovin kauan tulla ja samassa pöydässä syövät saivat eri aikaan ruoan. Tarjoilija oli asiantunteva, mutta organisointi keittiössä ilmeisesti takkusi.”
“Siisti, kiva sisustus, hyvät pizzat”
“Asiakaspalvelijamme oli erittäin mukava, mutta tuntui, ettei hän oikein tiennyt mistään mitään. Jaettaessa laskua, hän ei antanut välikuittia, mistä olisi nähnyt, että miten hinta muodostui. Hän myös vain otti maksukortin (lähimaksu) eikä näyttänyt tai kertonut, mikä oli loppusumma. Niimpä näin summan vasta, kun sain maksupäätekuitin. Tästä jäi hiukan ammattitaidoton kuva, koska kyllä asiakkaan on nähtävä, mitä hän maksaa ja mistä. Hän ei myöskään tuntunut tietävän viineistä mitään.”
“ystävällinen ja nopea sekä joustava palvelu kiireiseen aikaan.”
“Keittiöstä tulee tuoksua saliin ja hiukan levoton istumapaikka. rauhallisempiakin varmaan löytyy.”
“Vähän erilainen lista. Jaettavia antipastoja oli lankulla riittävästi ja jaettavassa pizzassa oli hyvät maut.”
“No pikku vahinko kävi tarjoilijalla, oliivikulho tipahti lattialle ja särkyi, mutta sattuuhan sitä kiiteessä. Iloinen ja avulias asenne korvasi kuitenkin vahingon.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Vähän kallis paikka”
“Maistuva ruoka ja viihtyisä miljöö”
“Hieman pientä sähläystä eri tarjoilijoiden kesken”
“Palvelu ja laatu”
“Kokki suositteli ottamaan lounaan, vaikka aika oli mennyt jo hieman yli. Ja kyllä kannatti, hyvää oli!”
“Kokit ym. ovat mukavia ja myös opastavat asiakasta kun ei todella tiedä mitä voi ottaa ns. 'seisovasta pöydästä'ja kuulemma lisääkin voi hakea...joskus vähän sekavaa...”
“Loistava sijainti, ystävällinen henkilökunta.”
“Hieman sekava ja sokkeloinen. Viinilasissa oli huulipunatahra. Pöydät liian ahtaasti aseteltu. Ruuhka aikoina levoton hälyisä tunnelma.”
“Erittäin hyvä, palveleva ja ammattitaitoinen miestarjoilija. Pelkästtään hänen vuoksi voisi palata”
“Ravintola ei ole kovin viehättävä”
“Näköala, viihtyisä”
“Skybar ylhäällä!”
“Henkilökohtaisesti en pidä tummasävyisestä sisustuksesta.”
“Viihtyisä,tunnelmallinen,hieno sisustus”
“Lounaskassan jonotus”
“Mukava, siisti.”
“Pizza ei vastannut ihan odotuksia tai hintaa. Hinta/laatu keskiverto.”
“Hyvä sijainti, nopea palvelu.”
“Annos (pasta) olisi voinut olla jonkin verran runsaampi.”
“Tarjoilija oli erittäin mukava ja huumorintajuinen.”
“Meidän tarjoilija oli erittäin positiivinen ja mukava. Erilainen kuin yleensä tarjoilijat. Kokemus kokonaisuudessaan oli miellyttävä, mukava huomata että osa tarjoilijoista oli vähän 'kömpelöitäkin'.”
“Toiselta tarjoilijalta (ei ollut hän ketä otti tilauksen vastaan) pyydettiin servettejä pöytään, koska öljypullot ym olivat todella tahmaisia mitkä pöytään tuotiin. Oli epämiellyttävää ottaa niistä kiinni. Servettejä ei häneltä koskaan saatu vaikka käveli useamman kerran pöytämme ohi ja kun niitä muutenkin pyysimme niin tarjoilija oli tympeän oloinen. Onneksi 'oma' tarjoilijamme oli erittäin mukava ja rento. Pöytään siis kaivattaisiin muutama servetti tai ylimääräinen kangasservetti. Tai ainakin voisi muutaman niitä samalla tuoda kun alkupalat tuodaan pöytään. Ja tosiaan öljypullot olivat erittäin epämiellyttävät ja tahmaiset.”
“Hyvät salaatit”
“Jos porukassa on joku joka ei syö punaista lihaa, niin vaihtoehdot vähissä, jos haluaa lämpimän ruuan. Kassan sijainti hankala, kun maksetaan lounasta. Jono tukkii kulkua.”
“Iloinen ja miellyttävä sekä osaava henkilökunta”
“Lämpimän ruuan tarjoilu lounas-aikaan. Jossa joutuu jonottamaan turhan pitkään.”
“Meitä palveli ja erittäin hyvän ruoan toi pöytään ammattitaitoinen ja ystävällinen tarjoilija.”
“Työntekijät käyttivät aikaa keskenään jutusteluun melko paljon.”
“Sijainti, nopeus, ruoan laatu, melko rauhallinen tunnelma, vaikka paljon asiakkaita, S-bonus.”
“hyvä pizza, hyvä tunnelma”
“Rauhallinen tunnelma ??????”
“No ehkä ruoka saisi tulla nopeammin......ravintolassa ei silloin ollut asiakkaita kovinkaan monta.....ruuhka-aikana kyllä ymmärrän sen 40min. mikä meillä kesti....mutta ruoka ja tunnelma korvasi sen odotuksenkin ??”
“Lista oli oikein hyvin rakenettu ja sisustus kiva.”
“Kiinnostavin tuote eli lankku, missä oli 2 pizzaa ja antipastoja, oli hinnoiteltu niin että se piti ottaa kahden henkilön kumpikin. Meillä oli ns. pikkunälkä ja olisimme halunneet ottaa sen puoliksi ja maistella eri makuja, mutta se ei onnistunut.”
“Viihtyisä”
“ulkoterassi”
“Lounaan pääruoka ei ollut mikään kehuttava.”
“Uusi ilme, sisustus, tyylikäs kaiken kaikkiaan, mukava kun mymälän yhteydessä”
“Siisti mannermaista tasoa edustava ravintola.”
“henkilökunta miellyttävää ja ammattitaitoista, sopivan rento meininki, irtotuolit eivät kovin mielyttäviä istua”
“no ne irtotuolit ei mukavia”
“Tarjoilija selvitti oliiviöljyn merkin”
“Salaattipöytä hyvä, siisti ilme”
“En muista, oliko lämminruokavaihtoehtoina muuta kuin luharuoka, esim kasvis??”
“Skybaari”
“Hyvä lounas. Viihtyisä miljöö.”
“Sijainti, miljöö, hyvä salaattipöytä lounaalla”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Ruokaa kesti valmistaa aika kauan”
“Viihtyisä paikka syödä ja seurustella”
“Hyvä salaattipöytä lounaalla, viihtyisä paikka istuskella.”
“Uutta kannattaa kokeilla, aina voi yllättyä.”
“Lautasten pieni koko häiritsee, aterimet eivät tahdo pysy lautasen reunoilla ja muutenkin haluaisi saada syötävät vähän väljemmin lautaselle. Tietty hakukertoja lisäämällä voi saavuttaa lautasen väljemmän ulkoasun.”
“Mukava tunnelma ja hyvä palvelu. Helppo mennä ja kohtuullisen hyvä lounas.”
“Erittäin ammattitaitoinen ja mukava miespuolinen vuoropäällikkö ravintolassa”
“Kukaan tarjoilijoista ei ota asiakkaita vastaan ravintolassa, vaan antaa asiakkaiden haahuilla ympäri ravintolaa ja etsiä itse pöytää. Harmillista oli myös huomata, että muutama tarjoilija oikein vältteli katsekontaktin ottamista asiakkaisiin.”
“ok”
“kallis lounas”
“Salaattipöytä oli monipuolinen ja hyvä.”
“Lounasruokailun lohi oli loppu sitä hakiessani ja kukaan ei ilmoittanut, koska uusi a jos valmistui. Ravintolan valaisimet olivat aika - suoraan sanoen - rumat.”
“Ruoka”
“Palvelu ei toiminut. Jouduimme odottamaan pitkään pöytään ohjaamista, tarjoilijat juttelivat keskenään eivätkä huomioineet meitä. En saanut koskaan tilaamani jälkiruokaa. Huomautin siitä laskun yhteydessä ja tilaamani tee hyvitettiin hinnassa, mutta jälkiruoka jäi saamatta. Tarjoilija selitti useampaan otteeseen, että oli ensimmäistä päivää töissä. Minua ei se tieto kiinnostanut ja uskon, ettei yleisesti kiinnosta muitakaan asiakkaita! Minua kiinnostaa maksavana asiakkaana, että minut huomioidaan ja saan sitä, mitä tilaan.”
“Ihanan erilainen ja moderni! Tunnelma oli hyvä. Otin salaattipöydän, joka oli todella hyvä.”
“Mikäli haluaa syödä ainoastaan salaattipöydän lounaalla niin proteiinivaihtoehtoja ei ollut hirveästi.”
“Erittäin hyvä alkusalaattipöytä. Pizza, jonka otin (lounas) ei ollut minun maakuuni. Liian vähän täytteitä ja pohja liian paksu. En ottanut lohta, koska pidän valkoisesta kalasta. Melkein koko pöytäseurue otti lohta ja kehuivet miten hyvää kastike oli. Olivat erittäin tyytyväisiä annokseen.”
“vapautunut tunnelma, ihanat astiat, erilaisia mahdollisuuksia istua ja ruokailla.”
“Osassa tilaa on minusta liian pimeä-”
“Siisti paikka ja hyvä ruoka”
“Sisääntulo oli hakusessa. Ei ollut ketään, jolta kysyä minne istutaan ja mistä tilataan. Lopulta menimme kokeilta kysymään ja saimme ohjeet.”
“Mukava henkilökunta”
“Jono kattoterassille häiritsi ruokailua. Miespuolinen tarjoilija kosketteli laseja paljain sormin sisäpuolelta.”
“Kiva sisutus, hyvä ruoka”
“Alkuruokapöytä oli erinomainen”
“Ehkä juomavettä olisi voinut tuoda lisää muuten ok.”
“Mahdollisuus käydä tornibaarissa ja näköalatasanteella.Mahtava kaupunkinäkymä. Hieno ratkaisu”
“Salattipöytä, sisustus, sijainti”
“Aterimet ovat kuluneet, tylsät veitset ja hieman epäsiistit.”
“Palvelu oli nopeaa ja hyvää, sekä miestarjoilija oli todella miellyttävä. Ruoka oli todella maukasta.”
“Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu.”
“Turun keskustan rakennus- ja muutostyöt”
“turun torin monttu avautuu ikkunasta”
“turun torin monttu avautuu ikkunasta”
“Kiva sisustus, hyvä ruoka!”
“Erittäin hyvää ruokaa”
“Emme saaneet alkuleivän kanssa oliviiöljyä toisin kuin muut pöydät saivat”
“Yleisilme mukava, ruoat hyviä.”
“Tuntuu vielä, että kaikilla lounaskäynneillä on vielä henkilökunnan ja paikan oslata vielä alkukankeutta. Ei viel ihan kaikki tunnu valmiilta, mutta tahdon vielä uskoa, että tunnelma ja henkilökunnan osaaminen tuosta paranee. Ruoka on olut hyvää, lounasaikaan ehkä lammiruoka on jonkin verran kylmettynyttä, voiko sille tehdä jotain.”
“Sijainti, tilan viihtyisyys, salaattipöydän monipuolisuus, jälkiruoka”
“Pöydissä pitäisi olla valmiina ruokailuvälineet ja vesi, välillä puuttuvat molemmat eikä vettä löytynyt tai henkilökunta kysellyt - en tosin pyytänytkään. Pääruokavaihtoehtoja liian vähän. Voisi olla keittovaihtoehtokin.”
“Hyvä salaattipöytä”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Pöydässä oleva ruokailuväline oli likainen”
“Siistit tilat ja näkymät ulos.”
“Palvelu, ympäristö, S-bonus, jälkiruokajuoma.”
“Kun Wiklund menee kiinni, liikkuminen tapahtuu hissillä. Itselläni on hissikammo, joten en voi sitten asioida ravintolassa.”
“Tunnelma oli mukava ja ruoka hyvää”
“Ei nyt ehkä negatiivista mutta oli vielä uutuuden kankeutta saimme kolmea eri tietoa ravintolan aukiolo ajasta toki oli kyseessä pääsiäisen aika mutta silti.jos haluaisit maistella niin alku-pää ja vielä jälkiruokaakin niin ainakin pääruoan annoskokoa oli iso ,tuntui pahalta jättää ruokaa niin paljon voisiko olla mahdollisesti ainakin pääruuassa kahta kokoa??? Tarjoilija oli kyllä hyvin asiantunteva ja mukava.”
“Tarjoilijat palvelualttiita, ystävällisiä, osaavia. Ruoka-annoksemne olivat sekä herkullisen näköisiä että makuisia. Mukava yllätys itselleni oli limoncello juoma, jonka talo tarjosi ruokailun päätteeksi.”
“Ehkä, mahdollisesti, vähän laajempi menu pääruokien osalta. Tosin vaihtoehtoja löytyi itsellekin kuitenkin enemmän kuin yksi eli 'sii o soo' eli vähän niin ja näin ;) , ei mikään suuri miinus.”
“Hyvä ruoka.”
“Erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen henkilökunta. Isot pisteet jälkiruoaksi tarjotusta Limoncellosta, se kruunasi ystävättären 80-vuotislounaan täydellisesti! Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen S-ryhmän ravintola jota voin suositella täydellä sydämellä ystävilleni!”
“Trevligt, utmärkt personal och trevligt inrett och kunde sitta avslappnat med sitt sällskap och njuta av maten”
“Kanske bättre skyltning att man hittar smidigare både om maten ev. toaletten”
“Hyvä ruoka/juoma Hyvä palvelu Siisti”
“Ei mitään mielestäni”
“Rauhallinen paikka.”
“Kassajärjestelmä erittäin hidas”
“Kiva menu ja ystävällinen henkilökunta! Kiva kun hotellissa yöpyessä sai 2 yhden hinnalla kupongin, vaikka oltaisiin joka tapauksessa menty ko ravintolaan.”
“Näkymä monttuun vielä 1,5v ajan.”
“Se vaan tosi upea.”
“Erinomainen ruoka, sekä salaattipöytä että lämmin ruoka.”
“hyvä salaatti pöytä”
“Tunnelma oli hyvä ja salaattipöytä maukas”
“Kaunis sisustus, hyvä ruoka ja miellyttävä henkilökunta”
“kokki oli näkyvissä ja suositteli annosta joka myös oli kuumaa”
“tiramisu erinomaista tarjoilijat kohteliaita”
“kalaruokia vähänlaisesti”
“Henkilökunnan palvelualttius ja ystävällisyys sekä maistuva ruoka.”
“Erinomainen salaattipöytä”
“Lounas on hintava”
“Hyvä ruoka, edullinen hintataso, ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ravintola. Olimme ystävän kanssa lounaalla ja saimme jutella kaikessa rauhassa”