En bit kärlek och stor yrkesskicklighet. Det är ingredienserna i kaffestunderna på Coffee House. Oavsett om du gillar doften av nybryggt kaffe, croissanter eller bagels, kom till oss. På morgonen, på dagen eller på kvällen – varje stund är den rätta. Coffee House bjuder på uppiggande stunder under dagen.

Kundnöjdhet

4,2

Mat (4,1)
Betjäning (4,3)
Stämning (4,2)
Barn (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Saa istua pöydässä rauhassa ja kokee olevansa tervetullut”
“"ystävällinen palvelu, siisti paikka ja tunnelmallinen ympäristö"”
“"Hyvä sijainti, kahvi hyvää, toimiva."”
“Ihan hyv kahvila. Hinnoittelu on hiukan epäselvä joissakin tuotteissa Hotelli on liian lähellä ja korona-aikana se saa suosimaan muita kahviloita pöpöjen takia”
“En yleensä suosittele mitään”
“Nopea asiointi”
“Jokaiselle sopivia vaihtoehtoja”
“"viihtyisä paikka keskellä turkua, ihana henkilökunta"”
“Pisteen verran putosi kympistä vähän tumman hämärä yleisvalaistus.”
“Rauhallinen kodikas paikka jossa viihtyy aina.”
“"Viihtyisä paikka, todella hyvä palvelu ja tilaa on."”
“"Mukava ja tunnelmallinen,hyvät kahvit."”
“Trevligt och framför allt lugnt ställe. Läget är bra. Matbutiken i nedre våningen.”
“"Hyvä palvelu, makoisat tarjottavat"”
“"Sijainti, tunnelma, kasvisvaihtoehdot"”
“Henkilökunta oli oikein mukava. He tulivat heti palvelemaan kun huomasivat minun katselevan gelatoja.”
“Miellyttävä asiakaspalvelu ja siisti sekä mukava kahvila miljöö.”
“helposti löydettävissä ostosten lomassa. Hyvä sijainti. Upottavat sohvat voisi vaihtaa tanakampiin. Värimaailma ei kovin ilahduttava (liekö tavoiteltu kahvin väriä)”
“Asiointi niin sujuvaa ja sijainti hyvä”
“"Tiskin malli on vaikea kun osa tuotteista löytyy vasta ""nurkan takaa"". Hienosti kyllä henkilökunta mainitsi mitä edempää löytyy, kun mietiskelimme mitä muita kahvihetkeen sopivia vaihtoehtoja olisi kuin jäätelö. Miellyttävää henkilökuntaa tiskin takana :) "”
“Oikein mukava ja viihtyisä paikka.!”
“"Kshvilassa paljon porukkaa, korona aikana!!! Istunapikat/pöydät olisi voinut merkata paremmin, Huomioiden turvavälin. Yhdessä pöydässä lapsi piti kenkiään pöydällä..... Vanhemmat ei sanoneet mitään. Kummasteltiin ystävänkanssa tapahtuman kulkua. ??"”
“Kahvilassa on hyvä tunnelma. Siisteys oli vierailukertana vähä päässyt pettämään ja näin korona-aikaan se on erityisen tärkeää. Kahvilassa oli paljon ihmisiä ja hälinää ja oli välillä vaikea kuulla pöydän toiselta puolelta. Kaipaisin ehkä hieman rauhallisempia ja ääntävaimentavia esimerkiksi looseja yms.”
“"Kaikki asiat olivat kohdillaan, hyvä palvelu."”
“Koronarajoitukset oli otettu hyvin huomioon. Kahvilaan oli helppo mennä ostosten lomassa. Suolaista valikoimaa olisin kaivannut enemmän.”
“Ystävällinen henkilökunta. Tuntee itsensä tervetulleeksi.”
“"Valikoima melko suppea, hinnat ravintolatasoa. Esim. Qwensel-kahvilasta saa kotitekoisia leivonnaisia ja kahvia tai teetä koko pannullisen samaan hintaan, Stockman-kahvila on halvempi, Aschanin kahvilassa valikoimaa on enemmän ja myös aamiaispaketti, myös valikoimaltaan parempia ovat Cafe Arte, Fazer Cafe, Fontana, Aboa Vetuksen ja Wäinö Aaltosen museon kahvila. "”
“Helppo tulla. Torin valmistumisen jälkeen varsinkin ja mukavat näkymät katu vilinään.”
“Paikka ja tunnelma on loistava”
“"Tykkään kahvilan monipuolisesta valikoimasta, löydän itselleni aina jotain, vaikka en juo kahvia tai syö pullaa. Kahvila on viihtyisä, ei liian kirkas valaistus ja pöydät eivät ole liian lähekkäin ja on erinäköisiä paikkoja eri tarkoituksiin."”
“Kahvilasta saa mm eilisen eväitä. Ruokahävikin vähentäminen on tärkeää. Hyvää palvelua ja laadukkaita tuotteita. Hinta voisi olla edullisempi esim teessä/kahveissa.”
“"Keskeinen sijainti. Mukavia istumapaikkoja, joissa voi jutella. Viihtyisä. Paikassa tarjoillaan alkoholia, kahvia, suolaista ja makeaa eli sopii porukalle, jossa halutaan eri asioita mutta samassa paikassa."”
“"Hyvin toimiva kokonaisuus. Mukava tunnelma. Ainut oli että astoita ei nopeasti siivottu, jos asiakas jätti ne pöydälle. Tulen mielelläni uudelleen. "”
“I really liked the place ??”
“"Keskeisellä paikalla, mukava tunnelma"”
“"Siisti, mukava ja keskeinen paikka tulla kahville shoppailun lomassa tai muuten vaan. Plussaa että auton saa wiklundin parkkihalliin eikä tarvitse kaduilta etsiä paikkaa ja kävellä pitkää matkaa. Kaverini ovat opiskelijoita joten hintatason takia pieni miinus suositelluun. "”
“"It was ok, not the best experience during the food selection"”
“"Tänne oli helppo tulla, kahvila katutasossa"”
“"Avara, siisti, rauhallinen. Kiva istua ikkunan vieressä, tuijottamassa jalankulkijoita ynm. Kahvi on, siis,,, erittäin hyvää!!! Maksoi kyllä, mutta kannatti. Helppo tulla sisälle ja lähteä. Tai ostoksille. Viihdyttävä ympäristö kaikin puolin. Kiitos. "”
“"Mukava paikka,mutta ei mitenkään poikkeuksellisen hyvänä mieleenjäävä."”
“Kaikki sujui”
“"Homma toimi, oli hieno kahvila."”
“Mukava henkilökunta.viihtyisä ympäristö.tosin hotelliaulan ja terassiravintolan aulan sijainti huono samassa paikassa.varsinkin walo ravintolan hissiin jonottajat korona-aikana riski ilman maskeja.”
“En ole suosittelijaorientoitunut.”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Paikkaan oli helppo tulla. Sijainti hyvä. PALVELUT OK.”
“Viihtyisä ja rauhallinen paikka”
“"Hyvällä paikalla keskustassa oleva helposti löytyvä treffipaikka, Wikkellä olen käynyt jo nuoruudessani 1970-80 -luvuilla."”
“Keskustan paras kahvipaikka.”
“"Hyvä sijainti, miellyttävä miljöö ja hyvät tuotteet on siellä, niin silloin on perusteltu syy miksi suositella paikkaa."”
“"I would indeed recommend Coffee House Wiklund - even more so if we were not in such terrible times with the pandemic. My one reservation is that the café can become a bit too crowded for my liking and that concerns me as I am in a risk group for the virus. I suppose with further restrictions on the horizon, there will be an stricter limit on the number of customers who can be in the café at one time. "”
“Viihtyisä paikka ja on hyvä sijainti.”
“Asiakkaat oliva nyt liian lähellä toisiaan. Ja myös pöydät”
“Kätevällä sijainnilla oleva perus hyvä kahvila. Löytyy varmaankin kaikkien makuun jotakin syötävää ja juotavaa. Ystävällinen palvelu.”
“Helppo tulla ja mukava asioida”
“Ostosten lomassa on mukavaa istahtaa ja nauttia cabuccino.”
“Ei mitään moitittavaa”
“Kahvila on hyvä paikka tavata ystävien kesken. Kahvittomat ja hiilihapottomat juomat vain tuntuivat olevan liian harvassa”
“Miellyttävä käynti lauantai-aamupäivänä. Korona-aika tietysti mietituyttää. Tuolloin oli kuitenkin vaun muutama muu asiakas.”
“Sinne on helppo tulla ja mukava palvelu”
“"Kiva , rento, rauhallinen, sämpylät ok"”
“"Kahvi ja sijainti hyvä, vähän levoton paikka - paljon läpikulkua (ainakin siinä kohtaa missä istuttiin sinä päivänä) En muista ruokapuolta kun en sitä erikseen tarkemmin katsellut kun ei ollut ruoka ajankohtainen - ei ainakaan mitään heräteostoksia herättävää esillipanoa ;) Henkilökunta auttoi juoman valinnassa kritereiden puitteissa - työntekijöiden kesken oli hyvä fiilis ja loi siten hyvää tunnelmaa"”
“Kahvi on hyvää ja kahvileivissä on myös gluteeniton vaihtoehto”
“The best Coffee House Turku!”
“Kahvila on siisti ja henkilökunta asiantuntevaa ja miellyttävää.”
“"Chai latte oli tosi hyvää, tuotevalikoima kuitenkin suppea. Kahvila on tunnelmallinen ja viihtyisä"”
“Viihtyisä paikka keskellä kaupunkia.”
“"Sijainti hyvä, tarjoilu ok, koronaetäisyydet ok"”
“Erittäin viihtyisä ympäristö (vaikkakin naapuri talossa oli iso remontti meneillä). Henkilökunta erittäin ystävällinen ??”
“HYVÄ SIJAINTI TORIN LAIDALLA .”
“Ystävällinen palvelu. Kiva sisustus. Hyvä ruoka.”
“Kahvilan yleisilme on siisti ja viihtyisä. Tarjolla oleva tuotevalikoima kuitenkin vaikuttaa osittain vielä hieman vajavaiselta ja vanhanaikaiselta.”
“"Kahvila on viihtyisä, siisti, tunnelmallinen ja hyvällä paikalla. Lisänä bonukset."”
“"Kahvilan sisäilme on siisti miellyttävä (ulkopuolen rakennustöt tosin häiritsee), palvelu ystävällistä, tuotevaihtoehtoja on riittävästi. Hinnat vähän kalinpuoleiset."”
“"muihin kahviloihin verrattuna tiskillä jatkuvan kiireen ja tielläolon tunne, en tiedä johtuuko lyhyestä ja pienestä linjastosta"”
“"Tällä hetkellä kahvila yleensä liian täynnä, turvavälit??"”
“Viihtyisä paikka ja tuotteet maukkaita.”
“"Miellyttävä tunnelma ja taustamusiikki, 5 G nettiyhteys"”
“"Siisti, kivoja istumapaikkoja"”
“"Hyvä sijainti, tilava, sopivat hinnat ja pitkään auki."”
“Sekä palvelu että tuotteet mukaanottaen kahvilan sijainnin sekä kahvikupillisen + santsikupin hintatason suosittelen sitä jatkuvasti ystävilleni tapaamispaikaksi.”
“Juoma OK ja hyvä opiskelutila taaempana kahvilassa”
“"Kiva ja ystävällinen henkilökunta.Minä ja siskoni jäimme leskeksi,ja tämä paikka antaa meille voimia jaksaa vaikeana aikana.Henkilökunta on erittäin ystävällistä.Tämä paikka on meille elämän henkireikä. Kiitos työntekijöille."”
“"Tavallinen, kiva kahvila"”
“rauhallinen mukava seurata ihmisia sisällä ja ulkona pakkasilmalla kun kävin ruokaostoksilla”
“"Wiklundilla on ollut tähän mennessä mukava kahvitella, tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita. Se on kuitenkin suhteellisen pieni ja ajoittain ahdas jos porukkaa on useampi. "”
“Kahvila on tuttu ja turvallinen”
“Vähän on sekav pöytien ym. sijoittelu. Kulku pöytiin hankalahkoa. Pöydät usein siivoamatta.”
“"Yleinen tunnelma ja kahvilan sisustus on rento ja mannermainen, josta pidän. Asiakaspalvelu kyseisellä kerralla oli vain asiakasta ei niin arvostavaa, mutta uskon, että tämä ei kaikkien myyjien kohdalla ole näin. Kahvi oli todella hyvää ja kauramaito sen lisänä."”
“Hyvällä paikalla kunhan tori vielä saadaan kuntoon.”
“"Tuotteet ovat aika kalliita, ostaisin enemmän jos tuotteet olisivat halvempia."”
“Tosi ystävällistä !”
“Koska käyn siellä itsekin mielelläni melko usein.”
“"Hyvä palvelu, tee tarjotaan kauneissa kupeista, tuo lisää luxusta teehetkeen. Ihanaa banaani-vihreää teetä. Plussaa glut.+maidoton valikoimaa. "”