Bistro Elli är en okomplicerad, stämningsfull och avslappnad kvartersbistro i Kuppis i Åbo. Här trivs företagens anställda och boende i området samt Original Sokos Hotel Kupittaas gäster tillsammans. Vi lagar läcker bistromat med en modern twist och serverar de bästa, intressanta ölsorterna och husets viner.

Vi är stolta över vad vi är: Restaurangproffs som älskar mat och som vågar utmana våra gäster med nya smakupplevelser.

Kundnöjdhet

4,3

Mat (4,3)
Betjäning (4,2)
Stämning (4,4)
Barn (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kaikki ok, ehkä myöhemmin saa esittää toiveita"”
“Hyvä ruoka ja kaikki toimii.”
“"Monipuolista ruokaa, viihtyisä paikka, mukava kokemus"”
“Ruoka oli viime kerralla pettymys mautonta vaikka aiemmat kokemukset ruuan mausta ovat olleet kohdallaan.”
“"Under dessa korona tider var det lätt att röra sig där, då det inte var någon rusning någonstans och mellanrummen hade beaktats på många sätt. Bra betjäning, då maten hämtades upp till rummet och man fick beställa från menyn, precis som restaurangklient. ändå fick man maten mycket snabbt fast den hämtades upp till rummet."”
“Kyseisen kulmakunnan paras lounaspaikka”
“palvelu pelaa”
“Aina on kaikki hyvin!”
“"Jäi hieman valju kuva palvelusta vaikka olimme hotellin asiakaita. Tuntui että ulkopuoliset jotka olivat tulleet kaupungilta syömään olivat etusijalla, mutta saimme vatsat täyteen mikä pitkän päivän jälkeen oli tärkeintä."”
“Oli miellyttävä kokemus”
“"EN koskaan, en missään päin maailmaa ole saanut, kokenut tällaista palvelua! Kiitos! Loistava henkilökunta!!"”
“"Ruoka oli maukasta, hyvä tunnelma ja ystävällinen asiakaspalvelu. Kaikki toimi hyvin. Juhlittiin 40-vuotis synttäreitä ja sankari yllätettiin hienolla jälkiruoalla. Oli todella positiivinen yllätys, myös huoneessa oli synttärisankari huomioitu kortilla ja processo piccolopulloilla,mikä oli hieno ele hotellin henkilökunnalta. Enemmän saisi olla vaihtoehtoja menussa ja s-etukortti tarjouksia ruoissa. Lounas pitää vielä joskus testata. "”
“Hyvät puitteet ja hynä ruoka”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Nytt. Fräscht och god mat.”
“"Viihtyisä paikka, helppo tulla, lounas"”
“"Hyvä ruoka, mukava palvelu ja erinomainen tunnelma."”
“Ruoka oli erittäin hyvää (mestarin menu) ja palvelu nopeaa. Tunnelma mukava ja rauhallinen.”
“"Oli mukava fiilis ja ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta"”
“"Palvelu erinomaista,kaikki maistui"”
“"Oli viihtyisä Bistro, Asiakaspalvelu oli esimerkillistä.. Valitettavasti annoin heikon arvosanan viihtyisyyteen, koska ""vähäisemmillä"" sosiaalisilla taidoilla varustettu asiakas piti häiritsevän kovaa meteliä puhuessaan puhelimeen. "”
“Kaikki vaan sujui niin hyvin että voi muuta todeta ku Wells done ??”
“Erittäin hyvää asiakaspalvelua!”
“"Söimme työporukalla jokaisena arki-iltana ravintolassa. Palvelun laatu vaihteli aivan liikaa, myös ruuan kanssa oli eroavuuksia. Söin saman pastan kaksi kertaa ja toisella kerralla pasta oli suoraan sanottuna huonoa/mautonta. Palvelu oli välillä myös erittäin hidasta ja vaikka ravintolassa ei ollut paljoakaan asiakkaita, ruuan saaminen taisi kestää pidemmillään 1,5h. Ja tästäkään asiasta kukaan ei tullut pahoittelemaan."”
“21v kiertänyt sok ravintoloita ja nyt oli nappi suoritus.”
“"Palvelu hyvä. Ruoka maistuvaa Rauhallinen paikka ,ei ruuhkaa."”
“"Ei mitään erityissyytä suositteluun, mutta jos osuu reitille niin ok."”
“"Ravintola ollut nyt vajaan vuoden toiminnassa. Alussa oli ongelmia useampaan otteeseen kassajärjestelmä osaamisen kanssa. Seuraavalla kerralla tilaus ei ollut mennyt keittiöön, edellisellä kerralla tarjoilijat ""kinastelivat"" kassan takana sen verran kovaan ääneen, että se kuului lähipöytiin. Oikeastaan usealla käynnillä on ollut jonkinlaista ongelmaa. "”
“Hetellin yhteydessä ihan kelpo ravintola”
“Hyvä ruoka ja miljöö”
“"Maukas ruoka, mutta tiskillä olevat lämpimät annokset ovat välillä ehtineet jäähtyä. Lämpimät annokset ovat myös kooltaan pienehköjä. Talon foccacia on superhyvää ja salaattipöytä runsas ja herkullinen! "”
“Ravintolan henkilökunta loi erittäin mukavan ja tervetulleen tunnelman. Ravintola oli tyylikäs ja ruoka herkullista.”
“Kokemus oli miellyttävä ja jäi positiivisesti mieleem”
“Iloinen palvelu ja tunnelma. Ruoka maistuvaa.”
“"Avarat tilat (korona- aika). Ystävllinen, huomaavainen palvelu. Blini erittäin hyvä. Lounas monipuolinen, mutta vamiiksi annostellut ruuat jäähtyneitä."”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma miellyttävä.”
“Ruoka oli hyvää ehkä kaipasin enemmän gluteenittomia alkupaloja”
“"Hyvä ruoka, nopea palvelu. "”
“"Saimme loistavaa asiakaspalvelua koko käynnin ajan. Ruuat ja juomat olivat hyviä ja lupausten mukaisia. Lopuksi tarjoilija vielä onnitteli seurueemme tulevaa synttäri sankaria, joka kovasti lämmitti kaikkien mieltä. Olimme maininneet tulevasta juhla päivästä käyntimme aluksi ohimennen. Tunsimme tulleemma kuulluuksi, koska tarjoilija huomioi asian vielä viimeiseksi ennen lähtöämme. Pelkkää positiivista sanottavaa koko paikasta."”
“"Suosittelin jo. Homma toimi niinkuin piti, ruoka oli hyvää ja paikka todella siisti ja viihtyisä."”
“Salaattipöytä erityisesti miellyttää ja miljöö on viihtyisä + lähellä työpaikkaa.”
“"Tunnelma ja tilat ovat ihan ykkösluokkaa. Lisäksi ravintola on tämän alueen ainoa varteenotettava ravintola. Pidän lounge-henkisestä sisustuksesta ka vessan puukomposiittilavuaarit osoittavat, että ravintola on ihan ajankohtaisuuden huipulla! Moderni, siisti, rauhallinen. Sopii lounaalle, afterworkiin, romanttoselle illalliselle..."”
“Kymppi riittää”
“"Ruoka oli hyvää, blinien takia tultiin syömään. Paikka on siisti ja upea. Mutta parasta koko kokemuksessa oli ihana palvelu, tarjoilija oli ammattitaitoinen ja todella ystävällinen! Kiiteltiin jo paikan päälläkin, mutta haluan tässä vielä sanoa samaa! Kokenut lettikampauksella varustettu tarjoilija oli kyseessä, kiitos hänelle!"”
“Ihan hyvä perus ketjuhotellin meininki. Ruoka samoin.”
“"Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja Ellissä on hyvä ruoka ja mukavat tilat. Hinta on lounaspaikoista kalleimmasta päästä, joka hiukan harventaa käyntikertoja. Toisaalta ruoka on laadukasta, jota arvostan. "”
“Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ruoka erittäin hyvää!”
“"Hyvä ruoka, rauhallinen paikka syödä, yleistilat siistit"”
“Viihtyisä ravintola ja erittäinen miellyttävä henkilökunta - tunsin itseni tervetulleeksi :)”
“Elli paikkana siisti. Ruoka ei tällä kertaa säväyttänyt.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta mukavaa ja asiansa osaavaa”
“Siisti paikka”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka.”
“Mukava ilmapiiri - kesällä vaikka terassille ??”
“"Jag är nötallergiker och fick svaret att endast en av efterrätterna inte innehöll nötter. Trots att det på menyn inte fanns utsatt ""PÄ"" på något av alternativen."”
“Bra stämning och god mat”
“En bra restaurang men inte bättre än andra”
“Kaikki meni mainiosti”
“Mutkaton”
“"Hienon näköinen paikka ja hyvää ruokaa. Ainoa miinus siitä, että lounaan tarjottavat ovat hieman vähäiset, varsinkin verrattuna aamupalaan. "”
“"Kävin viikon sisällä kaksi kertaa Ellissä. Syntymäpäiväni kunniaksi aterioimme eräänä lauantaina. Ravintola oli täyteen varattu, mutta ilman varausta saimme kuitenkin sohvapaikat. Ruoka, palvelu ja miljöö olivat huippuluokkaa ja koronarajoituksista oli huolehdittu kiitettävästi. Toinen vierailuni oli lounas-aikaan. Silloin ravintola oli mielestäni liian täynnä ja jonotusta oli liikaa. Turvavälit eivät toteutuneet. Onneksi olin varannut pöydän etukäteen, joten saimme ruokailla ’salin’ puolella.Lounas oli maittava. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Tällä kertaa tosi edullista, kun käytimme S-etua, kaksi yhden hinnalla. Tulemme uudelleen, joskin lounasaikaan hieman myöhemmin ruuhkan välttämiseksi."”
“Oli täysi 10 paikka ❤️”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”
“Palvelu ja ruoka oli erittäin hyvä.”
“"Korona aika oli huomiotu todella hyvin. Ehkä pieni miinus, kiireisempänä lounasaikana pöytiä ei ehditty tyhjentää ja pyyhkiä. Muuten erittäin herkulliset lounasruuat. Niissä oli kaikilla kolmella kerralla, kun olen käynyt ruokailemassa, todellakin täysin erilaiset makuelämykset. Kiitos."”
“"Kiva, että just vierailuni aikana oli tarjous: kaksi lounasta yhden hinnalla."”
“Miellyttävä ravintola. Parkkipaikalla tilaa.”
“"Henkilökunta oli todella ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka oli sekä lounaalla, että illallisella todella hyvää. Varsinkin illallisvierailusta jäi todella hyvä mieli koko illaksi. Erityismaininta tarjoilijalle!"”
“Hyvät salaatit ja monipuoliset pääruuat”
“"Olimme kahtena eri iltana asiakkaina ja viimeinen ilta oli pettymys. Odotimme laskua tunnin, jolloin yksi ystävistämme vinkkasi tarjoilijan pöytään. Muita pöytiä kyllä huomioitiin"”