Bistro Elli är en okomplicerad, stämningsfull och avslappnad kvartersbistro i Kuppis i Åbo. Här trivs företagens anställda och boende i området samt Original Sokos Hotel Kupittaas gäster tillsammans. Vi lagar läcker bistromat med en modern twist och serverar de bästa, intressanta ölsorterna och husets viner.

Vi är stolta över vad vi är: Restaurangproffs som älskar mat och som vågar utmana våra gäster med nya smakupplevelser.

Kundnöjdhet

4,0

Mat (4,0)
Betjäning (3,8)
Stämning (4,2)
Barn (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisyys, hyvä palvelu ja ruoka, turvavälit hyvin huomioitu!!”
“Odotimme pöytiinohjausta pitkään, vaikka varaus oli ja emme olleet ajoissa. Iso 10 hlön seurue. Varausta tehdessä pyysin että olisimme koronan takia erillään muista ja että turvavälit olisi hyvät. Tätä toivetta ei oltu huomioitu ollenkaan! Moni murehti asiaa illallisen jälkeen. Istuimme olkapäät yhdessä. Tarjoilija oli mukava ja saa min pisteet ja ruoka hyvää. Tunnelma kiva ja sisustus ihana. Mutta turvallisuutta ei yhtään huomioitu!!!”
“Olimme tutustumis käynnillä,tutustumassa miljööseen ja lounaan monipuolisuuteen.”
“Ruoka oli loistavaa. Ystävällinen hlökunta”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja huomio ja neuvoi heti. Seisovassa pöydässä monipuoliusesti tarjolla erilaisia ruokia joka makuun.”
“Kokemus oli kaikin puolin erinomainen!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää! Ruokaa joutui tosin odottelemaan n. tunnin, mutta leipäkori pelasti tilanteen ja meitä oli kuusi pihvinsyöjää! Leivän kanssa olisimme toivoneet margariinin tilalle oikeata voita tai jotain maukkaampaa levitettä, esim. yrttituorejuustoa!”
“Ruoka on erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä. Lounashinta on hieman kallis. Kun etätöistä palaillaan toimistotöihin, olisi kiva saada porukallemme oma lounashinta.”
“Kiva paikka, hyvä palvelu ja maistuva ruoka.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Viihtyisät tilat ja henkilökuntaa riittävästi”
“Palvelu oli hyvää ja ravintola oli siisti. Paljon oli ihmisiä mutta saatiin olla nurkkapöydässä rauhassa. Jälkiruoan juoman kävin tilaamassa tiskiltä koska tarjoilijoita ei tullut käymään. Ruoasta. Syysmenu: poro oli taivaallista mutta taimen oli kuiva kuin kengänpohja, alkuruoista myskikurpitsakeitto oli todella hyvä lohi hyvin mauton. Outona oli lautaselle murujen levittely ympäriinsä että lautanen piti lääppiä että sai niitä mukaan. Siisti ja hyvin tunnelmallinen ravintola.”
“Mukava terassi drinkki mahdollisuudella. Ravintola uusi ja siisti. Normaali hotelli bistro”
“Hyvä kokemus”
“—-”
“Kaikki sujui upeasti! Ainoa pienen pieni miinus ravintolan pienestä koosta, mutta jonotusaika meni nopeasti.”
“Ravintolassa oli kiva, rauhallinen tunnelma. Palvelu oli hyvä ja ruoka tosi hyvää. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut käynti.”
“Covid aikaan pöydät liian lähellä toisiaan”
“Positiivinen kokemus sekä ruoan että ympäristön suhteen. Yläravintolatila oli viihtyisä.”
“Alku oli kankeaa, pöytään ohjaamisen saaminen kesti kauan. Ruoka oli hyvää, mutta melko kallista. Henkilökunta oli ystävällistä.”
“Ruoka on ollut aina maistuvaa ja palvelu on ollut avuliasta ja ammattitaitoista. Hinta on ainut, jonka vuoksi en käy paikassa niin usein kun voisin. Kaivataan jälkiruokaa takeaway annoksiin, jonka voisi napata myös helposti mukaan.”
“Oli mukavaa että ruokailutilat olivat pienehköt”
“Hyvä tunnelma”
“Tällä kertaa kaikki sujui mallikkaasti. Likaiset lautaset kerättiin pois iloisen punertava lettitukkaisen aikuisen tarjoilijan toimesta. Ammattitaito ja ystävällisyys kohdallaan. Aiemmilla käynneillä lautasia ei kerätty vaikka henkilökuntaa parveili baaritiskin takana kännyköitä selaillen.”
“Ruokalista viikkotasolla tosi yksitoikkoinen. Lounasravintolassa voisi ihan hyvin joskus olla vaikka jokin kastike-tai vuokatuoka vaihtelua lisäämään. Kokkihan, joskus jopa kaksi seisoo tiskin takana jakamassa/tekemässä liha-/kalaruokia”
“Palvelu oli aika hidasta ja ruokaa sai odottaa turhan kauan. Muuten Ok.”
“Paikka hieno ja tunnelmallinen, ruoka hyvin tavallista, ei erikoisen maistuvaa.”
“23.9: Lohessa ei ollut juuri lainkaan suolaa Muuten maistuvaa ruokaa”
“Kivan intiimi tunnelma”
“Ok”
“Tyylikäs lounaspaikka, hyvä ruoka!”
“Ruoka on hyvää ja salaattipöytä monipuolinen ja tuoreista raaka-aineista. Asioin kuitenkin usein, ja kaipaisin enemmän vaihtelua listaan. Chilihummus todella hyvää, mutta esim. erilaisilla kastikkeilla saisi salaattipöytäänkin vaihtelua. Keittoihin kaipaisin myös vaihtelua enemmän. Hernekeitto ja lohikeitto tosin erittäin hyviä!”
“Hyvää ja laadukasta”
“Ruoka ei ole ihan tasalaatuista. Jotkin annokset ovat välillä viileitä ja pikkulautanen ja alkupalalautanen yhdistelmä on hankala.”
“Servicen var vänlig men ordningen lite råddig och systemet med de små tallrikarna vid varmrätten konfunderande. Ingen salladsdressing hittades. Inredningen var vacker.”
“Paikka oli siisti ja turvavälit toteuituva ,olimme pieni eläkeläisryhmä ja lounas oli maukas”
“Viihtyisä, uusi, raikas ympäristö ja hyvä ruokavalikoima”
“Mukava ja hieno paikka, hyvää ruokaa, mutta palvelu hidasta ja tökkivää”
“ll”
“Yövyimme hotellissa. Elliin ei mahtunut ymmärrettävistä syistä kun on pöytävälejä harvennettu. Saimme kuitenkin tilata ruokaa pitserian puolelle josta iso kiitos henkilökunnalle. Vuoropäällikkö taisi vielävähän harjoitella hommiaan... :)”
“hyvä paikka”
“Siisti ja asiallinen lounaspaikaksi, ilta ravintolaksi ehkä ei kovin tumnelmallinen”
“Jälkiruoan soisi sisältyvän lounaaseen (hieman isompi kuin Ässä-keksi). Sitä jää kaipaamaan hintaan nähden. Lämpimät ruuat voisi olla nimettyinä paikoillaan, viimeksi kalaa ja kanaa oli vaikea erottaa toisistaan.”
“Ruoka oli ihan hyvää. Jäävesipulloon jossa oli vähän vettä jäljellä.kaadettiin vaan lisää vettä ja jäitä päälle. Tarjoilija tuli liian iholle. Paikka viihtyisän.oloinen”
“Aivan ihana, tunnelmallinen ja kaunis ravintola, jossa saa vielä hyvää ruokaa.”
“Oli todella miellyttävää saada hyvää ja asiantuntevaa palvelua. Ehkä hiljainen ajankohta vaikutti asiaan, mutta saimme rauhassa kysellä tyhmiäkin kysymyksiä ja tarjoilijalla oli sekä aikaa että halua vastata.”
“Jotenkin tuntuu, että ravintola 'hakee' vielä sitä laatua annoksissa.”
“1) det var svårt att hitta betalningsstället första gången 2) varmrätternas tillredning och servering var intressant, men samtidigt lite 'schabbig' 3) städningen av borden var av högsta klassa”
“Kiva siisti paikka”
“Epäselvä kysymyskohta siis viimeisen vastauksen vai koko vastauksen??? -paikka on uusi,-S-etukorttipaikka, -sijainti, -hieman erilainen,-katttobaari,”
“Tyylikäs ravintola Kupittaan alueella. Hotellitavintol, johon kiinnostaa palata illalla ystävien tai perheen kanssa. Buffet käyttö pääruoan osalta hämmentävä, pitäisikö ottaa isompi lautanen sekä valmis annos vai miten.”
“Lounaan hieman korkeahko hinta ei aivan täysin kohtaa laadun kanssa. Paneroitu puna-ahven oli ylikypsää ja samalla tarjolla ollut kasvispihvi oli kuivaa, vaikka muut aterian osat olivat kunnossa.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu erinomaista. Ravintola oli klo 17 jälkeen sunnuntaina lähes tyhjä, yhdet asiakkaat meidän lisäksi, se vaikuttaa vähän yleistunnelmaa laskevasti mutta se saattoi olla vain huono hetki. Olimme suunnitelleet samalla käynnillä poikkeavamme lasillisille näköalaravintolaan, se oli pettymys kun olikin kiinni sunnuntaisin. Tarjoilijalle (mies) täydet pisteet ja jälkiruoka, lakritsi creme brulee oli taivaallista ????”
“Kaunis, miellyttävä paikka, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Kiva rento paikka.”
“Kohtuullisen hyvä palvelu ja lohikeitto oli todella maukas.”
“Erittäin viihtyisä paikka, lounasbuffan esillepano houkutteleva. Lounas monipuolinen ja laadukas. Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ruokalista erikoinen, annoskoot pieniä”
“Henkilökunta ei tiennyt vaatenaulakkoa eikä sitä myöskään löytynyt voi olla että on olisi syytä opastaa samoin WC:stä ei merkintää”
“Viihtyisä, maukas ruoka!!!!”
“Kiva kun tällä puolin kaupunkia on uutta tarjontaa. Vanha tarjonta oli vähissä.”
“Itselle hyvä kokemus”
“Pöytämme ei ollut varauksesta huolimatta valmis, jouduimme odottamaan jonkin aikaa. Seurueesta yhden ruoka oli niin tulista että hän ei voinut syödä sitä, toiselle toimitettiin annos allergeenien kera tilauksesta huolimatta ja oma annokseni oli varsin pieni. Muuten kaikki sujui oivallisesti, tarjoilija oli oikein avulias ja ehdotti esim. koko pulloa useamman laseittain ostamisen sijaan; laski hinnankin meille edullisemmaksi. Tulen varmasti uudelleenkin, mutta odottelen vielä vähän että kaikki muuttuisi sujuvammaksi.”
“Viihtyisä paikka, sopivan lähellä työpaikkaa.”
“Maistuva ruoka ja hyvä palvelu sekä siistit tilat.”
“Hyvällä paikalla hyvä ravintola.”
“Hieno sisustus, mutta todella hankala kerätä syötävät ja juotavat kun ei ole tarjotinta. Ja varsinkin kun söimme yläkerrassa. Vesikin piti hakea alakerrasta. Pääruoka oli tarjolla niin kuumista lautasista, että ne poltti käsiä”
“hinta-laatu-suhde hyvä, nasta paikka”
“Ruoka on hyvää, ja toivottavasti pysyy sellaisena. Tunnelma viihtyisä. Menu on vähän sekava ja kassoja voisi olla kaksi, koska usein on jonoa.”
“Kaikki toimi huvin yhtä poikkeusta lukuunottamatta.”
“Olen suositellut tyttärelleni. Kävivät syömässä ja olivat todella tyytyväisiä kun sai ruuan maidottoman ja gluteenitoman aterian.”
“Valitsemani lohikeitto oli liian kallis laatuunsa nähden ja annoksen saaminen kesti kauan. Selityksenä oli sähkökatkos keittiössä, mitä toki pahoiteltiin. Suositeltu viini ei ollut välttämättä oikea valinta.”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka”
“xx”
“Kaikin puolin positiivinen kokemus. Viihtyisä, herkullinen ja ystävällinen.”
“Korona vaikuttaa kaikkeen. Tarjolla olleen hampurilaisen liha jäänyt raaksi, vähän kyseenalaisen makuinen. Kokonaisuus kuivikas. Pieni siika-annos sievä, vähän mauton”
“Hyvä vaihtoehto hitelliyöpyjille”
“Erilainen lounaskokemus. Miljöö on kunnossa, lämpimät ruuat pääasiassa olleet maistuvia, mutta salaattipöytään kaipaisi jotain uutta.”
“Perustelut löytyvät lopusta.”
“Menu loistava ja ruoka hyvää! Tunnelma uudessa ravintolassa oli hyvä, mutta henkilökunnasta jäi vaikutelma, että eivät ehkä tunteneet oloaan vielä kotoisaksi. Ihan perusasioita jäi välistä, esim alkuleipää tarjoilija haki kahteen kertaan ja vesi piti erikseen pyytää. Henkilökunta oli toki mukavaa ja kohteliasta, mutta asiakkaan huomioiminen ja tuntemus että olisimme olleet todella tervetulleita, jäi uupumaan.”
“Muuten hyvä lounas, kalakeitossa vain perunaa ja kalaa - ei vihanneksia”
“Vielä on kyllä vähän hiottavaa, ainakin näin lounasaikaan. Valmiit ruoka-annokset eivät olleet lämpimiä, kala oli haaleata. Asioinnin järjestely tuntuu oudolta, kun samalla kun haet ruokaa noutopöydästä, vieressä on porukkaa hotelliin sisäänkirjautumassa - ei hyvä! Toki ajattelimme antaa Ellille vielä mahdollisuuden ja poiketa josku illalla syömään tässä syksymmällä.”
“Tarjoilija Alex oli todella huomaavainen ja ammattinsa sopiva. Meille suositeltiin ruokaa kuin juomaakain, ei tullut pettymystä.”
“en”
“Sain tarjoilijan avulla koottua itselleni kivan kolmen ruokalajin menun laktoosittomista vaihtoehdoista. Toivoisin, että jatkossa useampi ruokalaji olisi valikoimissanne täysin laktoositon.”
“Hyvä palvelu”
“Monipuolinen lounas, pääruokavaihtoehdot hauskasti esillä. ??”
“Miljöö aivan ihana. Mielummin menisin istumaan iltaa kuin syömää lounasta.”
“Uutuuden viehätys ja salaattipöydän tuoreus”
“hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Ok lounaspaikka”
“Haimme perheelle illallispaikkaa Turun keskustasta, mutta emme löytäneet kaikille sopivaa ja lopulta päädyimme kompromissina hotellin omaan ravintolaan, mikä ei ennakkosuunnitelmissa ollut mukana lainkaan. Loppujen lopuksi kokemus oli erittäin positiivinen, kaikki (myös lapset) löysivät sopivan annoksen ja sekä ruoka että viini olivat erittäin hyviä.”
“Uusi ja raikkaan oloinen.”
“Viihtyisä ja siisti ravintola”
“Paikkana siisti, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka. Tosi helppo mennä, koska inva parkkipaikka aivan oven vieressä. Meillä nivelreumaa sairastavilla on tapana 'levittää' tietoa helppo liikkua ja hyvää ruokaa tarjoavista paikoista. Olen jo suositellut ja hän oli käynyt kahvilla ystävän kanssa. Hänkin oli viihtynyt, koska kiitti vinkistä ??”
“fghh”
“Erittäin hyvä hinta laatu suhde. Olimme lounaalla.”
“- 'Tippi'käytäntö on vierasta meille suomalaisille. Tämä 'kinuaminen' maksun yhteydessä oli minulle ensimmäinen ja epämiellyttävä kokemus. - Ravintolasalissa musiikin voimakkuus oli häritsevää. - Näkymää ravintolasalista pysäköintialueelle voisi 'pehmentää' vaikkapa astioihin pannuilla pensailla, katajilla tai muilla kukilla.”
“Henkilökunta oli palvelualtis ja kertoi valitsemastani annoksesta (Wallenbergin pihvi?) sekä osasi heti mainita esimerkit sopivista oluista eikä toki pidä kaikkia merkkejä muistaakaan. Ruokalista oli sopivan mittainen eli ei liikaa valinnan varaa. Henkilökunta oli silminnähden innostunut työstään.”
“Hyvä palvelu, maittava ruoka, siisti ja viihtyisä.”
“Vanhempi henkilökunnan naishenkilö paheksui kuuluvaan ääneen kun tulimme, että teillä ei varmaan ole minkään valtakunnan varausta....teki mieli kääntyä saman tien muualle syömään, jos tyhjästä ravintolasta ei ilman varausta istumapaikkaa löydy. Viinejä ei suositeltu lainkaan ruuan tilauksen yhteydessä vaikka erikseen kysyimme.”
“God mat och fin utsikt från drinkbaren”
“Hieman alkukankeutta koneissa ja henkilökunnassa”
“Lähellä, mukava paikka, hyvää ruokaa.”
“Homma kokonaisuudessaan toimi hyvin ja ammattimaisesti”
“Oli oikein viihtyisää ja ruoka maittoi.”
“Ihan ok ravintola”
“Hyvä ruoka ,kiva fiilis,mukava henkilökunta.Mitä voi muuta toivoa.KIITOS!”