BÖRSIN DINNER & SHOW

Unohtumattomat pikkujoulut syntyvät upeasta ohjelmasta, makuhermoja hyväilevästä ruoasta sekä biletyksestä pikkutunneille asti. Meiltä Börsissä saat tuon kaiken ja enemmänkin! Dinner & Show -vaihtoehdoista löytyy elämyksiä niin nostalgian nälkäisille kuin tämän päivän tähtienkin ystäville.

KOE IKIMUISTOISET PIKKUJOULUT MARINASSA

Marinassa unohtumattomia pikkujouluja aurajokimaisemin juhlivat sekä pienseurueet että suuret, jopa 800 hengen ryhmät. Marinassa on lupa nauttia upeista puitteista ja suussa sulavista pikkujouluherkuista. Voit valita eri teemajuhlista, yllätysmenusta tai valita perinteisen ja modernin välillä.

Tutustu vaihtoehtoihin >>

VARAA OMA RAVINTOLA

Miltä kuulostaisi oma ravintola Aurajoen rannalla? Samppalinnan idyllinen ravintola on erinomainen paikka pienten ryhmien yksityistilaisuuksille. Romanttisen kaunis pitsihuvila aivan keskellä kaupunkia jokinäköalalla. Luit aivan oikein!

Tutustu ravintolaan >>

UNOHDA TAKSIJONOT! VARAA PIKKUJOULU­MAJOITUS

Pikkujouluista voi nauttia monin verroin enemmän, kun ei tarvitse huolehtia kotiinlähdöstä. Varaa majoitus Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä ja ilta voi jatkua pikkutunneille asti. Ja aamulla ennen kotiinlähtöä nautit vielä piristävästä aamu-uinnista ja runsaasta aamiaisesta samaan hintaan.

Tutustu ja varaa >>

PIKKUJOULU­SHOW-LIPUT MYYNNISSÄ

Paremmissa pikkujouluissa ohjelma on tietysti parasta laatua. Dinner & Show -illoissa tarjolla on Queenin hittejä, legendaarinen Paula Koivuniemi, Suomen Robbie Williams eli Mikko Leppilampi, jazzin kuuma nimi Timo Lassy Band sekä huippusuosittu Anna Puu. Mikä maistuisi teidän ryhmällenne?

SHOWOHJELMA

pe 25.11. THE MIRACLE – A NIGHT WITH QUEEN! feat. KIMMO BLOM
la 26.11. PAULA KOIVUNIEMI

pe 2.12. ERIN
la 3.12. MIKKO LEPPILAMPI & THE BAND

pe 9.12. TIMO LASSY JAZZ BAND
la 10.12. ANNA PUU

Showt klo 22.00, ovet 21.00, K-18.
Liput 26,50€

Osta liput nyt >>