BÖRSIN DINNER & SHOW

Unohtumattomat pikkujoulut syntyvät upeasta ohjelmasta, makuhermoja hyväilevästä ruoasta sekä biletyksestä pikkutunneille asti. Meiltä Börsissä saat tuon kaiken ja enemmänkin! Dinner & Show -vaihtoehdoista löytyy elämyksiä niin nostalgian nälkäisille kuin tämän päivän tähtienkin ystäville.

KOE IKIMUISTOISET PIKKUJOULUT MARINASSA

Marinassa unohtumattomia pikkujouluja aurajokimaisemin juhlivat sekä pienseurueet että suuret, jopa 800 hengen ryhmät. Marinassa on lupa nauttia upeista puitteista ja suussa sulavista pikkujouluherkuista. Voit valita eri teemajuhlista, yllätysmenusta tai valita perinteisen ja modernin välillä.

Tutustu vaihtoehtoihin >>

VARAA OMA RAVINTOLA

Miltä kuulostaisi oma ravintola Aurajoen rannalla? Samppalinnan idyllinen ravintola on erinomainen paikka pienten ryhmien yksityistilaisuuksille. Romanttisen kaunis pitsihuvila aivan keskellä kaupunkia jokinäköalalla. Luit aivan oikein!

Tutustu ravintolaan >>

UNOHDA TAKSIJONOT! VARAA PIKKUJOULU­MAJOITUS

Pikkujouluista voi nauttia monin verroin enemmän, kun ei tarvitse huolehtia kotiinlähdöstä. Varaa majoitus Original Sokos Hotel Hamburger Börsistä ja ilta voi jatkua pikkutunneille asti. Ja aamulla ennen kotiinlähtöä nautit vielä piristävästä aamu-uinnista ja runsaasta aamiaisesta samaan hintaan.

Tutustu ja varaa >>