28.4. - 21.5.2017

MM 2017 Omistajan kisakatsomo

Kisakatsomoissa pöhistään MM-kisojen ajan 5.-25.5.2017. Tule omistajan kisakatsomoon nostamaan fiilis kattoon ja kannustamaa Suomi voittoon.

Lätkähuumaa eletään alkusarjasta loppuotteluun saakka valituissa S-ryhmän ravintoloissa. Kisakatsomo on oiva paikka Suomen taistelun seuraamiseen, samalla muutaman huurteisen nauttien. Kurkkaa lähimmän kisakatsomon sijainti alta ja liity kannustusjoukkoihin. Otteluohjelma täällä >>

 

Original Sokos Hotel Pasila Bar Böle
3,4 km

Bar Böle

Maistraatinportti 3, Helsinki

Uusi Bar Böle on kosmopoliittista pubitunnelmaa henkivä baari, josta löydät tietysti kylmän oluen, mutta myös hyvän viinivalikoiman punaisista kuohuviin. Ja mitä olisikaan Pasilan paras paikallinen ilman Böle Burgeria ja herkullista Finger Foodia. Palaverit, lounas, After Work, ennen konserttia, matsin jälkeen, matkalla kotiin, ystävien kesken, lukuhetki... Bar Böle sopii kaikkeen ja kaikille. Tervetuloa!

4,5 km

Pub 99

Mannerheimintie 58, Helsinki
Oopperaa vastapäätä Mannerheimintie 58:ssa sijaitseva Pub 99 tarjoaa töölöläistä pubitunnelmaa parhaimmillaan: rentoa ilmapiiriä, ystävällistä palvelua sekä hyvää olutta, siideriä ja pikkupurtavaa. Paikalla onkin nautittu hyvästä pubitunnelmasta jo yli 40 vuoden ajan.
Bar 7 Blings
4,8 km

Bar 7 Blings

Vilhonkatu 7, Helsinki

Säihkyvä Bar 7 Blings  on myös ainutlaatuinen tila sekä yksityisiin että yritysten juhlatilaisuuksiin. Tilan ehdoton katseiden vangitsija on koko seinän kokoinen kansallisaarre - Juho Rissasen uniikki lasimaalaus. Kirjastobaari tarjoaa intiimit ja tunnelmalliset puitteet erilaisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin aina 40 hengen seurueisiin asti. Ammattimaisen henkilökuntamme avulla suunnittelet itsellesi sopivan, ikimuistoisen tapahtuman!

Katso virtuaalinen esittelykierros tästä

 

4,9 km

Public Corner Mikonkatu, Helsinki

Mikonkatu 15, Helsinki

Taatusti rentoa meininkiä
 

Public Corner on viihtyisä ja ystävällinen kaupunkibaari. Kesäaikana meillä on mukava terassi, johon aurinko paistaa koko päivän. Tarjoamme kiireettömän tunnelman ja hyvää musiikkia. Cornerissa on myös akustista musiikkia tarjolla trubaduurien säestämänä.

Hyvän hanavalikoiman lisäksi meillä voit nauttia edullisesta talon viinistä, laadukkaista pulloviineistä, sekä kotimaisista ja ulkomaisista siidereistä ja oluista. Cornerissa voit lueskella lehtiä tai pelata seura -ja rahapelejä. Lisäksi käytössäsi on ilmainen WLAN- yhteys. Tervetuloa! 

Löydät meidät myös yhteisönä Facebookista! Siellä kerromme tapahtumistamme tarkemmin. Liity ja pysy ajan tasalla!

Ravintolamme on K-18. 

5,1 km

Pickwick Pub Kaivokatu

Kaivokatu 10, Helsinki
Aivan ydinkeskustassa, Rautatieasemaa vastapäätä sijaitseva ravintola tarjoaa hengähdyspaikan, jonka letkeässä tunnelmassa viettää mielellään iltaa pidempäänkin.
Sports Academy, urheilu, voitto, juhlat
5,1 km

Sports Academy Helsinki

Keskuskatu 6, Helsinki
Helsingin ydinkeskustassa, Citykäytävällä sijaitseva Sports Academy tarjoaa uskomattomat puitteet penkkiurheiluun, ruokailuun ja kaveriporukoiden illanviettoon!
5,2 km

Dubliner

Mannerheimintie 5, Helsinki
Tervetuloa Dublineriin, hyvien irlantilaisten juomien ja rennon hyväntuulisen fiiliksen ystävät! Dubliner sijaitsee Kaivopihalla Helsingin ydinkeskustassa, aivan Rautatieaseman vieressä.
5,3 km

Old Hat

Mannerheimintie 3, Helsinki
Old Hat on leppoisa baari Kaivopihalla, kaupungin ytimessä. Keskeisen sijainnin ansiosta Old Hatiin on mukava piipahtaa yhdelle – tai enemmälle.
5,3 km

Zetor

Mannerheimintie 3-5, Helsinki
Zetor tarjoaa reilua ruokaa ja jäljittelemätöntä meininkiä Kaivopihalla, Helsingin ydinkeskustassa. Traktorien kupeessa kelpaa haukata hiukopalaa tai nostella kursailematta kuppia. Reipasta ajanvietettä on tarjolla yömyöhäiseen - aina pikkutunneille asti.
5,4 km

Jyvänen Myllypuro

Kiviparintie 2, Helsinki
Tarjoamme Myllypuron ostoskeskuksessa kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa.
Grill it! Helsinki parsaviikot
5,6 km

Grill it! Helsinki

Runeberginkatu 2, Helsinki

Smoke & Fire!

Grill it! Helsinki on skandinaavista grilliruokaa tarjoileva ravintola, joka sijaitsee Radisson Blu Royal Hotellin katutasossa keskellä Kampin sykettä ja vilinää. Ravintola on tunnettu grilliherkuistaan, ja keittiön sydän onkin Josper-puuhiiligrilli. Ruokalistamme vaihtuu keveästi sesonkeja mukaillen ja erilaisten teemojen muodossa kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Viritämme tyylikkäät klassikko-annokset nykypäivään ja muistamme aina nostaa laatulihan sen ansaitsemaan asemaan.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Juhlatila soveltuu erinomaisesti sekä yritys- että yksityisjuhlien järjestämiseen. Juhlasali on parhaimmillaan 20-100 henkilön juhliin ja kokoontumisiin. Juhlatila muokkautuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti niin buffet-illallisen kuin ohjelmatarjonnan suhteen.

Ravintolan yhteydessä toimiva Grill it! Bar on tunnettu itse räätälöidyistä Martineistaan. Baarin tunnelmassa yhdistyy työpäivän jälkeinen iloinen fiilis, rento toimiston jatke ja kotoisa olohuone. Kesäkuukausina ravintolan jatkeeksi syntyy 120 paikkainen Grill it! Summer Terrace, keidas keskellä kaupunkia, jossa on mukava paistatella sekä nauttia ravintolan antimista pöytiin tarjoiltuna.

Kaikki maistuu paremmalta grillattuna! 

Katso ravintolan virtuaalinen esittely tästä.

Aleksanterin pata
5,9 km

Aleksanteri Lounge

Albertinkatu 34, Helsinki

Ravintolamme Aleksanteri Lounge on eloisa, mutta rauhallinen olohuone, joka kokoaa yhteen kaikki kaupunkilaiset sekä matkailijat eri puolita maailmaa. Loungessa on mahdollista syödä, juoda, tehdä töitä, tavata ystäviä tai rauhoittua – nauttia vapaa-ajasta kuin kotonaan!

Meillä voit nyt myös nauttia pataruokaelämyksen, jollaista et koe missään muualla! Huolella työstettyjä pataruokia maustavat perinteet sekä modernit trendit.

Tervetuloa meille!

RO-RO Bar
6,3 km

RO-RO Bar

Ruoholahdenranta 3, Helsinki

Seaside hotellin aulan ja Gimiksen välissä sijaitseva RO-RO Bar tekee kunniaa erityisesti Stadin kaduille. Meillä voi kokea myös Anselmi Oksmanin graffititaidetta, aitoa katuruokaa sekä paikalliseen henkeen luotuja drinkkejä ja oluita. Baari on avoinna päivittäin, arkisin. klo 11-23 ja la 12-23, sunnuntaisin 15-23. Baarissa tarjoillaan arkisin myös maukas lounas.

RANTA ravintola Radisson Blu Espoo
8,7 km

RANTA ravintolarestaurant

Otaranta, Espoo
RANTA ravintolarestaurant houkuttelee nauttimaan kansainvälisen keittiön herkuista suomalaisin vivahtein Radisson Blu Espoon "LOG OUT ZONE"-hengessä. Lounasaikaan tarjoamme päivittäin vaihtuvan kala- ja pihvivaihtoehdon antamaan lisäpotkua arkeen.
10 km

Jyvänen Martinlaakso

Kivivuorentie 4, Vantaa
Tarjoamme Martinlaakson Ostarilla kotoisia ruokia ja kansan suosimia juomia viikon jokaisena päivänä. Persoonallisella otteella, pilke silmässä, arjessa ja juhlassa.
14 km

Sports Academy Iso Omena

Piispansilta 11, Espoo
Ison Omenan Sportissa kisat eivät pääty loppuvihellykseen, vaan jatkuvat mahtavien monitorien ja jättiscreenin äärellä yömyöhään.
29 km

Korona

Rantakatu 5, Järvenpää
Aivan Järvenpään keskustassa sijaitsee suosittu kaupunkipub ja bilemesta Korona.
47 km

Ale Pub Hyvinkää

Uudenmaankatu 4-6, Hyvinkää

Ale pub on palvellut hyvinkääläisiä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan Uudenmaankadulla Amarillon vieressä.

Urheilun seuraaminen kuuluu olennaisena osana pubin tarjontaa. Ale pubissa voit seurata eri lajeja ja tapahtumia laidasta laitaan suurelta screeniltä sekä useista telkkareista. Laadukkaiden juomien, ystävällisen palvelun ja mukavan seuran lisäksi Ale pubista löydät myös paljon pelejä ajanvietteeksi, mm. kaksi biljardipöytää.

Ale pub on avoinna sunnuntaista torstaihin klo 09–02 ja perjantaisin sekä lauantaisin klo 09–03, jolloin dj tanssittaa juhlakansaa. Lisätietoja ohjelmatarjonnasta sekä muista tapahtumista löydät Facebook-sivuiltamme. Tervetuloa!

Sporttipubi hämeenlinnassa
92 km

Voudin Kellari, Hämeenlinna

Sibeliuksenkatu 3, Hämeenlinna
Voudin kellari on drinkkipubi Hämeenlinnassa, jossa voi nauttia kiireettömästä tunnelmasta ja laadukkaista juomista.
Sport pub music
93 km

Iloinen Kulkija Lahti

Jalkarannantie 2, Lahti
Tarjolla mm. TotoTV, MTV3 Max, MTV3 Max Sport 1&2, Nelonen Pro HD-kanavat, darts, jukeboxi, lautapelejä ja ilmainen asiakasnetti sekä wlan.
112 km

Players Sports Bar

Keskuskatu 11, Kotka

Kotkan keskustassa tammikuussa 2014 avattu sporttibaari. Players Sports Bar sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 11.

Ruoka ja juoma
Ravintolassa on laadukas juoma- ja ruokatuote. Tarjolla on mm. burgereita, pizzoja sekä salaatteja - maukasta purtavaa urheilun oheen. Valtavaan nälkään lähes 1,5-kiloinen Hall Of Fame Challenge Burger, jälkiruoaksi mm. maistuvaa Amerikkalaista Oreo-kakkua!

Urheilu
Ravintola näyttää urheilua usealta eri kanavalta ja näyttöjäkin on toistakymmentä. Päänäyttämönä toimii 26 paikkainen kisakatsomo, josta avautuu loistava näköala baaritiskin yläpuolelle sijoitetulle suurelle laajakankaalle.

Viihdekeilaus
Players Sports Bar:sta löytyy kuusi keilarataa, jotka ovat varattavissa käyttöön kaikkina ravintolan aukioloaikoina.

VARAA TÄSTÄ!

Rahapelit
Veikkaus tarjoaa laajan automaattivalikoiman sekä viikonloppuiltaisin avoinna olevan Black Jack -pelipöydän.

Pelikan ajanvietepelit tarjoavat viihdettä biljardista koripalloiluun tai ilmakiekkoon.

Saunatilat
Ravintolan saunatiloihin mahtuu isompikin joukkue. Saunaan mahtuu kerralla noin 30 henkilöä, eikä jännittävä urheilulähetys keskeydy saunassakäynnin ajaksi, sillä myös saunasta löytyy oma TV.

Suureen oleskelutilaan on helposti yhdistettävissä viereinen kokoustila sekä tarvittaessa pelisalikin.

Saunahinnasto:
Su - To
80€ / tunti

Pe - La
90€ / tunti

Saunavuokraan kuuluu kylpypyyhkeet.

Tervetuloa Playersiin!

 

152 km

Bar Edison Turku

Kauppiaskatu 4, Turku

Tervetuloa toiseen olohuoneeseesi vanhaan Lampun kulmaan, viistosti kirjastoa vastapäätä. Edisonin rento tunnelma ja mahtava palvelu takaavat viihtymisen, voit pelata ystävien kanssa lautapelejä, nauttia laadukkaista juomista, lukea päivän lehdet, katsoa sporttia screeniltä, tai vaikka tulla treffeille ravintolaamme. Erikoisolutvalimoimaa löytyy jokaiselle vähän joitakin, myös drinkit luonnistuu henkilökunnalta laidasta laitaan, eli rohkeasti vain haastamaan henkilökuntaa, aina löytyy jotain mikä on juuri Sinulle maistuva.

152 km

Shamrockcafe

Eerikinkatu 10, Turku

Shamrockcafe on ruoka- ja menopaikka kaupungin parhaalla paikalla torin laidalla!
Laajalta listaltamme löytyy mm. reilut hampurilaiset, avotuliuunissa paistetut, suussa sulavat pizzat ja maistuvat pihvit, sekä tietysti itse leivottuja herkullisia jälkiruokia!

Shamrockcafessa voit pistäytyä kahvilla, ruokailla rennosti ajan kanssa kaveriporukalla tai poiketa vaikka baariin viettäen koko illan hyvän seuran ja musiikin parissa. Viikonloppuisin Shamrockcafen yhteyteen aukeaa myös Börs Night Club ja Börsin puisto, joissa bileet jatkuvat villinä aina aamutunneille asti.

153 km

Runostuoppi, Turku

Munterinkatu 15, Turku

Turun suurimmassa kaupunginosassa Runosmäessä jo vuodesta 1974 toiminut Runostuoppi tarjoaa lähiökulttuuria parhaimmillaan raikkaiden juomien ja hyvien ystävien muodossa. Viikonloppuisin pääset toteuttamaan itseäsi karaoken merkeissä ja jalalla voit pistää koreasti bändi-iltoina.

Penkkiurheilijat herätys! Runostuopissa näkyy Canal + Sport sekä MTV3 Max. Tule siis nauttimaan penkkiurheilusta yksin tai ystävien seurassa.  Perjantaisin ja lauantaisin diskokaraoke klo 21.00-03.00.

Runostuopista löytyy myös asiakkaiden käyttöön ilmainen wifi-yhteys.

baari pubi kivenheitto kaleva tampere
157 km

Kivenheitto

Teiskontie 1, Tampere
Ravintola Kivenheitto on Kalevan kaupunginosan yhteinen olohuone. Nauti virkistävä juoma ja nälän yllättäessä vaikka mehevä burgeri pubiruokalistaltamme.
Birra Lappeenranta
199 km

Birra

Kauppakatu 27, Lappeenranta

Kaupungin kuumin sporttibaari ja ylivoimaisesti laajin olutvalikoima aivan Lappeenrannan ytimessä.

Jos urheilun seuraaminen pubissa kiinnostaa, niin se kannattaa tehdä Birrassa! Jättiscreeni, laser-tykki ja viisi laajakuvatelevisiota mahdollistavat lajin kuin lajin seuraamisen vaivattomasti. Vaikka sydämemme sykkii jääkiekolle ja paikallisjoukkue SaiPalle, niin olemme silti avomielisiä näyttämään mitä tahansa lajia. Meillä näkyvät MTV Max, MTV Sport 1-2, Nelonen Sport Pro 1-8 sekä Viasatin kaikki urheilukanavat.

SaiPan paikallisotteluiden jälkeen vietämme Birrassa jälkipelejä, jolloin pääsee seuraamaan kun SaiPan pelaajavierasta haastatellaan live-lähetyksessä suorana radioon! Kesällä Birrassa järjestetään PEPO:n jälkipelit, kausikortilla tai pääsylipulla erikoisetuja, kysy lisää henkilökunnalta!

Meiltä löydät kaupungin laajimman olutvalikoiman ja sehän meillä onkin! Valikoimissa on noin sata erilaista erikoisolutta tutuista ja turvallisista eksoottisempiin kokeiluihin. Siidereitäkin on parisen kymmentä, joten vaikket oluesta niin välitä, niin ei haittaa!

Jos alkaa hiukoa, niin Birra-menusta löytyvät mm. jo klassikoiksi muodostuneet Hot Wingsit aidoilla  SiipiWeikkojen kastikkeilla, hampurilaisia, salaatteja, finger foodeja jne.

 Alakerrasta löytyy kabinetti 40 hengelle, jota varaamme yksityiskäyttöön! Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

206 km

Kirsta

Aittaranta 4-6, Uusikaupunki

Uudistunut Kirsta näyttää nyt parastaan!

Täysin uusissa tiloissa Kaupunginlahden paraatipaikalla sijaitseva Kirsta palvelee makasiinirannassa.

Uljas terassi ja kylmä olut toivottavat kesän ja sinut tervetulleiksi. Ukin paras sijainti, kauneimmat tarjoilijaflikat, paikalliset oluet ja raikkaimmat drinkit takaavat viihtymisesi.

Jos kaipaat rentoa menoa ja olet kiinnostunut urheilusta, ota osoitteeksi Kirsta. Näytämme kaikki mielenkiintoisimmat pelit 65" HD-näytöltä tai videotykiltä.

Viikonloppuisin pistetäänki "pilet" pystyyn ja juhlitaan aamu asti.

Kuumin meno- ja seurustelupaikka keskellä kaupunkia!

223 km

Pub Winston Pori

Gallen-Kallelankatu 8, Pori

Winston on pala porilaista pubikulttuuria. Tulitpa yksin, kaksin tai seurassa – yhdelle, kahdelle tai useammalle – lukemaan lehtiä, pitämään hauskaa kavereiden kesken tai tekemään uusia tuttavuuksia, Winston on olohuoneesi.

Winstonin laajat tilat tarjoavat kaikille jotain: pelejä ja lehtiä viihtymiseen sekä kaksi HD-videotykkiä urheilukanavien näyttämiseen. Tsemppaa ja juhli yhdessä muiden urheiluhullujen kanssa.

Winstonin saunatilat kutsuvat löylyyn. Saunan lauteilla on tilaa jopa 20 hengelle. Lauteilta näet suoraan laajakuvatelevision tarjonnan.

Voit myös nauttia saunatiloissamme maittavan makkarapöydän.

Kesäisin voit viettää aikaa myös Winstonin terassilla.

Jalo kitchen & lounge - meillä maku ratkaisee!
229 km

Jalo kitchen & lounge

Asemakatu 2, Jyväskylä
Jyväskylän Sokos Hotel Alexandran yhteydessä sijaitseva Jalo kitchen & lounge on avattu. Tervetuloa!
308 km

Wilson Pub Seinäjoki

Torikatu 2, Seinäjoki
Lämminhenkinen sporttipub
331 km

Amarillo, Kuopio

Kirjastokatu 10, Kuopio

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Uusi Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Amarillon yhteyteen avautui myös yllätyksellinen peli- ja viihdekeskus Feel Vegas, jossa jännitys tiivistyy varmasti. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Keittiö menee kiinni ma-to klo 22:30, pe-la klo 00:00 ja su 22:30.

368 km

Bar Play Joensuu

Kauppakatu 23 B, Joensuu

BAR PLAY – JA OLET MUKANA PELISSÄ!

Joensuun keskustassa, torin laidalla sijaitseva urheiluravintola Bar Play tarjoaa monipuolisesti urheilulähetyksiä, aktiviteetteja, jääkylmiä juomia ja herkullista ruokaa. Meiltä löytyy hulppea kisakatsomoalue tosifaneille sekä runsaasti rauhallisempaa, seurusteluun sopivaa tilaa. Urheilun ystäviä hemmotellaan suurilla HD-laajakuvascreeneillä ja kattavalla valikoimalla parhaita urheilukanavia; meillä näkyvät MTV SPORT 1-2, MTV MAX, 4PRO1-8 ja Viasat sekä Fanseat!

Yläkerran pelialueella voit ottaa mittaa kavereistasi biljardin, Dartsin, pöytäfutiksen ja lukuisten eri lautapelien muodossa. Meillä on käytössä avoin WLAN, tiskiltä saat myös henkkareita vastaan käyttöösi kaksi ohjainta PS4-konsolille, jonka parissa voit viettää laatuaikaa alakerran TV-näytöllä. Bar Playn baarikeittiöstä on tarjolla maukkaita burgereita, hyvä salaattivalikoima, fingerfoodia sekä päiväsaikaan myös herkullisia pasta-annoksia.

KATTAA KARJALAN- MOBIILIKANTA-ASIAKKAALLE tarjoamme kuukausittain huikeita etuja! Navigoi osoitteeseen www.barplay.fi ja klikkaa "Tykkää". Facebook-sivullamme kerromme Sinulle päivittäin ajankohtaisista tapahtumistamme. Lisäksi löydät meidät Instagramista barplayjoensuu.

Penkkiurheilu on meidän ravintolassamme aina ensisijalla, mutta viikoittain varaamme tilojamme (esimerkiksi yläkerran 15 hlön kabinettia) mahdollisuuksien mukaan myös muuhun käyttöön. Mikäli olet tulossa illanviettoon isommalla porukalla, suosittelemme asiointinne helpottamiseksi ja viihtyvyytenne takaamiseksi aina soittamaan viikkoa ennen joko suoraan ravintolaan tai minulle. Tarvittaessa järjestämme myös Bar Playn- ruokavalikoimaan kuuluvia tuotteita hyödyntäen tilaisuuteenne sopivan "noutopöydän". Tilavarauksia ja tarjouksia voit kysyä myös sähköpostiosoitteestani outi.pohjoranta@sok.fi.

Tärkeinä peli-iltoina pidämme ovet auki klo 02 saakka ja/tai avaamme aikaisemmin!

Game On!

Outi the Kapteeni & muu joukkue

Ravintolapäällikkö
Outi Pohjoranta
outi.pohjoranta(at)sok.fi
010 762 3585

368 km

Bepop Street

Siltakatu 8, Joensuu

Bepop Street - Kaupungin paras boogie iltapäivästä yömyöhään, vuoden jokaisena päivänä.

Tule tutustumaan uuteen Bepop Streetiin, löydät sen Joensuusta osoitteesta Siltakatu 8. Puhelinnumero 010 762 3450. Puhelimeen vastataan Streetin ollessa auki.

Street on miljööltään kodikas ja olohuonemainen. Musiikki on monipuolista ja tuotevalikoimaan kuuluvat mm. tuoreista hedelmistä valmistetut juomat ja erikoiskahvit.

Ravintolapäällikkönä toimii Bepopin ja Club Joensuun ravintolapäällikkö Arttu Toroi. Yhteyden meihin saat parhaiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen bepop.joensuu@sok.fi.

Avoinna:

ma-ti 16-24
ke-la  16-04
su  18-04

 

368 km

Kolumbus Joensuu

Niinivaarantie 50, Joensuu

KOLUMBUKSESSA LAULETAAN VIITENÄ PÄIVÄNÄ VIIKOSSA!


Joensuun Niinivaaran ostoskeskuksen kainalossa sijaitseva täysin uudistunut Kolumbus on sympaattinen olohuoneravintola, jonka ilmapiiristä pitävät eritoten kaikenikäiset iloiset löytöretkeilijät. Kolumbus on kuuluisa maakunnan laajimmasta karaokevalikoimastaan, mainioista oluistaan ja seurapeleistään. Kolumbuksessa voitkin laulaa karaokea tiistaista lauantaihin klo 19 alkaen, paitsi keskiviikkoisin vietämme alkuillan Baaribingon parissa, jolloin karaoke alkaa noin klo 21. Ostosmatkan ohessa voi itse kukin piipahtaa Kolumbuksessa munkkikahvilla kirjanurkkauksen lokoisalla sohvalla tai ottaa vaikkapa erän biljardia tai dartsia.

Kolumbus  edustaa kaikella tapaa todella kestävää kehitystä, onhan sen sisustuksessakin käytetty kierrätysmateriaaleja.

Ravintolapäällikkö Jani Tiainen, jani.tiainen@sok.fi.
 

 

 

390 km

O´Nelly´s Irish Bar Iisalmi

Savonkatu 18, Iisalmi

Fáilte!

O´Nelly´s Irish Bar on viihtyisä irlantilaishenkinen baari Iisalmen keskustassa. Meillä on Iisalmen monipuolisin ulkolaisten ja kotimaisten oluiden valikoima mm. Pielavedeltä lähtöisin olevan Iso- Kallan Panimo OY:n tuotteita. Olutvalikoimamme vaihtelee sesongin mukaan ja herkulliset  Hot Dogit antavat sopivasti vatsan täytettä, joten aina on aihetta poiketa luonamme!

Meillä aika vierähtää myös urheilua seuraten, sillä ravintolassa näkyy Viasat ja Nelonen Pro. Ajanvietetarjontaa kaveri-, työ- tai harrasteporukoille on myös biljardin, seurapelien ja erilaisten tastingien muodossa.

Kesäisin pääset rentoutumaan ja viihtymään O´Nelly´s Irish Barin suojaisalla sisäpihan terassilla. Uutuutena nyt IISALMEN KIEKKA- lautapeli, joka tarjoaa ajanvietettä ja yhdessä tekemistä, savolaisella kuljaijulla höystettynä!

468 km

Hospoda Koruna, Kajaani

Kauppakatu 30, Kajaani

OLUEN YSTÄVÄN KEIDAS KESKELLÄ KAUPUNKIA

Hospoda Koruna on hyvän oluen ja paremman palvelun olutravintola Raatihuoneentorin laidalla Kajaanissa.  Olutvalikoimastamme löydät varmasti tuttuja klassikoita sekä harvinaisempia herkkuja jokaiseen makuun. Tarjolla on myös yksinkertaista, mutta maukasta pubiruokaa.

Hospoda Korunassa on viihtyisä lämmitetty ja lasitettu terassi.

Pubivisa keskiviikkoisin, livemusiikkia noin kerran kuussa.

Tervetuloa mukaan!

469 km

Amarillo, Vuokatti

Kidekuja 2, Vuokatti

Jiihaaaaa ystävät!

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkuläheille, runsaiden makujen maailmaan. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, tacoja, wingsejä,  – Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttäviä annoksina!

Me amarillolaiset rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Jos sinunkin sydämesi sykkii samoille asioille, niin tule Amarilloon ja ota kaverit tai perhe mukaasi. Amarillossa kohtaat aitoja persoonia, jotka palvelevat sinua omalla rennon iloisella ja positiivisella tyylillään.

Hymymme tarttuu ja piirikunnan paras palvelu saa sinutkin nauramaan. Nyt adios ja nähdään!

Vuokatin Amarillon löydät Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydestä.

Amarillon yökerho on kulmakunnan vauhdikkain menomesta. Joka lauantai on The Lauantai!  Live-musiikkia, Dj -bileitä ja Karaoke -iltoja. Lisäätietoa pävitämme kokoajan tänne sivuillemme esiintyjistä.

534 km

Vanha Paloasema, Oulu

Kauppurienkatu 24 A, Oulu

Eletty elämä, aidot ihmiset, rento ja hilpeä tunnelma luovat ravintolaan ainutlaatuisen ilmapiirin.

Vanhan Paloaseman Baari on lämminhenkinen kokonaisuus, joka avaa uudistettuna 6.5.2017. Rakennuksen historia näkyy ravintolan tunnelmassa. Menneisyyteen liittyvä sankaruus on yhä arvossaan, nykyisin se tuleekin esille parhaiten uudistetun ravintolan luontevassa ja vilpittömässä palvelussa. Yhteenkuuluvuus ja samaan hiileen puhaltaminen ovat Vanhaa paloasemaa aidoimmillaan. Noin 250-paikkaisen ravintolan ulkopuolella on lähes 200 hengen terassi, jossa voi esimerkiksi herkutella burgereilla, pelata Mölkkyä tai rentoutua hyvässä seurassa.

Uudistuksen myötä ruokalista monipuolistuu. Hyvän viinin tai oluen kanssa maistuu etanat, runsaat salaatit tai talon oma burger.

Voit seurata meitä Facebookissa @VanhaPaloasema

 

 

Uitto Pub Rovaniemen legendaarinen pubi
700 km

Uitto Pub, Rovaniemi

Korkalokatu 25, Rovaniemi

Uitto Pub on mukava, rento ja legendaarinen pubi Rovaniemen ydinkeskustassa, jossa iloinen henkilökuntamme tarjoilee laadukkaita erikoisoluita ja ihania drinkkejä. Penkkiurheilijoille on tarjolla kisastudiosta jääkiekkoa  - kaikkea sydäntä lähellä olevaa urheilua. Meillä voit heittää myös darts-tikkaa, pelata futispöytäa sekä kisailla lautapelien kuninkuudesta. Uitto Pubin tunnelmassa tapaat kylän kovimmat pyyntimiehet, komeimmat savotansannit  ja kesäturistit. Älä jää rannalle tule tarinoimaan ja kertomaan kesälomasi kohokohdat "viilentävälle" kesäterassillemme. Uitto Pub on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin esimerkiksi polttari -tai pikkujouluporukoille sekä elämyksillisiin savottaruokailuihin. TERVETULOA VIERAAKSEMME!

Löydät myös meidän somesta: Facebookissa @uittopub tai Instagramissa #uittopub