Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,8)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti shoppailupaikkojen lomassa on hyvä. Tarjolla monenlaista mistä valita.”
“Miellyttävä käynti, palvelu ystävällistä, sain hyvin neuvoja tavaroitten löytämiseen. Järjestys oli vaihtunut viime käyntini jälkeen. Helppo tulla ostosten tekemisen jälkeen.”
“Voisi olla enemmän valikoimaa leivonnaisissa.”
“Gluteeniton suolainen on,muuten kiva käydä puuttunut tai on ollut huonosti”
“Voisin suositella,jos joku kysyy”
“Ravintolamaailma on erittäin siisti ja viihtyisä Henkilökunta on ammattitaitoista ja palvelu nopeaa”
“Kävin Pressossa ensimmäistä kertaa vuosiin ja menin hakemaan pelkän kahvin mukaan kun juon sitä taas pitkän tauon jälkeen. Kassahenkilöä piti odottaa pitkään ja kahvi otettiinkin eri paikasta kuin viimeksi, sijainti yhtäaikaa keskellä ja piilossa. Kassalla on aiemminkin pitänyt odottaa kauan ja aina on ollut epäselvää onko kahvio edes auki kun mikään ei kerro siitä ja henkilökuntaa on vain muualla ravintolassa. Tällä käynnillä kahvileipien valikoima oli kehno, bulkkituotteita ne on aina olleet. Siis, syömään mennessä on selvää jotta tuohon mennään, tuohon maksetaan ja tuosta otetaan. Kahville mennessä onkohan tuo auki, mistä aloitetaan, mihin ja kenelle täällä maksetaan, mistä kahvi otetaan, otetaanko itse vai antaako henkilökunta, onko tässä linjasto vai ei, mihin suuntaan liikutaan, miten pitäisi olla. Kahvi oli hyvää.”
“Helppo asioida”
“Hyvä palvelu, mutta gluteenittomat vaihtoehdot vähissä.”
“Siisti paikka”
“Hyvä paikka”
“Viihtyisä kahvila.”
“Ihan perus ok. Tuotevalikoima voisi olla monipuolisempi. Terveellisiä tuotteita ym”
“Pidän ehkä enemmän rauhallusemmista kahviloista”