Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.08.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti ja hyvä yhdistelmä kahvila ruokapaikka”
“Hyvä kahvi ja kahvileivät”
“sopivasti ruokakaupan yhteydessä tilava”
“tuotevalikoima suppea”
“Loma-aika, lounasaika - aika härdelli. Olimme sukulaisporukalla toiset kahvilla ja toiset syömässä. Siivosin ja pesaisin itse valitsemamme pöydän Buffon puolelta ja jopa lattialle pudonneet roiskeet, koska meillä oli mukana liikuntarajoitteinen henkilö ja tarvitsimme tilaa. Henkilökunnalla näytti olevan tosi kiire eikä kukaan ehtinyt huolehtimaan yleisestä siisteydestä. Joten oma apu paras apu.”
“Helppo tulla”
“Suolasta kahvin kanssa liian vähän”
“Helppo asioida vaik ostoskärryjen kanssa sekä mukavan lähellä poiketa 'väsykahville'.”
“Hyvä sijainti”
“Suppea valikoima, kahvi pitkään seisseen makuista, pöytiä ei ole siivottu edellisten asiakkaiden jäljiltä, kestää kauan saada henkilökuntaa palvelemaan”
“Lähellä kauppareissua. Nopea asiointi. Henkilökunta mukavaa.”
“Suolasta kahvin kanssa joskus liian vähän.”
“Tarpeeksi istumapaikkoja, Lapset otettu hyvin huomioon”