Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Omena piirakan palat oli todella isot.”
“Erittäin ystävällinen ja palveleva henkilökunta Mukava ilmapiiri koko kahvilassa jonne helppo tulla”
“tilava, miellyttävä yleisilme”
“hälinää paljon, ruokailijat samassa tilassa”
“Hyvä ruoka ja kahvi”
“Mukava asioida”
“Pullien päällä kärpäsiä, esim. kupu olisi ollut hyvä olla päällä. Roskikset täynnä, 'astiakärryt' täynnä, ei mahtunut astioita palauttamaan.”
“Helppo käydä, yleensä ei jonoa. Tuotteet selkeästi esillä.”
“Vihreää teetä huono valikoima.”
“Olemme joskus saapuneet Pressoon juuri sulkemisaikaan. Ystävällinen mies on suositellut ja myynyt loppuja päivän tuotteita puoleen hintaan. Paljon kurjempi kokemus jää jos nenän edestä lyödään lappu luukulle ja sanotaan, että paikka on suljettu, vaikka tuotteita olisi tiskissä ja kahvia pannussa. Pressossa myös hyviä ja maukkaita pikkusuolaisia!”
“Ruuhka-aikoina puhtaat pöydät hakusessa.”
“on vaan niin hyvä”
“Hyvät paikoitustilat autoille, siisti ja edullinen hintataso.”
“parilla viime kerralla suolainen tarjottava ollut olematonta, kun mieli teki esim. sämpylää. Jokin yksittäinen suolainen rulla ja gluteenittomia tuotteita oli tarjolla ja pullat hieman kuivettuneen oloisia... Ehkä kuvun alla jos säilyttäisi..? Kahvi oli lopussa, joutui hieman odotella ja pienet take away- mukit olivat loppu.”