Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Siisti paikka”
“Monipuolinen ruokavalikoima.”
“Mukava henkilökunta”
“"Monipuolinen, laadukas, ystävällinen, nopea. "”
“Hyvää ruokaa ja kaikki sujuu.”
“Hyvä ruokahan siellä on”
“Kaikki ei tykkää näistä buffet hommista”
“Tosi viihtyisä”
“Omasta mielestä ihan hyvä ruokapaikka”
“"Ihan hyvä ruoka, ei valittamista. "”
“Hyvä ruoka”
“Hyvät valikoimat ja hintataso kohdillaan”
“"Ylivieskan ravintolamaailmassa on kolme eri vaihtoehtoa; hesburger, pizzabuffa tai salaattipöytä, joten valinnanvaraa on riittävästi"”
“Uusittu ilme on loistava ja ruoka todella hyvää”
“??”
“Siisti paikka”
“Ihan OK”
“Hyvä ruoka ja siisti”
“"Siisti paikka, raikas yleisilme, hyvä ruoka"”
“"Pizza oli todella hyvä. Otettiin mukaan, ei syöty paikanpäällä. Kaverilta sain tietää, että on hyvät pizzat. "”
“Hyvä palvelu ja mukaan otettu pizza todella maukasta. Pesee Kotipizzan mennen tullen??”
“Hyvät gluteenittomat pitsat.”
“"Ruoka oli hyvää, lapset ,ylös tykkäs"”
“"Olen tyytyväinen palveluun, nopeaa ja ystävällistä. "”
“kaikki tarvitta onnistui loistavasti.”
“"Hyvä ruoka, myös gluteenitonta on aina! "”
“"Ylivieskan paras ruokailupaikka. Monipuolinen, AINA hyvää ja valitsemme aina Buffan lounaspaikaksi, koska ruokalajeja on useita. Tuoreus ja hyvä maku. Joskus jälkiruokatee on laimeaa, se voisi olla laadukkaampaa/enemmän maustettu. Kahvi on aina tuoreen makuista. Mitä kovasti joka kerta ikävöin, olisi lounaslista paikalla, missä siihen voi tutustua heti sisään tultaessa. Lista on kassan vieressä, missä on asiakasjono, sitä on välillä mahdoton lukea etukäteen. Sisälämpötila hyvä ja valaistus. Myös akustiikka toimii, kiitos uusien remontin aikaan tehtyjen sisustusten. Sopivasti viherkasveja. Henkilökunnan vaatetus voisi olla arvokkaamman näköiset, en tarkoita kalliit, vaan komiat. Auttamatta tummemmat sävyt piristettynä kauniilla tikkauksilla ja ruskeilla nahkapaikoilla olisi tosi viileet;) Kaikinpuolin tila on saatu hyvin lokeroitua, ei tule hallinomaista tunnelmaa. Karkki/jätskibuffa toki välillä jää Hesburgeriin jonottavien ihmisten ""alle"". Välillä rauhallista tuokailua ehkä häiritsee Prisman kuulutukset, kun paikkaan tullaan usein arkea pakoon, ei ole imartelevaa kuulla kaiuttimista ""mitäs tänään syötäisiin?"""”