Hola Amigos!

Olemme avoinna:

Ma – La 11:00 – 18:00       

Su ja arkipyhät 12:00-18:00

      (anniskelu ja keittiö klo 17:00 saakka)

Takeaway ja huonepalvelu Ma-La klo 11:00- 22:30 ja Su klo 12:00-21:30.

 

Meidät tavoitat numerosta 050-3884545.

Pöytävarauksen meille voit tehdä TÄSTÄ

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Oli vaan niin hyvä palvelu, jäi hyvä mieli ??"”
“"Ruoka oli yllättävän hyvää, suosittelen sitä varmasti. Kuitenkin kehuja en antaisi tunnelmasta tai kokemuksesta ylipäätään."”
“Paras ruokailu kokemus ikinä.Isot kiitokset omalle tarjoilija Ninalle joka teki illastamme ikimuistoisen❤Ja tarjoilija Ben piti myös meistä huolen.Super hyvä porukka.Kiitokset voi välittää heille Hulluilta Hyttisiltä Kouvolasta.”
“"Hyvä palvelu, hyvä tarjottava "”
“"Ruoka oli valitethavasti muuttunut normi kanaksi, ja fajitojen kana oli erilainen kuin yleensä, oli siksi pettymys. Muuten ruoka ja juoma ja palvelu oli hyvä."”
“Yksi todennäköisin valinta muuhun Flamingon tarjontaan verrattuna.”
“"Gluteeniton ruoka, ja siinä ollut tortilla aivan kivikova. Sanottu tarjoilijalle. Ois voinut pieni hinnan ale tulla ruokaan"”
“Ruokalista on suppea mutta takeaway toimi hyvin.”
“viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka ja ravintola ylipäänsä”
“Ruoka oli haaleaa/jäähtynyttä”
“Texican chicken on aina hyvä”
“Hyvä ja ennestään tuttu ravintola. Menu selkeä ja tarpeeksi monipuolinen. Pöytämme tarjoilijana olleella mieshenkilöllä oli vähän liian imelä asenne. Yliyrittäminen ja ylikohteliaisuus meni vähän yli. Tästä miinus.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Nopea ja ystävällinen palvelu”
“Ravintolaan on helppo tulla ja työvuorossa ollut ulkomaalaistaustainen tarjoilija on kutsumusammatissaan! Erittäin mukavaa palvelua koko vierailun ajan”
“Kaikki ok.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Huomioiva henkilökunta. Kiitos!”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“"Hyvää ruokaa, ja kaikki toimi ihan hyvin, ei jouduttu odottelemaan hirveän kauan missään vaiheessa."”
“"Hyvä sijainti, autolle löytyi parkkipaikka läheltä, S-bonus-paikka. Hyvä mutkaton lista, jossa oli jokaiselle jotakin. Erittäin mukava tarjoilija. "”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“"Ruoka hyvää, tosin hampurilainen oli viileä. "”
“"Tarjoilija suhtautui lapsiin upeasti! Myös piirrustusvälineet oli hieno juttu. Ruoka on laatuunsa nähden todella kallista ja kaukana oikeasta Texmexistä, mutta kyllähän sen nälkäänsä söi. Musiikki oli häiritsevän suomalaista meksikolaistyylisessä ravintolassa."”
“"Nyt kun muut ravintolat sulkeutuivat klo 21, oli hienoa, että vielä 21.30 sai ruokaa."”
“Perus siisti ravintola hieman ehkä voisi laajentaa listaa / muuttaa !”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu oli ystävällistä. Jouduimme odottamaan juomiamme kauan ja pöytään johon meidät ohjattiin oli likaisia astioita edellisilta asiakkailta. Luulen, että tämä johtui henkilökunnan vajeesta."”
“"Olin aiemmin tilannut monesti Nachos con Pollo annoksen, mutta tällä kertaa ruoka oli pettymys. 16€ hinta hutaistun ja halvan näköisestä annoksesta oli törkeä. Ennen annos oli hinnan arvoinen ja todella maukas, mutta nyt esim ruoan pääraaka-aine nachot, oli korvattu halvoilla ja kylmillä sipseillä. Erittäin suuri pettymys."”
“"Tilaaminen oli sujuvaa, ammattitaitoinen henkilöstö, ja ruoka maistui hyvin nirsoimmallekin lapselle"”
“Hyvää palvelua”
“Hyvä ruoka ja palvelut”
“Hyvät annokset.”
“"Palvelu on aina todella hyvää, etenkin jos / kun tarjoilijaksi sattuu saamaan ravintolapäällikön. Ei voi kun suositella."”
“Tämä ravintola on paras HOK-Elannon ravintoloista”
“Tuttua laatua.”
“"Henkilökunta oli erittäin mukavaa, ihania ja iloisia tarjoilijoita. "”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Kuukausi sitten oli vähän vanhempi tarjoilia palvelemassa pöydässä…saati ruuat vasta 40min päästä, kun juomat oli jo juotu..pöydät vieressä oli koko vierailun aikana likaisia. Jäi huono muisti. Tämän kuukauden vierailu oli ihan toinen saimme ihanan mies tarjoilijan oli koko vierailun aikana ystävällinen (vaikka hänellä olikin kiire ja monta pöytä oli kerralla hänen tarjoilun alueella) enkä ollut semmosta fiilistä, että työ jotenkin ärsyttäisi sitä. Kiitos oikein paljon!"”
“Hyvä ruoka ja siisti paikka.”
“Jälkiruoka ( eri henkilöillä eri) oli pettymys”
“"Limsa 0,4l 5,50€! Jotain rajaa hei. Ei kukaan kehtaa kysyä limsan hintaa. Vain Suomessa lienee tapana ottaa siitä noin kova kate."”
“Henkilökunta oli aivan huippua! Palvelu oli mutkatonta ja saumatonta!”
“"Katkarapu pilissä ei maistunut ravut, valkosipuli eikä chili, vain pesto. Tarjoilija olisi voinut kertoa myös pidemmästä odotusajasta"”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää”
“"Erittäin viihtyisä ravintola,johon tulemme vaimon kanssa varmasti uudestaan."”
“Sujui kokonaisuudessaan ihan hyvin. Pääruoan kanssa tilatut viinit eivät tulleet vasta kun ruokailun loppuvaiheessa kun tarjoilijalta asiaa kyseltiin että missä viinit viipyvät. Eivät olleet tuomassa niitä ilman tiedustelua.”
“"Perus paikka, kaikki tietävät mitä Amarillolta odottaa, niin en usko että suosituksia kukaan kaipaa. "”
“Ihanat työntekijät”
“"Hinta laatu kohdallaan, nopea palvelu , hyvät parkkipaikat "”
“Ruoka oli täydellistä!”
“Todella ystävällinen henkilökunta??”
“Mikäli liikun sielläpäin käyn mielelläni uudestaan”
“"Vaikka oli äärimmäisen kiire ja täyttä, mies tarjoilija näki että olimme jonottanut kauan ja otti tilauksen jonka halusimme hotellihuoneeseen. Ammattitaitoista asiakaspalvelua"”
“"Hyvä sijainti, siisti ja miellyttävä ympäristö, palvelu erittäin hyvää - iloista, ripeää, huomioivaa! "”
“"Hyvää ruokaa, palvelu oli sujuvaa ja loistavaa. Marino on huippu. "”
“Ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä.”
“"Sujuvaa asiointia, ruoka oli hyvää"”
“"Alussa piti aika pitkään odottaa kyltin luona jossa pyydettiin odottamaan henkilökuntaa. Usea työntekijä käveli ohi ja vaikka täynnä, niin olisi voinut ilmoittaa että tulemme kohta esim. Nyt hieman kiirettä. En ollut varma seisoinko väärässä kohdassa, koska kyltin vieressä myös oluen tarjoilutiski. Voisi olka ehkä hieman eri kohdassa se kyltti, jotta henkilökunta ei tulkitse väärin, eli kumpaa lähestyn.. ruokailua vai baaritiskiä"”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki toimi ihan ok”
“Kiireestä huolimatta tarjoilija jaksoi olla ystävällinen ja sydämellinen ja hauska. Keittiö toimi kiireestä huolimatta tehokkaasti.”
“Perushyvästä palvelusta olen valmis maksamaan.”
“Hyvä ruoka ja hinta”
“Taivaallista ruokaa ja ystävällistä palvelua.”
“Perushyvä ravintola hotellin yhteydessä ilman suurta moitittavaa.”
“Ruuhka oli kova mutta henkilökunta teki parhaansa. Hyvä maku jäi.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta ennenkaikkea meitä palvellut miestarjoilija hoiti hommansa eirräin hienosti ja suurella ystävällisyydellä! Sama kaveri meitä on palvellut aiemminkin ja aina jäänyt erittäin positiiviset fiilikset niin vanhemmille kuin lapsillekin. "”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka”
“"Paikkac""ihan ok"""”
“"Oli kiireinen pyhäinpäivän aika, kun kävimme lasten kanssa. Ravintola oli täysi. Silti henkilökunta toimi nopeasti ja asiallisesti. Lapset huomioitiin erityisesti huumorintajuisesti. Kaikki toimi sujuvasti."”
“Erittäin ammattitaitoinen tarjoilija jätti hyvän vaikutelman kaikesta muustakin.”
“Lapset huomioitiin hyvin. Heidän annokset tehtiin heti. Aikuiset jaksavat odottaa.”
“Ollaan saatu aina hyvä palvelu Kiitos henkilökunnalle”
“Ehkä oli liian kiire ilta mutta vähän jäi hätäinen kuva henkilökunnasta kun oli niin kiire. Medium pihvi oli täysin kypsä.”
“"Erittäin hyvää palvelua. Tarjoilija huomioi alle kouluikäisen lapsen todella hienosti. Ruoka, juoma ja palvelu oli (ja on yleensäkin) ensiluokkaista."”
“"Jokaiselle löytyi toivottua ruokaa, hintatasoltaan suht edullinen ja ruoka oli maukasta. "”
“"Seurueemme yksi lapsista oli hieman huonovointinen, hänet huomioitiin heti ja hänelle tuotiin ginger ale juoma, ihan huippu palvelua! ????"”
“"Ruoka oli ihan ok, ei mitenkään mieleenpainuvaa tai erityisen hyvää. Palvelu sen sijaan oli 6/5! Meitä palveli aivan ihana ja superhauska ulkomaalaistaustaisen mies (muistaakseni nimi oli Marino). Ihan hänen takiaan tulisin uudestaan. Suomalaiset tarjoilijat oli nyrpeitä :D nauratti kontrasti hyvän palvelun ja suoraan sanottuna paskan palvelun välillä."”
“Hyvä ja viihtyisä olla..”
“Ilman paikkavarausta ei kannata ainakaan samaan aikaan mennä”
“"Palvelu oli erinomaista vaikka oli loma-aika ja varmasti kiireinen päivä. Tarjoilija huomioi erinomaisesti myös perheen lapset ja kysyin mitä juuri he haluavat, eikä meiltä vanhemmilta mitä lapset syö."”
“"Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. "”
“"Osaava palvelu, miellyttävä ympäristö ja henkilökunnalle kiitos hauskasta Halloween asuista. Ruoka oli muuten hyvää mutta mutta, mihin ovat liha-annoksista kadonneet tuoreet kasvikset? Saman huomasin toisessa s-ryhmän ravintolassa Sokoksen 10 kerroksessa. Ainakin voisi kertoa ettei vihanneksia juuri ole ja olla tarjolla edullinen perus lisukesalaatti listalla + kertoa että tähän on tultu. (Varmaankin ovat jääneet hävikiksi, mutta tuskin olen ainoa, joka kutakuinkin lautasmallin mukaisesti toivoisi ravintoaineet muulloinkin kuin lounasaikaan.) Muutoin kiva ravintola ja hyvä ruoka, kiitos. "”
“Ihan kiva mesta”
“"Henkilökunta oli osaavaa ja positiivista, ruoat maistuivat (poikaystävä kommentoi taustalta, että ruoka oli mielettömän hyvää) ja kiireestä huolimatta tunsin oloni todella tervetulleeksi! Iso kiitos henkilökunnalle!"”
“Kaikki sujui tosi hyvin”
“"Mukava tarjoilija (Marino?), aina hyvä ruoka!"”
“Kyllä”
“Hyvää”
“"Alkupala Katkaravut oli aivan ala-arvoinen annos. Sama, kuin olisi syönyt purukumia. Kiitos tarjoilijalle, joka ei laskuttanut katkarapuannoksrsta. "”
“"Paikka oli täysi, tulimme ilman varausta. Varoitettiin tunnin jonosta keittiössä mutta itseasiassa ruoka tuli kuitenkin paljon nopeammin"”
“"Meitä oli perheenjäseniä ikäjakaumalla 15-71 v.! Konsepti toimii täydellisesti, jokainen löysi mieleisensä ruuan! Suosittelu riippuu kenelle hakisi ravintolaa esim. kahdenkeskiseen ruokailuun! Tarjoilija huomioi nuoretkin, josta iso plussa!"”
“"Suosittelisin koska ruoka oli hyvää, ja ruoka tuli nopeasti vaikka pahoiteltiin keittiön ruuhkasta jo etukäteen."”
“"Ruoka ja juoma oli todella hyvää, mutta palvelussa hieman parannettavaa. Tuntui kuin meitä olisi yritetty hätistää ulos mahdollisimman pian, kun ravintola oli täynnä. "”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Myös lasten toiveet huomioitiin hyvin, mutta henkilökuntaa oli aivan liian vähän ja tarjoilijat olivat liian kiireisiä vaikka yrittivät kaikkensa."”
“"Käytiin jo someen, gluteenittomat vaihtoehdot oli loistavia ja niiden kysymistä ei ihmetelty. Loistava palvelu, älyttömän hyvät ribsit ja burgeri, ja boonusta että teki parisuhteelle hyvää, saatiin vielä loistava pöytä ja helvetin hyvä tarjoilija :) "”
“Ruoka oli maukasta.”
“"Palvelu oli ystävällistä, suht nopeaa ja ammattitaitoista. Tilat hieman ahtaat. Lapselle olisi voinut olla jotain pientä tekemistä esim. Väritystehtävät/ puuhatehtävät mitä ainakin joissain paikoissa on tarjolla."”
“Tuttua ja turvallista amarilloa. Vastasi odotuksia. Alussa kesti liian kauan ottaa juoma tilaus vastaan. Myös juomien tulossa kesti liian kauan. Alkupalat ehtivät olla tovin jo pöydässä ennen kuin tilatut juomat saapuivat. Siitä miinusta.”
“"Ruoka oli todella hyvää, palvelu sujuvaa ja hyvää. "”
“Ruokailu ja asioiminen oli ongelmatonta Ruoka oli herkullista”
“"Erittäin mukava ja hyvä paikka, romanttinen"”
“Todella ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta.”
“"Ruoan tulossa kesti melko pitkään, mutta mukava henkilökunta piti meistä huolen onneksi myös koko odotusajan. Alusta loppuun oikein hyvää palvelua vaikka ravintolassa olikin paljon asiakkaita! Kiitos!"”
“Aina hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta”
“Mario oli huippu henkilö ottamaan tilauksemme ja maksaumme. Hänellä vaan näytti olevan tosi kiire kun asiakkaita oli paljon. Huomioi ihanasti meidän prinsessamme.”
“Homma toimi hyvin”
“Aina hyvä ruoka. Miinusta jonoista”
“Kaikki sujui mainiosti ja tarjoilija otti todella hyvin lapset ja myös muut huomioon!”
“Kaikki toimi hyvin ja ruoka maistui-”
“Texican chicken rokkaa! Hirveesti muista ei kokemuksia :)”
“hyvä palvelu”
“"Ruoka oli hyvää ja maistuvaa. Ainoana miinuksena toteaisin, jotta tuntuivat kaikki olevan liikkeellä korona-ajan jälkeen rajoitusten purkamisen johdosta, joten oli aika ruuhkaisaa.."”
“"Aina tasaisen hyvä tarjonta. Annosten koko pienentynyt vuosien varrella, kuten myös majoneesien määrä! (American Big Burger) "”
“Hyvää ruokaa ja muklava ilmapiiri. S-ravintola.”
“"Olimme syömässä la 23.10 eli kiireisenä syyslomaviikon iltana. Tyypit hippasen juoksi menemään, arvostan ?? Varaus oli 20, pääruoka pöydässä 21.45. Odottelun lomassa saimme väliskumpat, koska alkuruoka tilauksemme oli jäänyt jonnekin vaiheeseen. Voin vain kuvitella väsymyksen määrää, kun henkilökunta pääsi lopulta kotiin??"”
“"Kokemus oli miellyttävä, vaikka henkilökunnalla oli selvästi kiireinen ilta"”
“"Palvelu ja ruoka oli hyvää, mutta satuimme hektiseen aikaan ja ruokaa sai odottaa lähes 2 tuntia. Tarjoilija kyllä mainitsi tullessamme, että keittiössä n. tunnin jono."”
“"Oikein miellyttävä kokemus, ruoka ja palvelu oli hyvää. Ravintola oli lähes täynnä, ja henkilökunnalla oli selvästi melkoinen kiire, siitä aiemmin yleisarvosana 9. Tarjoilijamme Marino (?) huomioi meidät kiireenkin keskellä iloisesti, erityiskiitokset hänelle."”
“Palvelu oli niin ripeää varmaankin kuin kyseisessä asiakastilanteessa vain onnistui (syysloman alku ja koko Jumbo/Flamingo täynnä ihmisiä) huomaavaista ja lämmintä”
“"Mukava palvelu, hyvä ruoka."”
“"Ruuan saamisessa kesti kauan, muuten hyvä kokemus"”
“Ensimmäinen kerta.Ei vertailukohdetta.”
“Oli varattu pöytä klo 20 mutta tultiin tuntia aiemmin ja pöytä järjestyi helposti ja tarjoilija piti meistä huolen”
“"Minua ei huomioitu kun tulin ravintolaan. Jonotin kyltin takana odottaen pöytään ohjausta pitkään, minua ei huomioitu eikä ohjattu pöytään. Siirryin tiskille ja siinäkin jonotin pitkään ennenkuin minut huomioitiin ja sain ruokalistan. Henkilökunnalla oli sillä hetkellä osalla asiakkaita ja muuan keskittyi yhden työntekijän kotiinlähtöön. Valittuani tiskillä annokseni jouduin siirtymään toiselle kassalle uudestaan jonottamaan jotta sain viimein tilattua annokseni. Eli kolmen jonotuksen taktiikalla sain tilattua ja n. 40 min sain annokseni jonka pyysin mukaan"”
“"Ruoka on erinomaista, mutta sijainti on syrjäinen autottomalle ihmiselle(Ise liikun autolla)."”
“"Homma toimi, vaikka ravintola oli täynnä ja henkilökunnalla kova kiire."”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen genkilökunta”
“Palvelu oli nopeaa väkimäärästä riippumatta ja ystävällistä.”
“"Palvelu oli iloista ja huumoria riitti, vaikka oli kova kiire vajaa miehityksestä ja asiakas paljoudesta johtuen. Olimme oikein tyytyväisiä."”
“????????????”
“Kiitos”
“"Ruoka hyvää, mukavat tarjoilijat. Tekivät parhaansa ja olivat ammattitaitoisia hirveenkin kiireen alla. Toiminta ripeää. Mukava sisustus. "”
“Ammattitaitoinen henkilökunta”
“5-vuotiaalle lapsellemme tehtiin erityisannos listan ulkopuolelta kun lasten ruokalistalta ei löytynyt fajitaksia jättikatkaravuilla. Kiitos tarjoilijalle joka ehdotti tätä ja kokille joka valmisti!”
“"Muuten olin tyytyväinen kokemaani, mutta annos aikuiselle miehelle oli vaatimattoman pieni, vaimoni tuli kyllä kylläiseksi."”
“"Kokemus oli hyvä ja miellittävä, mutta ei tarpeeksi mieleenpainuva, jotta voisin kyseistä ravintolaa erikseen itse suositella."”