AMARILLO FLAMINGO ON JÄLLEEN AUKI, TERVETULOA! 


Ihanaa päästä jälleen palvelemaan teitä, meidän ihania asiakkaita! Lisäksi, meidän suuri ja upea kesäterassi on valmis. 


Teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta ravintolamme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota.


Viikolla 23 (1-7.06) olemme auki seuravasti:
Ma: 16:00-22.30 Keittiö avoinna klo 16-22.
Ti-to: 11-14 ja 16-22.30 Lounas on tarjolla klo 11-14. Keittiö avoinna klo 22 asti.
Pe: 11-22:30. Lounas on tarjolla klo 11-14. Keittiö avoinna klo 22 asti.
La: 12-22:30 Keittiö avoinna 12-22.
Su: suljettu

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihana, hymyilevä henkilökunta. Varsinkin hra Marino aivan ihana lapselle varsinkin. Ruokajono oli 20-30 min. Silti ruoka saapui alle 10 minuutissa. Kaikki buenoa, 6/5.”
“Hyvä ruoka, myös 10 v poika tykkäsi ruoastaan. Ystävällinen henkilökunta. Ruokaa jouduttiin odottamaan, mutta tarjoilija kävi aina kysymässä otettaisko jotakin. Alkupalaa ja juomia saatiin nopeasti.”
“Kaikin puolin ok mutta ruoka oli mielestäni hieman jäähtynyt”
“Heillä oli viimeistä päivää kiristetty korona ruokalista joten ei ehkä paras mahdollinen.”
“Hyvää ruokaa. Osaava henkilökunta, jos ta osa erottui vielä upealla palveluasenteella!(varmaankin ulkomaslaistsustainen mies) Terassin pöytien siivoamattomuus oli ainut käynnin miinus, paljon porukkaa, kun oli hieno sää, joten pöytien putsaukseen olisi voinut panostaa enemmän. Hieno käynti kaikkiaan, hyvää ruokaa ja juomaa, tulemme uudestaan!”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja iloista, vaikka ravintolassa oli kova kiire illalla. Jopa pilkun jälkeen meille olisi vielä tarjoiltu jälkiruokaa, mutta hyvät wingsit riittivät mainiosti. Mielelläni menisin uudelleen tähän paikkaan.”
“Lähellä oleva, perus hyvä ja varma valinta. Ystävällinen henkilökunta. Terassin viihtyisyyteen voisi vielä panostaa, niin voisi olla vaihtoehto myös pelkäksi juomien merkeissä tapahtuvaan illanviettoon.”
“Amarillo Flamingo Vantaa on oikein hyvä ravintola ja viime kerran käyntiin vaikutti vahvasti se, että se on S-ryhmän ketjuun kuuluva. Tämä oli tärkeä näkökulma ystävälleni, kenen kanssa ravintolassa vierailimme. Mikäli kuitenkin suosittelisin ystävilleni tai tuttavilleni ravintolaa Flamingosta, en ensimmäisenä suosittelisi Amarilloa. Toisin sanoen rakennuksesta löytyy myös muita todella hyviä ravintoloita, jotka vaikuttavat antamiini arvosanoihin.”
“En yleensä suosittele ravintoloita kavereille”
“Erityisesti vastaanottava tumma herra oli erittäin ystävällinen ja hyvä asiakaspalvelija. Hän erottui selvästi muista asiakaspalvelijoista edukseen.”
“Erittäin hyvää ruokaa. :)”
“Hyvä tarjoilija, ammattitaitoinen mies. Ruoka todella hyvää”
“Perus Amarillo, ei herätä suuria tunteita suuntaan tai toiseen.”
“Menu liian suppea ja annokset melko pieniä”
“Ihan ok kokemus”
“Ruoka yleensä aina maukasta,”
“Mukava tunnelma ja tuttu ja turvallinen ruokapaikka.”
“Meitä palveli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen ulkomaalaistaustainen miestarjoilija, joka heti alusta lähtien huomioi 2v tyttäremme erittäin hyvin. Pelkästään hänen takiaan voisin harkita paluuta muuten geneeriseen ja tylsään s-yhtymän ravintolaan.”
“Hyvä ruoka + mukava palvelu”
“Lauantai iltana hieman kiireinen, ravintola oli täynnä, mutta onneksi oltiin tehty varaus etukäteen. Ruuat oli hyviä ja tulivat pöytään, jonkin verran joutui ruokien välissä odottamaan, mutta niin täynnä ravintola oli joten ymmärrän täysin.Mukava tunnelma, tipatessa vähän joutui miettimään, koska meillä oli yhteensä 4 eri kontaktia, yksi saattoi pöytään, yksi otti. Tilauksen ja laskutti, kaksi eri henkilöä kantoi ruuat. Ei tietenkään mikään negatiivinen asia, mutta tippiä ei pystynyt suoraan kohdistamaan keheenkään.”
“Palvelu oli ystävällistä ja ilmapiiriin sopivaa!”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä ja mukavia.”
“Viihtyisä ravintola ja monipuolinen menu”
“Hyvä palvelu, ruoka hyvää, hyvä hinta/laatusuhde. Terassilla pitäisi olla aurinkovarjot, suojaa auringolta ja sateelta!!!”
“Kaikki oli muuten ok, mutta seurueemme burgerin pihvit olivat täysin mauttomat ja kana-annokseen pyydettiin perunan tilalle lisäkasvikset ja ne olivat varmaankin unohtuneet. Jono oli tunnin niin ei jääty asiaa vatvomaan. Kysyttäessä maistuiko niin totesimme että ei kovin hyvin ja tarjoilija nyökkäsi myötäeläen ja kääntyi naapuripöytään. Mutta suurin nälkä talttui.”
“Asiakaspalvelu ja ruoka oli hyvää”
“Viihtyisä”
“Mukava perusravintola, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu”
“Siisti ja hyvä palvelu”
“Hyvä ruokamesta jos käymässä Flamingossa. Mutkaton”
“Hyvä ruoka. Tarjoilijan valppaudessa oli vähän puutteita eikä pahoitellut tekemäänsä virhettään mitenkään.”
“Ruuan tulo kesti kauan. Seurasin niin annokseni oli tiskillä valmiina melkein kymmenen minuuttia. Ruoka oli hyvää, mutta tarjolle laitto oli halvan oloinen ei ravintolaan sopiva nakkikioski tyylinen paperitasku. Annos ehti kuivahtaa hieman lämmittimen alla odottaessa, mutta maku oli hyvä.”
“Keskeisellä paikalla, musiikki ei ollut liian kovalla.”
“Toimiva kokonaisuus, ruoka ja palvelu”
“Hyvä, asiallinen ravintola. Paras vaihtoehto Flamingon puolen ravintolatarjonnasta tällä hetkellä.”
“Ruoat ovat maittavia ja sopuhintaisia.”
“Hyvää ruokaa kohtuuhinnalla, ainut että juuri silloin ei ollut koko ruokalista käytössä joten en pystynyt tilaamaan juuri sitä mitä olin kotona ajatellut mutta tilaamani annos oli erinomainen”
“Harvemmin suoraan suosittelen paikkoja ystäville, saatan kertoa että olen käynyt siellä ja siellä syömässä”
“Astuessamme ravintolaan oli tiskin takana kolme tarjoilijaa. Kukaan heistä ei moikannut meidän saapuessa vaan jäimme odottamaan että miestarjoilija tuli ohjaamaan meidät pöytään. Yhdellekkään saapuvalle asiakkaalle ei moikattu heti heidän saapuessaan vaan tämä yksi tarjoilija ohjasi asiakkaat pöytiin ja toivotti tervetulleeksi kun kerkesi. Tähän tulisi mielestäni panostaa, jotta asiakas jaksaa jäädä odottamaan pöytään ohjausta.”
“Jonkin verran oli ruuhkaa esimerkiksi ennen kuin pääsi tilaamaan ja ruoan odottelun kanssa. Olisin toivonut myös enemmän suosittelua ruoista.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Hidas palvelu lounasaikaan.Hinnat ovat nousseet.Emme enää raaski käydä niin usein.”
“Tilasin huonepalveluun mutta omasta halusta noudin ruuan ravintolasta. Kaikki sujui hyvin.”
“Aina takuu varma hyvä ruoka”
“Huomioonottava ja ystävällinen henkilökunta. Hyvät ruoat ja nätti esillepano ruoissa”
“Ihan ok mesta.”
“Hyvää ruokaa, tunnelma/siisteys hyvä, asiakaspalvelu hyvä”
“Flamingon Amarillo on hyvä ravintola ja yleisesti vaikuttaa siistiltä . Henkilökunta on hyvä ja ammattitaitoinen . Kuitenkin aina voi parantaa toimimistaan ja saada asiakkaat paremmin viihtymään ja tulemaan toisenkin kerran uudestaan samaan ravintolaan .”
“Hyvä ruoka, sopiva hinta/laatusuhde, laaja aukiolo, sopivan viihtyisä”
“Meidät palvellut mies tarjoilija oli aivan huippu!”
“Mukava ja helppo paikka”
“Kun kerran on käymisen arvoinen paikka”
“Ruokalista oli ikävästi supistunut enkä saanut itsekään haluamaani annosta (tukusta kuulemma loppu)”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää, mutta yleisilme kaipaisi päivittämistä/freesausta ja syöttötuoli kunnon putsauksen :)”
“Hyvää ruokaa ja hyvää palvelu.”
“Muuten hyvä, mutta tuntuu aina siltä, että olisi hirveä kiire.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta+ loistava ruoka ja hyvä tunnelma :) todellakin suosittelisin kaikille :)”
“Henkilökunta oli miellyttävää,ystävällistä asiansa omaavaa ja ammattitaitoista.palvelu oli ripeää.ruoka tuli nopeasti ja oli todella hyvää ja riittävästi.”
“Laatua”
“Henkilökunta, erityisesti meitä palvellut mies oli aivan ihana ja todella ystävällinen. Reklamoitiin ruuan suolaisuudesta ja hän selvitti asian keittiön kanssa, sekä toi meille hyvitykseksi jäätelöt, vaikka muuten olimme tyytyväisiä ja söimme annoksemme pienestä liikasuolaisuudesta huolimatta.”
“Perustuva ravintola”
“Jäin kaipaamaan vähähiilihydraattisia vaihtoehtoja, esim .pihvi salaatilla ja kasviksilla jne. Toki ne saa erikseen pyytämällä. Mutta olisi kiva jos niitä olisi myös suoraan valittavana.”
“Ruoka on aina hyvää mutta ei koskaan erityistä”
“Luotto ruoka minkä syön aina, sekä maissilastut!”
“Perushyvä ravintola, jossa kaikki toimi moitteetta. Ei mitään liian hienoa, vaan sopivan rento paikka, jonne on hyvä mennä vaikka perheen tai kavereiden kanssa viihtymään ja viettämään iltaa.”
“Kaikki pelitti, lapsi joka oli mukana oli 1,5 kk ikäinen....”
“Tuttu Amarillon laatu, omassa sarjassaan hyvä ja vaikka usein joutuu vähän odottelemaan, on palvelu ystävällistä. Erityisesti yksi miestarjoilija jää mieleen, niin iloinenja reipas joka kerta kun käydään, että itsekin piristyy! Erityiskiitokset hänelle!”
“Hyvä ravintola”
“Ammattitaitoinen baarimikko, hyvät ruuat ja aurinkoinen terassi”
“Ruoka ja palvelu perusvarmaa aina, mikä on hyvä kun haluaa sitä mihin tottunut.”
“Saimme ihanaa ja ammattitaitoista palvelua, josta jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa :)”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Lista oli hieman suppea ja hinnat korkeahkot, tästä syystä en antanut täyttä 10.”
“Hyvä ruoka, leikkipaikka ja sijainti”
“Hyvä ja miellyttävä ravintola”
“Hyvä sijainti hotelliin nähden ,löytyy terassi ,ruoka ja juoma erittäin hyvää sekä palvelu.”
“Rauhallinen ravintola. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Hyvää ruokaa, teini-ikäiset lapsenlapseni erityisen tyytyväisiä.”
“Ihan hyvä perus lounas kokemus. Ei sitä niin kummosia aina kaipaakkaan.”
“Ruoka oli erinomaista. Mukanamme oli koira, meille järjestyi ongelmitta pöytä terassilta. Siitä plussaa.”
“Ystävällinen palvelu, hinta-laatusuhde ok, ravintola yleisilmeeltään siisti”
“Ruoka oli hyvää ja kaikki toimii Amarilossa hyvin. Menu sisältää myös erilaisia ruokia.”
“Lapset otettiin aivan ihanasti huomioon, kun olimme juhlimassa toisen lapsemme päiväkodin loppumista ja esikoulun alkamista mummien ja vaarien kanssa. Jäi todella hyvä mieli!”
“Hyvää perusruokaa, ei mitään erikoisia makuelämyksiä, mutta masut tuli täyteen.”
“Kaikki toimi hyvin, joten voisin suositella ravintolaa. Mitään erityisen ihmeellistä siellä ei toki ollut, mutta perus hyvä paikka.”
“Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja kaikin puolin positiivinen kokemus.”
“4 henkilökunnan ammattitaidolle siitä kun oli hieman höpötystä henkilökunnan kesken asiakkaiden kuullen. Häiritsi vähän omaa jutustelua koska istuimme lähellä baaritiskiä/keittiötä. Ehkä huomio kiinnittyi tähän myös siksi koska ravintola oli aika tyhjä ja ei ollut muuta melua, yleensä käydään syömässä ruuhkaisempaan aikaan ja silloinkin palvelu on hyvää. Muuten palvelu on aina ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Kaikki toimi hyvin ja viihdyimme hyvin”
“henkilökunta miellyttävä,ja ruoka hyvää”
“Miellyttävä henkilökunta, hyvä ruoka, loistava terassi!”
“Väkeä oli todella paljon, joten se saattoi hieman vaikuttaa siihen, että tilauksen sisään saaminen kesti”
“Hyvässä paikassa, ystävällistä asiakaspalvelu.”
“Nopea palvelu oli plussaa”
“Erittäin mukava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Juttis varsinkin ??”
“Tilaisuudesta riippuen suosittelenko. Mutta kavereiden kanssa amarillo käy hyvin ruokailuun.”
“Paikasta ei jäänyt huonoa kokemusta, hyvä ja mukava henkilökunta ja ruoka maistui hyvin.”
“Hyväö ruokaa ja loistava asiakaspalvelu. Mitä muuta sitä haluaisi?”
“Henkilökunta oli ystävällistä, ainakin sen perusteella voisin suositella.”