Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Uutena juttuna voit nyt myös varata meiltä pöydän. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ruoka oli hyvää ja salaattipöytä maistuva. Salaateissa voisi olla nimikyltit, koska kaikkia ei ollut niin helppo tunnistaa."”
“Hyvä meininki”
“"Mukavan ""kodikas"" tunnelma!"”
“"Ruoka oli hyvää, edullinen hinnasto, viihtyisä ravintola, mukava henkilökunta."”
“Mukavan leppoisa paikka .”
“"Olen jo keskustellutkin parin ystävän kanssa, tosin hekin olivat tainneet jo käydä, ja olivat pitäneet ravintolasta ☺️"”
“"Ihana tarjoilija, joka suositteli ruokia juomia. Lasten kanssa olin, hieno kokemus. "”
“Lepponen tunnelma. Hyvä sijainti.”
“"Mukava henkilökunta, hyviä juomia, vibat on aina mukavia. "”
“Viihtyisä ja hyvä hintalaatusuhde”
“Kiva maailmaa nähnyt tarjoilija tyttö.”
“Bra mat och dryck. Personalen betjänade dock inte på kundens modersmål.”
“Maten är väldigt presentativ och många olika variationer och nytt att smaka och spännande rätter och förmånligt ??”
“Upplägget på faten var snyggt och maten smakade gott. Servitören som serverade oss gjorde det professionellt genom att rekommendera olika rätter och gav oss god tid att välja mellan alternativen. Vi fick även välja bord själva vilket är positivt.”
“"Viihtyisä, hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta, hyvä sijainti"”
“Mukavan rento paikka jossa oli ystävällisen oloista henkilökuntaa josta sai kuvan että ovat mielellään töissä siellä.”
“"Todella ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, tunnelmallinen miljöö ja huokutteleva sekä hauska Menu. Erityispisteet erinomaisista mocktaileista! Ihan kuin olisi kaverin luona ollut käymässä. ;)"”
“Kaikki toimi niin kuin pitääkin.”
“"Hyvä, etten sanoisi erinomainen palvelu."”
“"Ravintola on todella viihtyisä, mutta en suosittele niin hyvin koska he vaihtoivat levyjen reseptiä, joka on paljon huonompi entiseen verrattuna"”
“Mukava paikka istua iltapäivän auringossa.”
“"Meidät huomioitiin hyvin, tarjoilija oli hyvä, kiva sisustus. Ruokalista oli ehkä pieni pettymys. Tilasin lankun, joka on lähinnä ”leipäpohja”. "”
“"Hyvää ruokaa, viihtyisä paikka ja miellyttävä palvelu."”
“"Meidän kaveriporukan tarjoilija Jan-Peder (tmv) oli huippu asiakaspalvelija ja sai ravintolakokemuksesta todella mukavan ja jouhevan! Niin ystävällinen, asiantunteva ja silti luonnollinen palvelu. Paras S-ketjun ravintolakokemus tähän asti, osittain palvelun takia, vaikka ruokakin oli maittavaa ja virheetöntä. Ravintolakäynti on kuitenkin kokemus kokonaisuudessaan. "”
“"Palvelu oli erinomaista, vaikka itse sähläsin luottokortin kanssa."”
“"Henkilökuntaa oli ehkä liian vähän, koska monet ihmiset joutuivat odottamaan palvelua kauan. Meidän kohdalla palvelu oli hyvää. "”
“Hyvä paikka ??.”
“"Mukava, viihtyisä ravintola ja hyvää ruokaa!"”
“Hyvä palvelu ja mukavaa henkilökuntaa. Osasi suositella tuotteita. Vaikka juoma meinasikin unohtua muuten hyvä kokemus.”
“"Hyvä ravintola. Asiakaspalvelu oli hyvää. Kesken ruokailun tuli palohälytys, mutta henkilökunta hoiti asian ammattimaisesti ja tiedotti hyvin, että ""väärä hälytys""."”
“Peruskamaa.”
“Ja det kunde jag verkigen”
“Mukavia pikkuannoksia illan suolapalaksi.”
“Ravintola oli viihtyisä. Lapsille tuotiin piirrustustehtäviä ja muutenkin heidät huomioitiin hyvin. Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Voin hyvillä mielin suositella tutuille.”
“"Hyvä, monipuolinen ruoka. Ihana tunnelma ja lapset myös huomioitiin"”
“Venn on viihtyisä ravintola ja hyvällä paikalla Mietä palvellut poika/mies oli erittäin palvelualtis ja ystävällinen Otin jonkun brunch laudan minkä maut oli hyviä paitsi leivän sisällä ollut ilmeisesti kurkku oli uitettu etikassa ja maistui pahalta”
“Hyvä palvelukokonaisuus!”
“"Superhyvää ruokaa, juomaa ja palvelua."”
“"Hyvö ruokalista, pidin erityisesti siitä että sai valita useita pieniä annoksia maisteltavaksi ja iso plussa siitä että runsaasti lihattomia vaihtoehtoja. Kävin 7-vuotiaan lapseni kanssa ja vaikka aluksi epäilin sopiiko paikka lapsille, meidät otettiin todella hyvin vastaan ja lapsikin viihtyi. Lisäksi lapselle tarjottiin mahdollisuutta tilata rosson listalta ruokaa. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja miljöö viehättävä. Erittäin positiivinen ravintolakokemus. Persoonallinen ravintola ja lista, ei sellaista perustylsää. "”
“Listan eri osioista oli helppo valita se hetken mieluinen ateria ja se oli hyvää”
“"Henkilökunta oli mukavaa ja minut huomioitiin. Ruoka oli oikein maistuvaa. Valitsimme terassin paikaksi ja se kaikui eikä niin mukava ollut kuin sisäpuoli olisi ehkä loppuviimein ollut. Pöytä oli tosi pieni ja kiikkerä. Tilasimme alkuruoka tarkoituksessa pienempiä herkkuja ja sitten pääruuan. Mutta ruuat ovat erilaisilla lounge tyyppisillä nimillä niin, emme saaneet käsitystä kuinka suuria mitkäkin annokset olivat. Ehkä listassa voisi olla tarkennus minkä tyyppiseen nälkään mikäkin pestoleipä, lankku, kulho yms. ovat. Mutta tulen ehdottomasti uudelleenkin ainakin sisätiloihin ravintolaa. Aamiaisella olen käynyt muutamia kertoja ja se onkin lempipaikkojakämme. Mukavaa kesän jatkoa. "”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu!”
“Hyvä ruoka”