Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Uutena juttuna voit nyt myös varata meiltä pöydän. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.07.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvää ruokaa, viihtyisä paikka ja miellyttävä palvelu."”
“"Meidän kaveriporukan tarjoilija Jan-Peder (tmv) oli huippu asiakaspalvelija ja sai ravintolakokemuksesta todella mukavan ja jouhevan! Niin ystävällinen, asiantunteva ja silti luonnollinen palvelu. Paras S-ketjun ravintolakokemus tähän asti, osittain palvelun takia, vaikka ruokakin oli maittavaa ja virheetöntä. Ravintolakäynti on kuitenkin kokemus kokonaisuudessaan. "”
“"Palvelu oli erinomaista, vaikka itse sähläsin luottokortin kanssa."”
“"Henkilökuntaa oli ehkä liian vähän, koska monet ihmiset joutuivat odottamaan palvelua kauan. Meidän kohdalla palvelu oli hyvää. "”
“Hyvä paikka ??.”
“"Mukava, viihtyisä ravintola ja hyvää ruokaa!"”
“Hyvä palvelu ja mukavaa henkilökuntaa. Osasi suositella tuotteita. Vaikka juoma meinasikin unohtua muuten hyvä kokemus.”
“"Hyvä ravintola. Asiakaspalvelu oli hyvää. Kesken ruokailun tuli palohälytys, mutta henkilökunta hoiti asian ammattimaisesti ja tiedotti hyvin, että ""väärä hälytys""."”
“Peruskamaa.”
“Ja det kunde jag verkigen”
“Mukavia pikkuannoksia illan suolapalaksi.”
“Ravintola oli viihtyisä. Lapsille tuotiin piirrustustehtäviä ja muutenkin heidät huomioitiin hyvin. Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa. Voin hyvillä mielin suositella tutuille.”
“"Hyvä, monipuolinen ruoka. Ihana tunnelma ja lapset myös huomioitiin"”
“Venn on viihtyisä ravintola ja hyvällä paikalla Mietä palvellut poika/mies oli erittäin palvelualtis ja ystävällinen Otin jonkun brunch laudan minkä maut oli hyviä paitsi leivän sisällä ollut ilmeisesti kurkku oli uitettu etikassa ja maistui pahalta”
“Hyvä palvelukokonaisuus!”
“"Superhyvää ruokaa, juomaa ja palvelua."”
“"Hyvö ruokalista, pidin erityisesti siitä että sai valita useita pieniä annoksia maisteltavaksi ja iso plussa siitä että runsaasti lihattomia vaihtoehtoja. Kävin 7-vuotiaan lapseni kanssa ja vaikka aluksi epäilin sopiiko paikka lapsille, meidät otettiin todella hyvin vastaan ja lapsikin viihtyi. Lisäksi lapselle tarjottiin mahdollisuutta tilata rosson listalta ruokaa. Asiakaspalvelu oli erinomaista ja miljöö viehättävä. Erittäin positiivinen ravintolakokemus. Persoonallinen ravintola ja lista, ei sellaista perustylsää. "”
“Listan eri osioista oli helppo valita se hetken mieluinen ateria ja se oli hyvää”
“"Henkilökunta oli mukavaa ja minut huomioitiin. Ruoka oli oikein maistuvaa. Valitsimme terassin paikaksi ja se kaikui eikä niin mukava ollut kuin sisäpuoli olisi ehkä loppuviimein ollut. Pöytä oli tosi pieni ja kiikkerä. Tilasimme alkuruoka tarkoituksessa pienempiä herkkuja ja sitten pääruuan. Mutta ruuat ovat erilaisilla lounge tyyppisillä nimillä niin, emme saaneet käsitystä kuinka suuria mitkäkin annokset olivat. Ehkä listassa voisi olla tarkennus minkä tyyppiseen nälkään mikäkin pestoleipä, lankku, kulho yms. ovat. Mutta tulen ehdottomasti uudelleenkin ainakin sisätiloihin ravintolaa. Aamiaisella olen käynyt muutamia kertoja ja se onkin lempipaikkojakämme. Mukavaa kesän jatkoa. "”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu!”
“Hyvä ruoka”
“"Ravintolaelämys ei ollut nyt niin erikoinen, että tulisi suositelluksi. Illassa parasta pirteä tarjoilija."”
“Asiakaspalvelu oli ihan huippua! Suositeltiin erilaisia annoksia ja tarjoilijat olivat todella ystävällisiä. Kiitos Mialle ja Ismaelille!”
“Mukavan tunnelmallinen paikka hyvällä sijainnilla. Laaja juomavalikoima omilla drinkeillä ja maukasta syötävää. Ruoassa vaihtoehtoja saisi ehkä olla enemmän ja saisi huomioida enemmän myös erikoisruokavaliot.”
“"Ystävällinen henkilökunta, miellyttävä ravintola."”
“Hyvä ruoka ja mukava paikka”
“Tarjoilija unohti meidät ja uuden juoman tilaaminen olisi vaatinut hakemista tiskiltä.”
“"Ruoka on hyvää, kuitenkin tarjoilijaa on vaikea saada/heidän huomiota herättää.. maksaminen onnistuu hyvin, kunhan itse kävelee tiskille maksamaan. Tarjoilija ei tullut kysymään syömisen jälkeen tarvitaanko esim jotain lisää. Hyvä paikka muuten, mutta palvelussa parantamisen varaa"”
“Aina hyvä palvelu. Ismeil on paras.”
“Palvelun nopeuteen ja oikeiden tilausten tarkkuuteen kun panostetaan niin kaikki jees.”
“Minua miellytti erityisesti lounaaseen kuuluva salaattipöytä . Valikoima oli runsas ja tavanomaisten kurkku/tomaattien lisäksi tarjolla oli marinoituja kasviksia”
“"Alltid lika trevligt på Venn, oftast får man superbra betjäning, och stället är alltid mysigt och snyggt"”
“Ravintolassa on viihtyisää ja hyvä tarjonta. Kaupungin muuhun tasoon nähden erittäin hyvä paikka”
“Vennissä on kiva tunnelma istua kaveriporukalla”