Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ja syömään ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Uutena juttuna voit nyt myös varata meiltä pöydän. Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta hyvin ammattitaitoista ja miellyttävää. Vennissä Sinut otettiin huomioon ja pidettiin huolta siitä että viihdyt. Menemme mieheni kanssa sinne mielellään uudestaan.”
“Toppen stämning och bästa kundservicen i Vasa!”
“"Erittäin mukava tunnelma, ruoka ja juoma on hyvää sekä hinnat kohdillaan"”
“Ravintolassa oli mukava käydä”
“För dryck kan jag varmt rekommendera stället. Men gällande mat är det beroende på vad man vill äta.”
“Ruokalista oli todella supistettu. Pitkän työpäivän jälkeen kaipaisi jotain muutakin kuin ns. fingerfoodia ja/tai useita pieniä annoksia. Perinteistä S-card menua ei ollut ja varsinaisella listalla oli vain kaksi päivällisen kokoista annosta. Toisessa niistä oli ruoka-aineita mitä en voi syödä ja toinen oli pihvi. Mitään täyttävämpää salaattia tai kevyempää yhtä vaihtoehtoa ei ollut.”
“Ihana henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja juoma ja tunnelma”
“Pidän paikasta ja olen suositellutkin.”
“Olin turistina Vaasassa. Kenelle suosittelisin?”
“VENN on OK”
“Trevligt o mysigt... men kunde varìt lite renare och serbitören torkade inte självmant upp när hon spillde vatten när hon hällde i. Utan bara lämnade bordet.”
“Ruoka oli hyvää ja salaattipöytä oli kattava”
“"Viihtyisä ravintola, mukava henkilökunta, suht edullinen"”
“Hyvä paikka.”