Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

VENN on aina vapaana ystävien tulla ja mennä. Niinpä emme ota pöytävarauksia, vaan meille voit tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan näetkin.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Nopea ja hyvä palvelu. Erityistilauksemme toteutettiin ilman nikotteluja :)”
“Palvelu pelaa aina.”
“Henkilökunnasta pojat ja punatukkainen baarimestari ovat loistavia ja ruoat on ihan kivoja, mutta tuotteet ovat olleet avaamisesta asti samat ja usein käyvälle vähän vanha temppu. Joskin allday brunch on todellakin jatkoon äänestetty kuten myös juustoplate.”
“Tunnelma oli rennon boheemi ja tuotteet juuri sopivia niin iltapäiväkahville, brunssille kuin illanviettoon”
“Hyvä paikka rauhalliselle seurustelujuomalle En osaa sanoa ruoasta muuta kuin, että lankut on hyviä, mutta ei oikeen mun juttu. Hamppareita en ole kokeillut.”
“:)”
“Mukava ulkoravintola, ainoa asia mikä häiritsi, kun kuuli viereisten pöytien kaikki jutut.”