Rosso löytyy kaupungin keskustasta kauppakeskus Rewellin toisesta kerroksesta. Maistakaa aidossa Rosson pizzauunissa paistettuja pizzoja tai nauttikaa maukkaista pasta-annoksista. Viikoittain vaihtuvalta lounaslistalta löytyy pasta-annoksia, kala-, liha- tai kana-annoksia, pizzaa sekä salaattiannoksia. Meille on helppo tulla ja kutsumme kaikki shoppailijat nauttimaan rennosta italialaisesta tunnelmasta ostosten lomassa.

Perjantaina, viikon parhaana päivänä, on aika ottaa ruoankin kanssa iisimmin. Silloin voi hyvällä syyllä tulla Rossoon herkullisten antipastojen, pizzan ja jälkkärin äärelle. Tule vaikka koko perheen kanssa nauttimaan pizzaa niin paljon kuin jaksatte Pizzantain merkeissä!
 

Sunnuntaisin pöytään kannetaan höyryävä kulhollinen herkullista pastaa, kolme valinnaista kastiketta sekä tietenkin juustoa. Mikä olisi mukavampaa kuin kerätä porukka kasaan ja suunnata yhdessä Rossoon viettämään Pastasunnuntaita! Kukin kokoaa oman pasta-annoksensa pöydässä makunsa mukaan ja syö niin paljon kuin jaksaa. Tästä ei sunnuntai parane! 

Lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Paikka ei ollut erityisen viihtyisä, eikä kovin siisti. Palvelu kyllä toimi, mutta en tuntenut itseäni tervetulleeksi. Ruoka valinta ei mennyt ihan nappiin. On kai makuasia, mutta valintani ei sopinut oikein minun makuuni."”
“Paikka ja palvelu on aina oikein hyvää! Nykyinen menu ja ruoan taso on todella hyvää! Kiitos keittiölle ja henkilökunnalle.”
“Loistava palvelu”
“Hyvä palvelu joka vieläpä toimi nopeasti.”
“Perushyvä kokonaisuus”
“"sali ""vanhanaikainen"""”
“"Cola via dispenser, väldigt lite kolsyra. Skulle hellre se att få cola på flaska istället. Bättre upplevelse! Gpr ju stt fp öl på flaska. "”
“"God mat, rimligt pris, trevlig personal"”
“"Mukava, hyväntuulinen henkilökunta."”
“Todella kiva henkilökunta ja ruoka oli hyvää ja hinta kohdillaan.”
“Kertoisin ettei kannata tilata pastaa. Ne olivat pahaa”
“Bra betjäning på svenska”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“"Voin suositella lounaspaikaksi, kun lounaaseen on varattu hiukan enemmän aikaa kuin ""minimi puolituntinen"". En ehkä suosittelisi illalliselle."”
“Ruoka oli erittäin maistuvaa. Tarjoilijan aktiivisuus ja vieraanvaraisuus sopivaa. Erityiskiitos sujuvasta kommunikoinnista niin suomeksi kuin englanniksi.”
“"Hyvä ruoka, siisti ravintola viihtyisä"”
“Varma valinta”
“Hyvä rauhallinen ruoka paikka”
“I centrum och goda parkeringsmöjligheter tack vare Torggrotan .”
“"Nöjd med besöket. Enkelt att boka bord. En sak man saknar ilmari pizzan den nya lax pizzan är inte god, tog den sist o fick lämna den. Så besvikelse att inte kunna äta laxpizza mera."”
“Kände oss välkomna! Vi blev mottagna av en trevlig o hjälpsam servitris!Var lugnt o bra om plats!”
“"Ihan mukava rento paikka ja sopii perheen kanssa tulla, lapset huomioitiin."”
“Kaikki toini hyvin. Palvelu oli sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Kaikki sujui melko hyvin.”
“"Hyvä palvelu, mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa"”
“Tarjoilijoiden ammattitaito oli erinomaista.”
“Palvelu ja ruoka hyvää”
“"Hyvä palvelu, sijainti, hyvä ruoka"”
“"Ruoka oli maistuvaa, vaikka pihvi oli hieman kylmä. Ravintola hoiti asian tyylikkäästi, ja siksi voin suositella paikkaa ystävilleni"”
“Mukava paikka”
“Ihan ok ravintola”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Palvelu, odotus ja hinta kohdillaan"”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“Nej”
“Mukava viihtyisä ravintola. Henkilökunta ystävällistä.”
“Aikuisille asiakkaille oikein mainio ruokapaikka.”
“"Mukava ravintola, tilat tosin hivenen pienehköt. Tunnelma mukava ja osaava henkilökunta sekä hyvä ruoka."”
“"Mahtava palvelu, allergiani otettiin hienosti huomioon ja saimme maistuvaa ruokaa."”
“Goda pizzor!”
“Toimi hyvin”
“Miellyttävä ensikäynti.”
“Helppoa kun oli valmiiksi mietityt menuvaihtoehdot”
“Eikö arvosana 9 riitä perusteluksi.”
“Perusravintola. Miinuksena sulkeutuu liian aikaisin.”
“"Kelpo ruoka, hyvä palvelu. Ja bonukset."”
“Perus hyvää ruokaa.”
“"Tilasin lasten annoksen ilman parmesania ja sain ruoan jossa sitä olikin, rupesin nyppimään parmesania pois kun tarjoilija tuli tuomaan oikean annoksen ja vei meidän kosketteleman annoksen toiseen pöytään toiselle lapselle. Näin ei voi toimia korona-aikana varsinkaan. Lisäksi laskun saaminen oli todella hankalaa, useampi pöytäseurue meni suoraan tiskille maksamaan kun kesti niin tolkuttoman kauan saada lasku pöytään."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa ja mutkatonta :) Salaattipöytä TODELLA hyvä:-)”
“"Kävin huhtikuussa, kun viimeksi kävin Vaasassa ja halusin käydä Rossossa myös tämän vierailuni aikana ja kävimme kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla palvelu pelasi erinomaisesti."”
“Hyvä ruoka ja palvelu sekä siisti ympäristö”
“"Taattua Rosso laatua, sopii perheruokailuun mainiosti."”
“"Pizzat saapuivat todella nopeasti torstai iltana n. 19, kiitos "”
“"Före covid tiden besökte vi Rosso oftare. På grund av situationen blir det inte lika ofta. Maten brukar alltid vara supergod och trevlig betjäning. Vi, min man och jag är nöjda kunder. "”
“"Henkilökunta oli ystävällistä ja kivasti kerrottiin ""teema-aterioista-ja juomista"". Yleisilme oli siisti, joskin ehkä hiukan ""kliininen"" -siis minun makuuni :) . Suosittelisin kuitenkin toki siistiksi ruokailupaikaksi"”
“Tarjoilija oli hyvin miellyttävä.??”
“"Hinta-laatusuhteeltaan ruoka oli hyvää. Tunnelma ravintolassa oli vähän huono. Tummennetut ikkunat olisivat lisänneet tunnelmaa, jotta kauppakeskuksen valot ei paistaisi ravintolaan."”
“Hyvä ystävällinen palvelu. Sokkeloinen löytää ja menee sekaisin toisen ravintolan kanssa. Ei ulkoterassia!”
“Ihan jees”
“Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus.”
“"Ammattitaitoisen konkarit ilo nähdä edelleen ravintolassa töissä, pidetään näistä kiinni, ainoa miinus oli kesähessu joka ei ollu niin asialla, mukava ravintola ja ihana vakio henkilökunta. "”
“Vänte tiden var för lång”