Pincho toimii tilausravintolana sekä päiväsaikaan tasokkaana ja helposti lähestyttävänä lounasravintolana

Voit varata ravintola Pinchon yksityiskäyttöön myös viikonloppuiltoina myyntipalvelumme kautta. Myös ruokien ja esim. viinien tilaus ennakkoon käy helposti ja joustavasti.

Pinchon ilmapiiri on rauhallisen tyylikäs ja palvelumme vastaa tarpeitasi alkaen tilauksesta päättyen henkilökuntamme sitoutuneeseen palveluun - ilta Pinchossa on kokonaisvaltaisen tasokas ja rento elämys.

Olemme panostaneet Pinchon ryhmämenuihin ja räätälöineet niihin tunnetta ja herkullista luonnetta. Tarjolla on mm. Maailmanperintö-menu, joka sisältää alkuun suomalaisia tapaksia lämpimänä vaihtoehtona joko lohi- tai liharuoka-annos ja kokonaisuus huipentuu Aroma leipomon käsintehtyyn, suussasulavaan tyrnikakkuun. Ja luonnollisesti meillä on jokaiselle ruokalajille sopiva viinisuosituksensa.

Vaihtoehtoisesti voimme suunnitella seuruettasi varten vaikkapa kokonaisen espanjalaisen illan maukkaine, tapas-henkisineen buffetruokineen. Kysy vaihtoehdoista lisää palvelevasta myyntipalvelustamme. Pincho on tilattavissa minimissään 20 hengen ryhmille mutta meiltä löytyy vaihtoehtoja myös pienemmille ryhmille.

Ota yhteyttä myyntipalvelumme numeroon 06 212 4113 - kerromme mielellämme lisää!