Ylä-Porkkalan Tila

Ylä-Porkkalan tilan tuotteet ovat herkullisia, rehellisiä ja ilman lisäaineita valmistettuja tuotteita, joiden ainekset hankitaan pääasiassa lähitiloilta.

Solo Paviljongin aamiaisella löytyy Ylä-Porkkalan tilan raikas ja herkullinen mansikka-raparperimehu, joka antaa hyvän alun päivään ja maistuu iästä riippumatta jokaiselle.

Sukupolvelta toiselle jatkuneen perinteen ylläpitäjä Johan Porkkala kertoo tilastaan:

"Vuonna 1992 toiminta lähti toden teolla käyntiin ja pian Ylä-Porkkalan tilan tuotteet löysivät tiensä Jämsään Urpon Perunaan ja Vihannekseen, sekä Jyväskylässä sijaitsevaan Osuuskauppa Keskimaan Mestarin Herkkuun. Tilallamme oli myös alkuajoista Jyväskylän kauppahallissa oma myyntipiste 2000-luvun puoliväliin asti. Tästä toimintamme jatkoi laajenemistaan ja erityisesti 2000-luvun puolivälissä tapahtunut ihmisten kasvava kiinnostus lähiruokaan auttoi meitä tuomaan tuotteemme tunnetuksi yhä laajemmalle yleisölle.

Vuonna 2014 tehtiin sukupolvenvaihdos, jossa Kirsi ja Kari Porkkala siirsivät vetovastuun pojalleen Johan Porkkalalle. Seuraavana vuonna hankittiinkin jo KotiSimalle oma pullotuskone, mikä nosti tämän kuplivan keväisen herkun tuotantokapasiteetin aivan uudelle tasolle.

Me täällä Ylä-Porkkalan tilalla kehitämme tuotantoamme joka päivä, tunteella ja rakkaudella, aidoista mauista tinkimättä. Olemme ylpeitä sukutilamme historiasta ja jatkamme edeltäjiemme arvokasta työtä ̶ perinteikkään lähiruoan vaalimista ̶ jotta myös tulevat sukupolvet saisivat nauttia Ylä-Porkkalan maineikkaista herkuista.

Ylä-Porkkalan tilaan voit tutustua tarkemmin tästä.