Winstonin Harmaa Alue nyt vuokrattavissa!

Winstonin sauna on uudistettu upealla Original Long Drink -teemalla!

Pub Winstonin saunatilat kutsuvat löylyyn! Winstonin Harmaa Alue on sisustettu upealla Original Long Drink -teemalla. Katso saunatilojen esittelyvideo täältä!

 
Saunan lauteilla on tilaa 15-20 hengelle. Lauteilta näkee suorana tv:n tarjonnan, joten maalijuhlaa ei tarvitse missata vaikka löylyttelisi.
 
Vilvoittelutilassa odottavat videotykki ja juomakaappi sekä 42" laajakuva-tv urheilukanavineen. Tarjoilu pubin puolelta pelaa, joten kuivin suin ei tarvitse saunoa. Isompaan nälkään voit ennakkoon tilata ruokaa saunalle ravintola Amarillosta, lisäksi pubin puolelta on saatavilla pientä purtavaa. Tuskin voi olla parempaa paikkaa peseytyä - saunasta pääsee suoraan pubiin jatkamaan iltaa. Koko tilassa on äänentoisto wc:tä ja saunaa myöden, joten peliselostukset ja musiikit eivät taatusti mene ohi korvien.
 
Saunan hinta kolmeksi tunniksi 150€, lisätunti 50€. Virvokkeet juomakaapista 3,50€/kpl.
 
Saunatilat sopivat hyvin myös kokouksien pitopaikaksi. Saatavilla nettiyhteys, videotykki ja tarjoilut saunalle. Tervetuloa viihtymään porukalla!
 

Kysy lisää ja tee varaus

Pub Winstonista p. 029 004 2980 tai myyntipalvelustamme sales.pori@sokoshotels.fi , p. 029 004 2002 - räätälöidään sopiva paketti juuri teille!
 

Tahtoisitko tilata saunalle myös ruuat koko porukalle?

Voit valita ruuat Saunamenusta tai varata kätevästi valmiin burgerpaketin:
 
Amarillon Burgerpaketti 42€/hlö (min. 10hlö ryhmät)
 
sis. 3h sauna-aikaa, 3 saunajuomaa (olut, lonkero tai siideri), Big Burger ja ruokajuoma Amarillossa
 
Voit myös tilata saunalle Rosson pizzat koko porukalle, kysy lisää varauksen yhteydessä!
 

Tervetuloa nauttimaan Winstonin lauteille!