Rentoudu - Break Sokos Hotel Tahko Warsteiner Bar

Warsteiner Bar Tahko

Warsteiner Bar Tahko - Break Sokos Hotel Tahkon uusittu aulabaari.

Break Sokos Hotel Tahkon uudistunut aulabaari huokuu kansainvälisesti tunnetun ja Saksassa suositun Warsteiner-olutmerkin henkeä.

Idea Warsteiner Baarin tuomiseksi Tahkon matkailukeskukseen lähti hotellin vahvasta yhteistyöstä Olvin kanssa. Valikoimissamme on jo useita vuosia ollut Suomen arvostetuimpana olutbrändinä tunnettu Sandels- olut. Olemmehan sijainniltammemyös niin sanotusti tehtaan piipunjuurella, joten valinta on ollut luontainen. Halusimme laajentaa valikoimaamme ja luoda kansainvälistä tunnelmaa Tahkolle tuomalla Olvi-konsernin jakelemaa Warsteiner-olutta asiakkaillemme. Laadukkaan lagerin lisäksi Warsteiner Baarista löytyy oma Warsteiner- henkinen baarimenu, ruokalista, johon keittiömestarimme on loihtinut rentoja ja runsaita annoksia.

Perjantaisin talvisesongin vauhdikkaimpina viikonloppuina Warsteiner Baarissa fiilistellään DJ- vetoisesti lounge ja jazz-tunnelmissa sekä lauantain fiilikset nostetaan live-musiikin tahtiin. Tarjolla muun muuassa akustista liveräppiä ja mielenkiintoisia musiikkiavauksia läpi kevään!

Tervetuloa tutustumaan!