Vuoden Rosso -ravintolaksi valittiin Rosso Lappeenranta

Lappeenrannan Rosso-ravintola on valittu vuoden Rossoksi. Lappeenrannan valinnan ratkaisivat ravintolan asiakkaiden tyytyväisyys, toiminnan tuloksellisuus ja henkilöstöstä huolehtiminen.

– Tiimi, joka on sitoutunut työnantajaansa, työtehtäviinsä sekä konseptiin menestyy. Näin on tapahtunut Lappeenrannan Rossossa, jossa työtyytyväisyys on kehittynyt merkittävästi, asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla ja toimintakate on erinomaisella tasolla, ketjupäällikkö Merja Helistö SOK:lta sanoo.

Asiakastyytyväisyystutkimuksessa lappeenrantalaiset ovat kertoneet, että Rossossa käynnistä jää hyvä mieli, lapset huomioidaan erityisen hyvin ja palvelu on miellyttävän persoonallista. Lappeenrantalaiset arvostavat myös Rosson ruokaa, erityisesti pizzojen koetaan olevan maineensa veroisia sekä annoskokoa että esillelaittoa pidetään hyvinä.

Rosso Lappeenrannan vaakakupissa painoi myös määrätietoinen, pitkäjänteinen ja tuloshakuinen itsensä likoon laittava esimiestyö. Sari Meronen on ravintolapäällikkö, johon henkilöstö luottaa ja joka arvostaa henkilöstön tekemää työtä.

Vuoden Rosso on Rosso-ketjun kiertopalkinto, joka annetaan ansioituneelle yksikölle vuodeksi kerrallaan.