S-Boss 2016

Vuoden 2015 S-Chef löytyy Grill it! Tampereelta

S-ryhmä palkitsi hotelli- ja ravintolaketjujensa parhaat päälliköt S-Boss- ja S-Chef-tunnustuksilla tiistaina 24.5. Helsingissä. Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin Grill it! -ravintolan keittiötä johtava Mikko Kautto on paras keittiöpäällikkö eli S-Chef 2015.

Mikko Kautto vastaa paitsi Grill it! -ravintolan ruokatuotteesta myös Solo Sokos Hotel Tornin ja Villan aamiaistarjoiluista. Hän luotsaa yli 30 ravintola-alan ammattilaisen tiimiä.

"Mikon positiivinen ja ammattimainen ote niin omaan tekemiseen kuin työryhmän ohjaamiseen näkyy hyvänä energiana vielä melko nuoren ravintolan arjessa. Ryhmätyön taidot ovat Mikolle tuttuja ja hän on myös kantavana voimana ketjun tuotekehitystyöryhmässä", kuvailee tuoretta voittajaa kehitysjohtaja Atte Vannasmaa SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

"Johtajana pyrin olemaan aina reilu ja tasapuolinen. Annan työntekijöille tilaa ja mahdollisuuksia tehdä omia ratkaisuja. Neuvoja ja tukea saa aina tarvittaessa", Mikko kertoo. "Meillä on nuori ja kunnianhimoinen henkilökunta keittiössä ja aamiaistarjoilussa. Suurin haasteeni lienee siinä, miten kykenen tarjoamaan heille riittävän motivoivaa ja haasteellista työtä."

Mikä on palkitun keittiöpäällikön oma suosikkiravintola Tampereella? "Tampereella on paljon hyviä ravintoloita, mutta jos jonkun nostaisin esiin, se on entinen työpaikkani Näsinneula. He ovat säilyttäneet sitkeästi oman, tinkimättömän linjansa. Ruokatuote on siellä aina laadukas ja näköala tietysti loistava."

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen johtoryhmä valitsee vuosittain parhaat hotelli- ja ravintolapäälliköt eli S-Bossit ja S-Chefin toimipaikan tuloksenteon, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden sekä päällikön johtamis- ja ammattitaidon perusteella. Voittajat valitaan S-ryhmän valtakunnallisten ketjuravintoloiden sekä Sokos Hotellien päälliköiden joukosta.

Lisätietoja: Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Solo Sokos Hotel Torni Tampere, puh. 010 768 2817, mikko.kankaanpaa@sok.fi

Vuoden S-Chef 2015:

Mikko Kautto, keittiöpäällikkö, Gril it!, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Vuoden S-Bossit 2015 ovat:

Ari Kokkonen, ravintolapäällikkö, Coffee House Jumbo Vantaa
Merja Kivioja, hotellipäällikkö, Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki