Keittiömestari Kimmo Liukkonen ja Ravintolapäällikkö Jussi Lampinen

Vuoden 2013 Fransmanni palvelee Jyväskylässä

Voittaja valittiin 13 ravintolan joukosta.

Jyväskylän Fransmanni on valittu 13 ravintolan joukosta Vuoden 2013 Fransmanniksi.

– Olemme todella otettuja. On hienoa nähdä, että hyvä työ huomataan, toteaa ravintolapäällikkö Jussi Lampinen.
Vuoden Fransmannin valintaan vaikuttavat ravintolan asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä aktiivisuus toiminnan kehittämisessä. Myös taloudellisten tunnuslukujen pitää olla kunnossa.

– Palvelun laatua mitataan muun muassa kolme kertaa vuodessa tehtävällä asiakastyytyväisyystutkimuksella sekä kahdeksalla secret visitor -tutkimuksella. Kiitettävälle tasolle pääsemme kaikilla osa-alueilla, eli palvelussa, tunnelmassa, siisteydessä sekä ruoan maussa ja ulkonäössä. Asiakkaat tuntevat itsensä tervetulleiksi, palvelu on aktiivista ja ammattitaitoista, ruoka maukasta, annokset houkuttelevia ja tunnelma miellyttävä.

Jussi Lampinen korostaa, että Vuoden Fransmanni-palkinnosta ansio kuuluu innostuneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilökunnalle, joka tekee töitä hyvällä fiiliksellä ja työstään nauttien. Jyväskylän Fransmannin voitokkaaseen työryhmään kuuluu yhteensä 24 ravintola-alan ammattilaista.

– Haluamme tarjota parasta, sydämellistä palvelua sekä asiakkaillemme että henkilökunnallemme, ravintolapäällikkö kiteyttää.

TEKSTI: KRISTIINA TAMMITIE