Voimassa olevat rajoitukset 12.1.2022 alkaen

Voimassa olevat koronarajoitukset aiheuttavat muutoksia palveluihimme. Hotellin majoitus ja kylpylä toimivat normaalisti. Ravintolan palveluajoissa muutoksia.

Hyvä hotellivieraamme,

Voimassa olevat koronarajoitukset aihettavat muutoksia palveluihimme. 

Hotellin majoitustoiminta avoinna normaalisti. Teemme kaikkemme, jotta meillä olisi turvallista niin vierailla kuin työskennelläkin. 

Kylpylämme on avoinna normaalisti. Allasbaari on suljettu.

Koronapassi on poistunut käytöstä alueellamme. 

Rajoituksien aiheuttamat muutokset Break Sokos Hotel Bomban ravintoloissa: 

- Ravintolarajoitusten mukaan ruokaravintolat saavat olla avoinna korkeintaan klo 18.00 saakka. Lisäksi anniskelua rajoitetaan niin, että anniskelu loppuu klo 17.00. Näiden rajoitusten myötä myös hotellimme ravintoloiden aukioloihin tulee muutoksia:

  • Ravintola Trattoria Pielinen palvele ma-pe klo 15-18 ja la-su klo 12-18, takeaway-annoksia voi noutaa ravintolasta ja huonepalvelu palvelee joka päivä klo 20 saakka. Tilaukset paikan päällä tai puh. 010 783 0409. 
  • Bomban Talon ravintola on suljettu 

 

Seuraamme tarkasti viranomaisien ohjeita ja määräyksiä. Valitettavasti emme osaa etukäteen kertoa, millaisia rajoituksia on mahdollisesti tulossa lähiviikkoina tai -kuukausina. Tiedotamme tässä artikkelissa aina sen hetkisen tilanteen ja kaikki tiedossamme olevat muutokset.

Olette lämpimästi tervetulleita vieraaksemme!

 (päivitetty 12.1.2022)