Amarillossa uusia vegevaihtoehtoja, taco-tiistait jatkuvat

Virun Amarillossa uusia vegevaihtoehtoja, taco-tiistait jatkuvat

Amarillon uusi texmex-menu hurmaa mehevillä lihanruoillaan. Listaan on lisätty maistuvia kasvisvaihtoehtoja. Suosittu härkis on nyt mukana useassa annoksessa.

Härkis on suomalainen härkäpavusta tehty papuvalmiste. Tuotteen valmistaja Verso Food on erikoistunut lihan korvikkeeksi tarkoitettuihin kasvisruokavalmisteisiin.

Kasvispohjainen Härkis muistuttaa maultaan jauhelihaa ja on nopeasti löytänyt tiensä kasvissyöjien sydämiin ja lautasille. Amarillon kevätmenulla härkistä löytyy salaateista sekä quesadilloista ja tacoista.

Amarillon taco-tiistait jatkuvat Virun Amarillossa! Tällöin tarjoilemme kaksi tacoa yhden hinnalla.

Yleisön pyynnöstä otimme juustokakun sekä ystävien kesken jaettavan Amarillo Sampler -valikoiman takaisin listalle. Ja tiesithän, että Amarillossa valmistetaan kaupungin parhaat margaritat ja Viru-hotellin 45-vuotisjuhlavuotta juhlistetaan Viru XLV-oluella?

Perheen pienimmille on tarjolla oma texmex-tyylinen lasten menu.

Tule nauttimaan värikkäistä mauista ja rennosta ilmapiiristä hotellimme aulakerroksessa sijaitsevaan Amarilloon! Amarillon aurinkoinen kesäterassi avautuu kesäkuussa ja terassilla nautitaan elävästä musiikista joka torstai.

Linkit:

Ravintola Amarillo www.amarillo.ee