VIRU-HOTELLIN 50. SYNTYMÄPÄIVÄN TUOTTEET & TARJOUKSET

Merkittäväksi juhlavuodeksi 2022 olemme suunnitelleet useita erikoistuotteita ja tarjouksia, ja 50-vuotiaan sankarin arvoisia syntymäpäivätapahtumia järjestetään koko vuoden ajan.
Legendaarinen Viru-hotelli on todellinen Tallinnan maamerkki. Vuonna 1972 ensimmäisenä pilvenpiirtäjänä kaupungin siluetin pysyvästi muuttanut talo kätkee sisälleen eri sukupolvien tuhansia tarinoita ja legendoja, joita muistella taas juhlavuonna. Original Sokos Hotel Viru seisoo edelleen varmasti paikallaan yhtenä Viron hotellialan lippulaivana. Merkittäväksi juhlavuodeksi 2022 olemme suunnitelleet useita erikoistuotteita ja tarjouksia, ja 50-vuotiaan sankarin arvoisia syntymäpäivätapahtumia järjestetään koko vuoden ajan. Ohjelma täydentyy jatkuvasti – tervetuloa legendaan!
 
VIRU-HOTELLIN 50. SYNTYMÄPÄIVÄN TUOTTEET & TARJOUKSET
 
JUHLAKABAREE
50-vuotiaan Viru-hotellin legendaarisen historian osana on aina ollut varieteetaide. Viimeiset 12 kautta ravintola Merineitsi on ollut revyyteatteri Starlight Cabaretin kotilava. Kyseisellä lavalla on syntynyt kuusi alkuperäislavastusta, 126 revyynumeroa, ja yleisö on saanut nauttia yli 600 kabareeillasta.
Viru-hotelli 50 -kabareeilta Crème de la Crème eli Starlight Cabaretin parhaat palat. Se on värikäs valikoima revyynumeroista, jotka ovat valloittaneet yleisön sydämet. Juhlaohjelma tarjolla 23.4.22 asti.
Lue lisätietoa ja osta lippu Viru.ee-verkkokaupasta!
 
JUHLAMAJOITUS
Kun varaat liput Viru-hotelli 50 -juhlakabareehen, tarjoamme mielellämme mahdollisuuden myös yöpyä Virussa symboliseen juhlahintaan alk. 50 €/2 hh. Juhlahintaisia huoneita on saatavana rajoitetusti, varaukset suoraan hotellista viru.reservation@sok.fi tai +372 6809300.
 
JUHLAJUOMAT
Arvokkaan 50-vuotispäivän kunniaksi valmistettiin todella ainutlaatuisia juhlajuomia! Erittäin arvostetussa Jaanihanson Siidrivabrikissa ylellisesti valmistuneet kuohuviinit ja siiderit. Juhlan nimikkojuoma Jaanihanso No. 12 Brut Méthode Traditionnelle on kuiva v. 2017 omenakuohuviini, joka on puristettu myöhäisistä virolaisista mehuomenoista, käytetty virolaisella villihiivalla ja jälkikäytetty pullossa perinteisellä samppanjamenetelmällä 18 kuukautta. Tuloksena on aito ja ainutlaatuinen, omenoista pitäville sydäntä lämmittävän tuttu maku. Toiseen juhlapulloon laitettiin Jaanihanso Rosé Méthode Traditionnelle – miellyttävän pehmeä v. 2017 sadosta valmistettu, pullossa käynyt puolikuiva siideri. Lisäksi tölkkiin pääsi hauskan retrohenkinen puolikuiva raparperisiideri, josta on jo tullut tölkinkerääjien suosikki.
Juhlitaan yhdessä Virun merkkipäivää ja kohotetaan lasit legendaarisen sankarin kunniaksi! Saatavana kabareeiltoina Show & Dinner -ravintolassa Merineitsi, hotellin baareissa sekä Prisma Peremarket -myymälöissä.
 
JUHLAKAKKU
Chef de Cuisine Margus Tammpere kumartaa hotellin alkuvuosien klassikolle konditoriamaailmasta – koko sukupolven suosikkiherkku oli ehdottomasti kuohkea ja ihanan raidallinen sefiirikori. Legendaarista herkkua voi juhlavuonna nauttia Virun kahvilassa paikan päällä tai ottaa mukaan.
 
POP-UP-JUHLANÄYTTELYT MUSEOSSA
Hotellin avaamisvuonna 1972 Virossa vietettiin täysin muita merkkipäiviä kuin nykyisin. Jotkut niistä on unohdettu pysyvästi, joitain vietetään edelleen. Jotkut saavat kulmat kurtistumaan ihmetyksestä. Millaisia ovat tarinat ja perinteet niiden takana? Museo-oppaamme esittelevät juhlavuonna pysyvän näyttelyn lisäksi aikakausien merkkipäiville omistettuja pop-up-näyttelyitä. On, mistä kertoa. Kuulemme kuitenkin mielellämme myös vieraiden tarinoita kyseisistä aiheista. Keräämme ne yhteen ja…..
Hotelli Viru- & KGB-museon liput www.viru.ee
 
JUHLASAUNA
Ystävien kanssa saunominen on aina ollut osa virolaista kulttuuria sekä neuvostoaikana että nyt itsenäisen Viron aikana. Löylyn ja seuran hoitavaa yhteisvaikutusta ei voi vähätellä. Se antaa virkeyttä ja iloa! Virun 3 saunaa ovat ainoat Suomen ulkopuolella sijaitsevat saunat, jotka ovat saaneet arvostetun AUTENTHIC FINNISH SAUNA EXPERIENCE -sertifikaatin. Kutsumme nauttimaan Virun saunaelämyksestä. Juhlavuonna 2022 suuremmalla seurueella on varmasti hauskempaa. Normaalihinta alkaen 45 €/1,5 h viidelle hengelle on juhlavuonna voimassa seitsemälle hengelle! Varaukset viru.reservation@sok.fi tai +372 6809300.
 
JUHLAKOKOUS & KAHVITAUKO
Viru-hotelli on jo 50 vuoden ajan ollut tapahtumien keskipisteenä. Täällä on järjestetty lukemattomia kokouksia, seminaareja, vastaanottoja, lehdistötilaisuuksia, gaaloja, messuja, yritysjuhlia, konsertteja, syntymäpäiviä, uudenvuodenjuhlia, kabareeiltoja, teemajuhlia jne.
Järjestä juhlavuoden tapahtuma meillä ja ole osa Virun kuuluisaa historiaa! Juhlavuonna 2022 kaikille kokouksen järjestäjille lahja – hotelli Viru- & KGB-museokierros (enintään 25 henkeä) tai valitsemanne tervetulojuomat! Tutustu tarjoukseen TÄSTÄ
Lisäksi Chef de Cuisine Margus Tammpere on suunnitellut juhlaa varten erityisen kahvitauon – symbioosi aikakauden uusista trendeistä sekä legendaarisista klassikoista ankka baosta Merineitsin voiruusuun. Kysy lisää viru.reservation@sok.fi tai +372 6809300.
 
VIRU-HOTELLIN 50. JUHLAVUOTEEN KUULUU MYÖS USEITA SYNTYMÄPÄIVÄTAPAHTUMIA JA VIIHDEPAKETTEJA!
Tapahtumat painottuvat toukokuuhun. Tämänhetkinen vaikea maailmantilanne rajoittaa tapahtumien järjestämistä, joten pidämme lopullisen ohjelman vielä hetken aikaa salassa. Ilmoitamme kaikesta kuitenkin varmasti AJOISSA!
 
Tervetuloa legendaan!