Break Sokos Hotel Tahko yhteistyössä Villi Pohjolan kanssa

Villi Pohjola Tahkolla

Villi Pohjolan uusi toimipiste saapui Break Sokos Hotel Tahkon naapuriin

Villi Pohjolan vuokraamo lisää Tahkon alueen vuokraväline tarjontaa

Villi Pohjolan uusi toimipiste sijaitsee aivan Tahkon ytimessä Promenade-rakennuksessa, Break Sokos Hotel Tahkon naapurissa. Monipuolisia aktiviteettejä sekä laadukkaita vuokravälineitä tarjoava yritys palvelee niin yksittäisiä matkailijoita kuin ryhmiäkin. Tahkolla toiminta on käynnistynyt moottorikelkkojen, sähköavusteisten fatbikien ja lumikenkien vuokrauksella. Kesällä tarjonnasta löytyvät pyörien lisäksi myös SUP-laudat.

Tahkolla on monipuolinen reitistö patikointiin ja maastopyöräilyyn sekä kesällä että talvella. Moottorikelkoilla voi turvallisesti ajaa joko lyhyemmän maisemareitin nautiskellen tai vaihtoehtoisesti kokeilla parin päivän seikkailua Järvi-Suomen huikeassa luonnossa. Aktiivikelkkailijalle lähistöltä löytyy Rautavaaran syvän lumen kelkkailualue.

Tulevaisuudessa Tahkon tarjonta kattaa myös ohjatut ohjelmapalvelut, kuten Villi Pohjolan muilla toimipisteillä Bomballa, Rovaniemellä ja Levillä. Tällä hetkellä ohjattuja ohjelmapalveluita tehdään Tahkolla pyynnöstä, esimerkiksi ryhmille. Tarjolla on myös uudenlainen vuokrakelkkapaketti, joka on osoittautunut suosituksi kotimaisten asiakkaiden keskuudessa. Reppuun pakataan valmiiksi tulentekovälineet ja eväät. Asiakkaan tarvitsee vain saapua paikalle, hypätä kelkan selkään ja hurauttaa merkittyä kelkkauraa pitkin Nipasen huipulle upeisiin maisemiin.

Villi Pohjola toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan uuteen toimipisteeseen ja tuotetarjontaan!

Villi Pohjola tarjoaa hotellin asukkaille -10% alennuksen. Kupongin saat majoittumisen yhteydessä vastaanotostamme.

Varaukset:
Villi Pohjola Tahko
Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI

Tel. 0500 588 888

email: tahko@villipohjola.fi

www.villipohjola.fi