Pikkujoulut Original Sokos Hotel Kimmel 2016

Vietä unohtumattomat pikkujoulut Kimmelissä

Joensuun legendaarisen Original Sokos Hotel Kimmelin suosituissa pikkujouluilloissa loistavat viihdemaailman kirkkaimmat tähdet!

Tule juhlimaan talven mieleenpainuvimmat pikkujoulut Original Sokos Hotel Kimmeliin. Koko talomme tulee muuttumaan somistukseltaan joulun tunnelmalliseksi ihmemaaksi ja iltoja tähdittävät viihdemaailman suosituimmat tähdet.

 

Tulemme toteuttamaan pikkujoulusi kuluvaan vuoteen uusitulla ilmeellä sekä sisällöllä. Oman lisänsä tulee tuomaan myös täysin uusittu ja monipuolinen alakerran yöravintola kokonaisuutemme, jossa pikkujoulukansa varmasti viihtyy yön pikkutunneille saakka. Se mistä taas emme tänäkään vuonna tule tinkimään, on hetkeen heittäytyvä henkilökuntamme, runsaat tuoreista raaka-aineista kootut menuvaihtoehdot, laadukas tähtikattaus ja aito pikkujoulutunnelma.

 

Taidokkaat keittiömestarimme ovat loihtineet kaksi täysin tosistaan eroavaa, mutta takuulla yhtä herkullista pikkujoulumenua. Sen lisäksi, että suosittu perinteinen joulupöytämme notkuu monipuolisia joulun herkkuja, tarjoaa tarkkaan harkittu showmenumme uudenlaisia makunautintoja niille, jotka kaipaavat jotakin uudempaa vivahdetta perinteisen menun rinnalle.

 

Säihkyviin pikkujouluiltoihin tahtia tulevat antamaan maan kovimmat tähdet. Lauteilla tullaan näkemään mm. Chisu, Antti Tuisku, Anna Abreu ja Swingers. Lisäksi juhlakansaa tulevat viihdyttämään The Miracle – A night with Queen – Suomen huikein Queen Show, jossa kuullaan Queenin tunnetuimpia hittejä. Upea ja mukaansatempaava musiikki tullaan soittamaan niin kuin sen itse Queenkin aikoinaan teki. Myöskään Tähdet lentoon Show – Teatteri Eurooppa Neljä ei varmasti tule jättämään yleisöä kylmäksi. Vauhdikas show tulee lennättämään lavalle kattavan kavalkadin entisiä ja nykyisiä viihdetähtiä.

 

Tilamme mahdollistavat pikkujoulujen järjestämisen joustavasti henkilömääränne ja erityisten toiveidenne mukaan. Laaja tapahtumatalomme ja muunneltavat tilamme mahdollistavat sen, että vauhdikkaista pikkujouluilloista huolimatta pystymme tarjoamaan seurueellenne tarvittaessa myös omaa rauhaa niin halutessanne.

Ota siis yhteyttä myyntipalveluumme +358 20 1234 663 tai sales.joensuu@sokoshotels.fi ja suunnitellaan yhdessä loppuvuoden mieleenpainuvimmat juhlat!

Lisäinfoa esiintyjistä ja menujen sisällöstä: http://view.sok-julkaisut.fi/publication/pko/8f89da4dfe6334f069c9541ddc294f7f#/page=1.