Vietä päivä upeilla Yyterin rannoilla ja yövy hotellissa!

Yyterissä viihtyvät niin aikuiset kuin lapsetkin: upean hiekkarannan lisäksi Yyterissä on myös paljon myös muita aktiviteetteja, lue lisää täältä!
Yyteristä löytyy jokaiselle jotakin! Pidit sitten luontoretkeilystä, aktiviteeteista, uimisesta, leikkipuistoista, auringonotosta... Yyteri sopii juuri sinulle!

Yyteristä löydät mm.
...sekä paljon muuta! Katso lisää täältä!
 
Mikä parasta, Yyteriin ja takaisin pääset aivan hotellimme kulmalta bussilla, joka kulkee non-stopina noin tunnin välein! (huom, varaa mukaan tasaraha tai lataa kyytilikel-sovellus puhelimeesi) Katso bussiaikataulu ja muut kulkuvaihtoehdot Yyteriin täältä.
 
Varaa huone rantalomallesi sokoshotels.fi:stä: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.
 
Lisätiedot: Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori myyntipalvelu puh. 029 004 2002 / sales.pori@sokoshotels.fi (ma-pe 8-16).
 
Puhelun hinta 029-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.