Vietä hauska kesäloma Helsingissä

Linnanmäki, Korkeasaari ja Sea Life ovat Helsinki-loman ykköskohteet. Suosittelemme myös saariseikkailuja ja uimaretkiä!

Linnanmäki, Korkeasaari ja Sea Life ovat Helsinki-loman ykköskohteet. Suosittelemme myös saariseikkailuja ja uimaretkiä!

 
Sokos Hotellien lasten maskotti Onni Orava sisustaa hotelleihin leikkihuoneita ja huolehtii pikku vieraiden viihtyvyydestä. Onni Oravan ympäristöpassi on pidetty puuha, joka haastaa pohtimaan ympäristöasioita leikin voimin. 
 
Kaikilla Sokos Hotelleilla on vastuullisesta ympäristötyöstä kertova Green Key -tunnus.
 

Ei kesää ilman Linnanmäkeä

Suomen suurimman huvipuiston uutuuslaite kesällä 2018 on kolmikerroksinen Pellen Talo, jossa viihtyy koko perhe. Kehrä, Kieputin, Kirnu ja Kingi sopivat hurjapäisimmille huvipuistovieraille. Linnanmäelle on vapaa pääsy ja pikku lapsille tarjolla paljon maksuttomia laitteita. 
 
Huvipuiston vierellä asustavat hait, rauskut, merihevoset ja monet muut merenelävät. Kannattaa siis piipahtaa myös Sea Life Helsinkiin. 

Mennään Korkeasaareen!

Tällä saarella tapaat eksoottisia eläimiä maailman eri kolkista. Amurin- eli siperiantiikeri on yksi eläintarhan harvinaisuuksista. Perheen pienimmät tykkäävät vaeltaa kengurukujaa pitkin tai käväistä vuohipihalla. Korkeasaareen matkaat vesibussilla tai metrolla (Kalasataman uudelle asuinalueelle ja sieltä Isoisänsillan yli perille). 
 
Liitä Korkeasaaren käyntiin uimaretki Mustikkamaalle. Kohteet sijaitsevat saman metromatkan päässä. Mustikkamaa tarjoilee hienot hiekkarannat ja uimavedet - sekä upeat kalliot piknik-eväiden nauttimiseen. 

Saariseikkailuja Helsingissä

Hyppää Kauppatorilta Suomenlinnan lauttaan ja matkaa upeaan Unescon maailmanperintökohteeseen. Saaren valleilla ja muureilla on hauska kiikaroida meren yli mantereelle. 
 
Lonnan pikkuinen saari sijaitsee Kauppatorin ja Suomenlinnan välissä. Se on entinen miinanraivaussaari, jossa on museorakennus, yleinen sauna, vohvelibaari ja ravintola. 
 
Isosaari avautui yleisölle kesällä 2017. Tältä vanhalta linnakesaarelta löydät monipuolisen linnuston, upean luonnon, kaksi upeaa hiekkarantaa sekä hyvät piknikpaikat. Myös hylkeet viihtyvät Isosaaren edustalla. 

Ei lomamatkaa ilman uimaretkeä

Katajanokalla sijaitsevalla Allas Sea Poolilla voit uida merivesi- tai makean veden altaalla. Kaupungin vilkas kesäelämä ja matkustajasataman tunnelma tulevat kaupan päälle.
 
Uimastadion on ollut helsinkiläisten suosikkiuintipaikka jo vuosikymmeniä. Pakkaa uimapukuja pyyhe reppuun ja ajele raitiovaunulla stadikalle. 
 
Helsingissä on paljon ilmaisia uimarantoja ja viihtyisiä maauimaloita. Tutustu täällä »
 
Nelijalkaisille ystäville löytyvät omat rannat »
 

Sokos Hotelleissa:

Original Sokos Hotel Presidentissä, Pasilassa ja Vaakunassa on isot leikkihuoneet lapsille. Myös Solo Sokos Hotel Tornin ravintolakabinettiin rakennetaan sinnekin leikkipaikka lapsille kesän ajaksi.
 
Original Sokos Hotel Vaakunassa lapset voivat lainata kiikarit vastaanotosta ja tähyillä maisemia hotellin ylimmästä kerroksesta käsin, Original Sokos Hotel Helsingissä taas voi suorittaa kaupunkibongaustehtävän. 
 
Helsinki-näköaloja voi katsella myös Suomen ensimmäisen pilvenpiirtäjän eli Solo Sokos Hotel Tornin ylimmistä kerroksista.
 
Solo Sokos Hotel Tornissa ja Original Sokos Hotel Helsingissä lapset saavat juomakuponkeja, joilla voi noutaa hotellin ravintolasta veloituksetta limua.
 
Original Sokos Hotel Presidentin ja Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin uima-altailla pulikoidaan iloisesti päivän pölyt pois.