Vielä ehtii – varaa toivomasi pikkujoulut Helsingin parhailta paikoilta!

Pikkujoulujärjestelyt käyvät kuumana, mutta Radisson Blu Hotellien upeisiin tiloihin löytyy vielä vapaita ajankohtia. Jos pikkujoulujärjestelyt ovat jääneet viime tinkaan niin ei hätää - ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä sopiva tila ja ohjelma tilaisuuteenne!

RADISSON BLU PLAZA HOTEL - HISTORIALLINEN KLASSIKKO KESKELLÄ HELSINKIÄ

Radisson Blu Plaza Hotelin historia täyttää tänä vuonna 100-vuotta! Upean arvokiinteistön peruskivi muurattiin päivää ennen Suomen itsenäistymistä. Plazassa juhlavuosi näkyy ennen näkemättömällä tavalla. Juhlavuosi huipentuu mahtavaan itsenäisyyspäivän pitkään lounaaseen 6.12., jonka liput ovat jo myynnissä.

Plaza Restaurantista, Takkahuoneesta ja Juhonsalista löytyy vielä muutamia vapaita aikoja pikkujouluille marras- sekä joulukuussa.

 

RADISSON BLU ROYAL HOTEL - AITIOPAIKALLA HELSINGIN YTIMESSÄ

Radisson Blu Royal Hotel on perinteikäs juhlatalo, joka tarjoaa pikkujoulukauteen monenlaisia juhlatiloja, sviittejä ja upean VIP-saunan Kampin kattojen yllä.

Juhlava Ballroom on vapaana 2.12., 5.12., 6.12, 8.12., 15.12. ja 16.12.

 

RADISSON BLU SEASIDE HOTEL - STADIN ROUHEIMMAT PIKKUJOULUT

Täysin uudistunut Radisson Blu Seaside Hotel tarjoaa monenlaisia uusia tiloja unohtumattomiin pikkujouluihin. Ainutlaatuinen Seaside Suite pienille porukoille sekä legendaarinen Katto ovat juhlakauden suosikkeja.

Suositulla Katolla on vapaata vielä 11.11., 25.11., 2.12. ja 16.12.

Upein graffitiseinin sisustetusta Valimosta löytyy tilaa vielä muutamana iltana. Jari Komulaisen sukellusveneiden tarinaa kertovat Projekti-kabinetit ovat myös oivallinen paikka yksityistilaisuuksille.

 

RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTEL - UNELMAKODISSA BILETÄT KUIN KOTONA!

Kodikkaan ja intiimin Radisson Blu Aleksanteri Hotelin vetonaula on ainutlaatuinen kattohuoneisto Aleksanteri Loft sisäpihaparvekkeineen. Loftiin kuuluu kaksi oleskelutilaa ja tilava saunaosasto.

Ravintolan yhteydessä oleva Privaatti on kodikas, mutta juhlava tila katutasossa, omalla sisäänkäynnillä.

 

Varaukset & tiedustelut conference.finland@radissonblu.com tai 020 1234 700.