Coffee House termosmuki

Vastuullisuus Coffee Houseissa

Coffee Housessa panostetaan vastuullisuuteen.

Take away –astiat ovat biohajoavia, eli sekä mukin että kannen voi heittää käytön jälkeen biojätteeseen. Take away -astiat valmistaa Coffee Houselle kotimainen Huhtamäki, ja niillä on avainlippumerkki. Salaattirasiat on valmistettu bagassista, ja nekin ovat biohajoavia.

Kahviloissa on myynnissä myös kestävä termosmuki, jonka voi myös pestä tiskikoneessa. Maissitärkkelyksestä valmistettu muki on täysin biohajoava eli siitä ei jää jätettä maapallolle.

Coffee Housessa on lisätty kasvis- ja vegaanisten tuotteiden määrää. Aamiaisvalikoimasta löytyy muun muassa tuorepuuroa sekä vegaaninen smoothie bowl. Kahvijuomiin on valittavissa useita eri kasvimaitovaihtoehtoja.

Coffee Housen kahvit ovat UTZ-sertifioituja ja niiden alkuperä voidaan jäljittää tuotantotiloille saakka. Myös teet ovat vastuullisuussertifioituja.

Uudistettuihin Coffee Houseihin espressopohjaisten kahvien käsin poimitut luomupavut tulevat kotimaiselta Warrior Coffee -pienpaahtimolta. Suomalainen kahvipaahtimo on luomusertifioitu, samoin kuin kaikki paahtimon kahvit.