Amarillo vegeburger

Vastuulliset raaka-aineet ja hankinta

Vuonna 2016 ravintoloiden listoille tuotiin paljon uusia kasvisvaihtoehtoja.

Vuonna 2016 ravintoloiden listoille tuotiin paljon uusia kasvisvaihtoehtoja.

Amarilloissa Soft tacot, quesadillat, fajitas, fruity salad ja hampurilaiset ovat saatavissa kasvisversioina ja soft tacot, fruity salad ja fajitas myös vegaanisina. Vegaaniseksi täytevaihtoehdoksi tacoihin on valittu kotimainen Härkis.

Yksi S-ryhmän Paras paikka elää –ohjelman tavoitteista on, että S-ryhmän ravintoloissa tarjottu tuore porsaan ja broilerinliha on 2017 100-prosenttisesti kotimaista. Pakasteiden ja jalosteiden osalta tavoittelemme 90-prosenttista kotimaisuusastetta vuoteen 2020 mennessä.

Tavoittelemme myös sitä, että hotelleissa ja ravintoloissa tarjottu kahvi ja tee ovat 100-prosenttisesti sertifioitua tai vastuulliseksi varmennettua* vuoteen 2020 mennessä. Coffee House -kahviloissa tarjottava kahvi on jo nyt vastuullisuussertifioitua ja jäljitettävissä.

Asiakasomistajaviinien kilpailutuksessa huomioidaan vastuullisuus. Kaikki valitut viinintuottajat ovat sitoutuneet BSCI-periaatteisiin, ja useilla viinitaloilla on myös omia vastuullisuusohjelmiaan.

Hotellien aamiaisella on aina tarjolla luomupuuroa.

Rossoissa työskennellään kotimaisissa työvaatteissa, ja kaikki kertakäyttöiset astiat ja lautasliinat ovat biohajoavia.

Noudatamme hankinnoissamme S-ryhmän vastuullisuusperiaatteita ja linjauksia. Tutustu tarkemmin: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/periaatteet-ja-linjaukset

*Vastuulliseksi varmennettu viittaa kolmannen osapuolen auditointeihin hankintaketjussa aina alkutuotantoon saakka.