Varaa pikkujoulut ravintolassa – katso parhaat tilat!

Juhlat omassa rauhassa pienellä tai isommalla porukalla! Listasimme parhaat tilat pikkujoulujen viettoon.

1. Vltava – Tyylikkäät tilat päärautatieaseman vieressä

Vltava sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa Elielinaukiolla yli 100-vuotiaassa jugendrakennuksessa. Rakennuksen neljännestä kerroksesta löytyvä Havel-kabinetti on tyylikäs tapahtumatila jopa 38 hengen juhliin. Tarjolla on monipuoliset tilat, nykyaikainen tekniikka sekä maistuvat tarjoilut! Tutustu ja varaa »

2. Zetor – Maalaisnostalgiaa keskellä Helsinkiä

Zetor tarjoaa konstailematonta ruokaa ja ainutlaatuista tunnelmaa Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalla Kaivopihalla. Ravintolassa riittää reipasta ajanvietettä aina yön pikkutunneille saakka. Yksityistilaisuuksiin Zetorissa on varattavissa useita erikokoisia kabinetteja. Tutustu ja varaa »

3. Sing and Pore – Persoonalliset juhlatilat

Sing and Pore kätkee sisäänsä kuumia iltoja eksoottisessa miljöössä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat pienille tai suurille juhlille. Yksityisessä karaokehuoneessa saa laulaa sydämensä kyllyydestä omalla porukalla. Isompia tilaisuuksia varten käytössäsi on oma baari tai koko ravintola. Tutustu ja varaa »

4. Memphis Hakaniemi – Rennot pikkujoulut Kalliossa

Memphis Hakaniemi on tunnelmallinen ravintola loistavien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Kalliossa. Legendaarisessa Ympyrätalossa sijaitseva Memphis on viihtyisä valinta juhlatilaksi jopa 24 hengelle. Tarjoilut voit tilata joko ennakkoon tai paikan päällä. Tutustu ja varaa »

5. Casa Largo – Yksi suosituimmista kohtauspaikoista

Casa Largo on moderni espanjalainen ravintola aivan Helsingin ydinkeskustassa. Asiakaspaikkoja on 140 hengelle istuviin illallisiin sekä 260 hengelle cocktail-tilaisuuksiin. Ravintola on varattavissa yksityis- ja yritystilaisuuksiin kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti pienemmälle porukalle voitte varata ravintolan yläsalin. Tutustu ja varaa »

 

Katso lisää ideoita pikkujouluihin »