Original Sokos Hotel Arina ja Vappu

Vappuhulinaa Oulussa!

Vappuheiloja, simaa, livemusaa ja keskikaupungin ihanaa vilinää!

Kun menninkäiset kaivautuvat koloistaan... Työläisten juhlapäivä Vappu on täynnä aurinkoa ja lupauksia lämmöstä!

Vappusiman salainen resepti on kaivettu reseptiarkistoista ja munkkien paistovuoroista kisaillaan jo keittiöissä. Respalaiset etsivät kuumeisesti valkolakkejaan. Osalla meistä ne ovat enempi iän kultaamia, osa saa painaa lakin päähänsä ensimmäistä kertaa. Yhtä kaikki, me hotellilaiset olemme valmiita vappuun ja toivotamme sinut ja ystäväsi tervetulleeksi orastavan kesän juhlaan!

Kokosimme muutamia vinkkejä vappukansalle: 

1. Varaa majoitus ennakkovaraajan etuhintaan netistä samoten tein!

2. Vappuskumppa - koska ei vappua ilman skumppaa!  (0,75 l, 13 %., myös alkoholiton vaihtoehto) 19.95€ Omistajille. Kevätjuoman voi pyytää huoneeseen odottamaan.

3. Vapputori  Valkolakki päähän, serpentiinit kaulaan, uudet kevätkengät jalkaan ja torille! Perinteinen Vapputori järjestetään 30.4.-1.5.2018.

3. Livemusa Vappubileet saadaan pystyyn Steve´n´Seagullsin tahdissa la 28.4. Hevimestassa ja 29..4. Bar Ihkussa bilebändi Breezerin voimin. Liput meiltä! 

4. Vappubrunssi Hotellin paraatipaikalla paistatteleva Frans & Camille kattaa upean vappubrunssin suolasen nälkään. Ja vähän makiankin. Grill-It!, Amarillo, Makia ja Rosso kattavat myös vappuherkkuja tarjolle aamusta iltamyöhään. Menut löytyvät täältä

 

Lisätietoja ja varaukset suoraan Original Sokos Hotel Arinan myyntipalvelusta, puh. 08 3123 255 (ma–pe klo 08.00–18.00) sales.oulu@sokoshotels.fi