Original Sokos Hotel Tapiola Garden ja Lumene

Uusi yhteistyö Lumenen kanssa

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on aloittanut uuden yhteistyön espoolaisen kosmetiikkayritys Lumenen kanssa. Lumenen tuotteita nyt saatavilla Tapiola Gardenin hotellihuoneissa.

Jokainen Original-hotelli palvelee asiakkaitaan paikallinen pilke silmäkulmassaan. Original Sokos Hotel Tapiola Garden on aloittanut uuden yhteistyön espoolaisen kosmetiikkayritys Lumenen kanssa. Lumene-tuotteissa kohtaavat pohjoisen villi luonto ja tieteen uusimmat innovaatiot.

Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme nämä luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene yhdistää luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

Lumene-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Espoon Kauklahdessa.

Lumenen tuotteita saatavilla Original Sokos Hotel Tapiola Gardenin hotellihuoneissa.

Lumene Men tuotepakkaus sisältää sisältää 2 in 1 Suihkugeeli + Deodorantti, hinta 13,90€

Lumene Travel & Trial Kit tuotepakkaus  sisältää Bright Now Vitamin C Heleyttävä Päivävoide & Heleyttävä Yövoide + 3 in 1 Hellävarainen Puhdistusvesi, hinta 9,90€ (saatavilla helmikuu 2015)