Helsingissä Ravintola Memphis Kampissa on nyt uusi ruokalista

Uusi ruokalista täynnä uusia makuja!

Tule tutustumaan uuden listan uusiin makuihin! Meillä herkuttelet rennosti porukalla tai viihdyt yhdessä sen tärkeimmän ystäväsi kanssa.

Reilusti, rohkeasti ja rennosti. Siinä Memphis Kampin uuden ruokalistan ydin. Kaupungin herkullisimmista klassikkoannoksista emme luopuneet, mutta niiden rinnalle on nostettu runsain mitoin uusia makuja. Mikä parasta, vegetarjonta on nyt monipuolisempaa kuin koskaan – eikä burgerien määrässä ole säästelty! Burgereidemme sisältä löydät helsinkiläisen Lihakauppa Roslundin 100 % kotimaista naudanlihaa.

Suosittelemme sinulle lämpimästi esimerkiksi aasialaisittain marinoitua luomutofua vietnamilaisella nuudelisalaatilla. Kahden kesken herkutteluun sopii loistavasti vegaaninen Memphis platter täynnä kukkakaaliwingseja, falafelpihvejä, friteerattua avokadoa, samosanyyttejä, friteerattuja punakaalisnackseja, bataattiranskalaisia, pariloitua tuoretta ananasta, mangohummusta ja vegaanista valkosipulimajoneesia. Tarjolla on myös kengurunfileetä, hitaasti kypsytettyä ankanrintafileetä ja monta muuta mehevää makua.

Tervetuloa herkuttelemaan! Muistathan ottaa S-Etukortin mukaasi, sillä listalta löytyy monta asiakasomistajalle edullisempaa annosta.