Salven uusi ruokalista on silkkaa herkuttelua

Uusi ruokalista on silkkaa herkuttelua

Nyt se on valmis! Salven uudistunut ruokalista on täynnä toinen toistaan herkullisempia annoksia. Tervetuloa maistamaan!

Salvessa karkotetaan pahinkin nälkä herkullisilla annoksilla, joissa riittää makua, näköä ja kokoa. Uudelta ruokalistalta löytyy lautasmallia kevyemmästä salaatista tuhdimpaan pyttipannuun. Salven klassikoihin ihastuneet voivat henkäistä helpotuksesta: Salven silakat, sydämiä sulattava lohikeitto ja legendaarinen Salven pannu löytyvät listalta edelleen. Ja kun kerran herkutellaan, niin voissa ja kermassa ei säästellä!

Valitse vaikkapa alkupalaksi lohikeitto, joka nautitaan ruisleivän ja voin kera. Keiton saat myös suurempana pääruoka-annoksena. Keiton jälkeen maistuu esimerkiksi kermassa haudutettu Bellmanin pyttipannu paistetulla kananmunalla ja suolakurkulla.

Vaikka vatsa olisikin jo täynnä, on jälkiruoalle aina tilaa. Varsinkin Salven reiluille räiskäleille kermavaahdon saattelemana. Tämä annos nostaa tyytyväisen hymyn jokaisen nautiskelijan suupieliin.

Tiesitkö, että Salvessa voit nauttia myös aamiaista? Se sisältää paistettua pekonia ja kananmunaa, suolakurkkua, appelsiinia, paahtoleipää, hilloa, tuoremehua sekä kahvia tai teetä hintaan 18,50. Tämän parempaa päivänaloitusta ei olekaan!

Tulehan Salveen nauttimaan!