BBQ Housen uusi ruokalista on nyt herkuteltavissa!

Uusi ruokalista on nyt herkuteltavissa!

Kun mielesi tekee kunnon pihviä, tervetuloa seuraamme Kampin Keskukseen. Istahda, avaa uunituore ruokalistamme ja valitse makusi mukaan.

BBQ House on tunnettu mehevistä pihveistään, joissa maistuu aidon laavakivigrillin tulinen kosketus. Uudella listalla pihvit ovatkin hyvin edustettuina. Saisiko olla suomalaista naudan sisäfileetä tai kenties kengurun ulkofileetä Australiasta? Suosittelemme lämpimästi myös Kaartilan tilan BBQ-porsaankylkeä. Ravintolamme tapaan sinulla on mahdollisuus vapaasti valita lisuke ja kastike. Makuja riittää! Kokeile vaikkapa chili-luomusuklaakastiketta.

Toki pihvien lisäksi on tarjolla muitakin vaihtoehtoja. Ruokaisat salaatit, alkupalat ja eteläamerikkalaistyyliset annoskokonaisuudet BBQ Housen tapaan saavat veden kielelle. Ateria kruunataan hyvällä viinillä ja jälkiruoalla kevyen lattarimusiikin soidessa taustalla. 

Oletko kiinnostunut ravintolamme lihan ja kalan alkuperämaista?

Meillä on kunnia toimia suunnannäyttäjänä ravintoloidemme lihan, kalan, äyriäisten ja nilviäisten alkuperämaan ilmoittamiseen tähtäävässä projektissa. Alkuperämaasta kertominen on myös osa vastuullisuustekemistämme. Haluamme kertoa sinulle, mistä tilaamasi annoksen liha tai kala on peräisin. Kysy henkilökunnaltamme lisää, ja kerromme mielellämme raaka-aineidemme alkuperästä.