Stadion Seinäjoki

Uusi monitoimistadion noussut keskelle lakeuksia Seinäjoellla

Seinäjoelle on noussut uusi upea OmaSP Stadion, joka on kansainväliset mitat täyttävä monitoimistadion. SJK Seinäjoki pelaa kotiottelunsa stadionilla ja siellä järjestetään tapahtumia ympäri vuoden.

OmaSP Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka palvelee myös Veikkausliigajoukkue SJK Seinäjoen kotikenttänä. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja stadionin kapasiteetti on 6000 katsojaa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015 ja avajaisia vietettiin 18.6.16 SJK - HJK -Veikkausliigaottelun merkeissä. Ensimmäinen suuri tapahtuma jalkapallon ulkopuolella oli 16.7.16,  kun blues rockin legendat ZZ Top esiintyivät OmaSP stadionilla.


SJK:n peleistä pääsee nauttimaan eurooppalaisella huippustadionilla, jossa peli on katsojaa lähellä ja tunnelma nousee entistä kovemmaksi. Myös sijainti on hyvällä paikalla, aivan SJK:n omistaman Wallsport Areenan vieressä. Seinäjoen keskustasta on stadionille linnuntietä alle kilometri. Stadionin pohjakerroksissa on joukkueille omat tilat kaikkine palveluineen.

Lisätietoja OmaSP stadionista ja Wallsport Areenasta.