Kokkolan Tiikerit, Lentopallon Suomen Mestari, Original Sokos Hotel Kaarle, Kokkola

Urheile Kokkolan Tiikereiden kotikaupungissa

Original Sokos Hotel Kaarle sijaitsee aivan Kokkolan suurimpien urheilupaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Lentopallon Suomen Mestari Kokkolan Tiikerit

Kokkolan Tiikerit on perinteikäs vuonna 1974 perustettu Kokkolalainen lentopalloseura. Tiikerit nousi vuonna 1978 Mestaruussarjaan, jossa se pelasi neljän kauden ajan.

Tämän jälkeen Tiikereiden mies- ja naisjoukkueet pelasivat lähes 20 vuotta ykkös- ja kakkossarjatasolla kunnes kauden 2010-2011 päätteeksi miesten edustusjoukkue nousi Lentopallon Mestaruusliigaan. Jo kaudella 2012-2013 Kokkolan Tiikerit voitti historiansa ensimmäisen Suomen Mestaruuden. Seuraavalla kaudella Tiikerit voitti Suomen Cupin ja oli Mestaruusliigassa hopealla. Kautta 2014-2015 Tiikerit hallitsi suvereenisti voittaen niin Suomen Mestaruuden kuin Suomen Cupin. Joukkue uusi Suomen mestaruutensa kaudella 2016. Kokkolan Tiikerit pelaavat myös Mestaruusliigassa, joka on maailman arvostetuin, kansainvälinen seurakilpailu.
 

Muun muassa Tiikereiden runkosarjan kotiottelut pelataan Hollihaan liikuntakeskuksessa Kokkolassa. Finaalipelit pelataan Kokkolan jäähallissa.

Kokkolasta löytyykin paljon urheilumahdollisuuksia ja kaikki suurimmat urheilupaikat sijaitsevat Original Sokos Hotel Kaarlen välittömässä läheisyydessä. Tutustu Kokkolan liikuntapaikkoihin täällä » 


Sporttimatka Kokkolaan

Original Sokos Hotel Kaarle sijaitsee loistavalla paikalla Kokkolassa Kauppatorin laidalla, tästä on lyhyt matka harrastuksiin ja peleihin. Hotellin tilava, maksuton parkkipaikka-alue autoille ja busseille takaavat helpon pysäköinnin ja liikkumisen kaupungissa. Keväällä 2016 remontoimme kaikki standard-luokan huoneet – näin joukkue saa upeat tasokkaat ilmastoidut huoneet käyttöönsä edulliseen sporttiklubihintaan.

Hotellin yhteydessä olevissa ravintoloissa onnistuvat maittavat sportti-ateriat joukkueille. Majoittuville asiakkaille myös hotellin kuntosalin vapaa käyttö ja asiakassaunavuorot veloituksetta. Varaustilanteen salliessa myös kokoustila veloituksetta käyttöön pelipalaveria varten.

Tutustu hotelliin »