UKKO Bistro & Deli Grand Opening!

6.4.2018 aamutuimaan Pieksämäen Veturitalleilla oli energistä säpinää & pöhinää kun uuden, upean ja uniikin kahvila-ravintolan avajaisia valmisteltiin.

Salissa tuoksui vastakeitetty tuore kahvi ja vitriinit täyttyi niin suolaisilla kuin makeilla herkuilla. Keittiön padoissa porisi raikkaan & rehdin lounaan esivalmisteet. Henkilökunta oli mahtavalla tuulella ja ihan vaan innoissaan siitä, että vihdoin sai virallisesti avata ovet ja näyttää minkälainen on uusi UKKO Bistro & Deli à UPEA!!! Asiakkaita saapui heti kahvittelemaan sekä katsomaan uutta ravintolatilaa. Palaute oli positiivista ja ihastunutta. Lounasasiakkaita virtasi tasaiseen tahtiin - kunnon lounaalle on kysyntää Pieksämäellä ja nyt sitä sitten on tarjolla Ukossa arkisin klo 10.30-14.

Samaan aikaan veturitorin puolella kannettiin pöytiä, tuoleja sekä rakennettiin VIP aluetta ja juomamyyntipisteitä illan konserttia varten. Kylmäkaapit täyttyi juomilla ja päivän mittaan illan bändikin alkoi saapua paikalle valmistelemaan illan keikkaa. Sekä salissa että keittiössä ajatukset olikin jo osittain illan kutsuvierastilaisuudessa sekä kaikelle kansalle järjestetyssä Suvi Teräsniskan konsertissa veturitorilla. Meitä jännitti kuinka paljon porukkaa paikalle saapuisikaan.

Kutsuvierastilaisuus alkoi klo 17.30 ja vieraita saapui omilla autoilla ja takseilla lähialueilta ja Pieksämäeltä sekä yhteiskuljetuksella Mikkelistä. Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinenkin oli niin innoissaan, että piti avajaispuheen oikein pitkän kaavan mukaan. Puheessa vilahteli kaikenlaisia erikoissanoja; oli Sígnature tuotteita, labeleita, take out tuotteita - Over night oat´s taisi unohtua… Myös Matkailu- ja ravitsemiskaupan johtaja Kai Nurmi toivotti vieraat tervetulleiksi. Kohotimme Ukolle maljan ja vieraat pääsivät nauttimaan herkuista, joita keittiö oli heille valmistanut. Herkut hävisi parempiin suihin ja me olimme onnesta mykkyrällä – sitä vartenhan me olemme, että luomme asiakkaillemme uusia, unohtumattomia elämyksiä, uniikissa miljöössä, hyvän ruoan ja juoman parissa.

Kutsuvieraiden ilta jatkui VIP-alueella veturitorin parvella. Klo 19.30 avasimme sekä veturitorin että ravintolan sisäänkäynnin puoleiset ovet. Jonoahan siellä oli molemmin puolin – mahtavaa pääsimme tositoimiin. Asiakkaat tilasivat ruokaa, juomaa, nauttivat ja ihastelivat tilaa. Hetkessä ravintolassa sekä torilla oli monta sataa asiakasta. Olihan siinä aikamoinen vilinä ja hetkittäin jonojakin muodostui, mutta kaikki oli hyvällä tuulella eikä jonot haitannut ketään. klo 21.00 veturitorin puolella aloitti ihana Suvi Teräsniska ja torilla oli siihen aikaan jo noin 600-800 asiakasta.

Avajaispäivä sekä ilta oli kaikin puolin onnistunut  - tästä alkaa UKKO Bistro & Delin tarina – TERVETULOA!