Tule nauttimaan Super Breakfast Plazaan!

Radisson Blu Super Breakfast syödään kaikilla aisteilla. Tule kokemaan miltä tuntuvat korkealaatuiset tuoreet ruoka-aineet, paikalliset erikoisuudet sekä yksilöllinen esillepano.

Radisson Blu Plaza Hotelin ravintola toivottaa tervetulleeksi aamiaiskokoustajat, viikonlopun herkkusuut ja kaikki ruoan rakastajat ja juhlaporukat. Aamiaisemme muistuttaa maalaistoria tai deli-markettia pienine yksityiskohtineen. Myös eri sesongit on huomioitu vahvasti aamiaistarjonnassa ja esillepanossa. Ruokamme on lisäksi terveellistä ja maistuvaa. Oikeanlainen valaistus, tuoksut, musiikki ja tilojen lämpötila takaavat kaikkia miellyttävän aamiaiskokemuksen. Aamiaisen hintaa kuuluvat myös ihanat omeletit ja vohvelit makusi mukaan. Ihanan ruokailuhetken kruunaa vaikka lasillinen kuplivaa.

Super Breakfast -aamiainen on tarjolla arkisin 6.30-10.00 ja viikonloppuisin ja juhlapyhinä 7.30-12.00. Aamiaisen hinta 26€/hlö ja lapset 4-12-vuotiaat 13,00€/hlö.

1.3.-28.4.2019 Asiakasomistaja nauttivat Super Breakfast -aamiaisen viikonloppuisin ja juhlapyhinä S-Etukortilla 19€ / aikuinen (etu 7€).

Lue lisää blogistamme!

Tervetuloa! VARAA TÄSTÄ