Tuhat nuorta johtajaa Original Sokos Hotel Puijonsarvessa

Savonia-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat Katja ja Pauliina tutustuivat meidän Johannan ja Elinan päivään #1000nuortajohtajaa teeman merkeissä.

Savonia-ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat Katja ja Pauliina pääsivät tutustumaan meidän Johannan ja Elinan päivään Tuhat nuorta johtajaa teeman merkeissä. Tuhat nuorta johtajaa on valtakunnallinen kampanja, joka tuo johtajat ja nuoret päiväksi yhteen. Nuoret saavat johtajilta esimerkkiä siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan.

"Odotimme päivää innolla, koska halusimme nähdä käytännössä mitä kaikkea johtajan työpäivä sisältää. Ensimmäisenä pääsimme kertomaan meistä itsestämme ja kuulemaan hotellinjohtaja Johanna Väätäisen tarinaa. Oli hyvin mielenkiintoista kuulla Johannan  urapolku hotellinjohtajaksi. Opimme, että tärkeintä menestymisessä on hyvä asenne ja motivaatio.

Hotellipäällikkö Elina Äijäsen johdolla tutustuimme itse hotelliin paremmin ja ihastuimme erityisesti Kuopio Tanssii ja Soi- teemalla sisustettuihin huoneisiin, jotka olivat ihanan hempeän sävyisiä. Samalla huoneita ihastellessamme pääsimme tekemään hotellihuoneen auditoinnin eli huoneen siisteyden arvioinnin.

Pystymme tämän päivän kokemuksiemme jälkeen edelleen toteamaan, että hotelliala kiinnostaa ja juurikin nämä työtehtävät. Oli aivan mahtavaa päästä keskustelemaan ja kyselemään rennosti alaan liittyvistä asioista.

Tämä oli ainutlaatuinen tilaisuus ja toivomme, että nuorille annetaan jatkossakin tällaisia mahdollisuuksia tutustua työelämään. Meillä oli aivan huippu päivä Original Sokos Hotel Puijonsarvessa!" kertovat restonomiopiskelijat Katja ja Pauliina.