Tornin O'Malley's Livet

Tornin irkkupubin liveillat torstaisin ja lauantaisin, Irish Jam Sessions keskiviikkoisin!

O'Malley's, tuttavallisemmin Mälli tuo kahdesti viikossa live-esiintyjiä asiakkaidensa iloksi. Torstaisin esiintyjät ovat hieman pienempiä kokoonpanoja ja musiikki soi kello 20-22 välillä. Lauantaisin pannaan bileet pystyyn, illan viihdyttäjä on isompi kokoonpano ja soittoaika on kello 21-23 välillä. 

Talon bändiksikin voimme kutsua The Slipoversia, joka soittaa joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Herrat ovat ammattimuusikoita ja saavat vieraamme tanssimaan heti ensimmäisen biisin aikana! The Slipovers viihdyttää varmoin ottein. Kuun ensimmäisenä lauantaina The Slipovers live-musavisa klo 21, jonka jälkeen alkaa soitto. Ole paikalla! The Slipoversiin voit tutustua www.noproblems.fi -sivuilla.

Perinteikäs Irish Jam Sessions -ilta on keskiviikkoisin kello 19 alkaen. Irlantilaisen kansanmusiikin aktiiviset ja erittäin ammattitaitoiset harrastajat kokoontuvat pubin perälle soittamaan yhdessä, juttelemaan mukavia ja viettämään perinteistä irlantilaista pubi-iltaa. Siitä saamme nauttia baaritiskin molemmin puolin!